Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

60 gadu vecumā boksā nolēmis debitēt Konora Makgregora tēvs

60 gadu vecumā boksā nolēmis debitēt Konora Makgregora tēvs
Tonijs Makgregors
Foto: thesun.co.uk

Sava slavenā dēla, bijušā UFC čempiona Konora Makgregora pēdās nolēmis iet viņa piecdesmit deviņus gadus vecais tēvs Tonijs Makgregors, kurš 15. decembrī aizvadīs labdarības boksa maču ar vairāk kā uz pusi jaunāko britu radio balsi Eonu Šīenu.

Tonijs boksam pievērsies nesen, ar mērķi uzlabot savu fizisko sagatavotību un pašsajūtu. “Nolēmu, ka pirms savas sešdesmitās dzimšanas dienas gribu kļūt veselīgs un iegūt labu fizisko formu,” portālam thesun.co.uk atklāja Tonijs Makgregors.

“Šajā dzīves periodā vēlos vien saglabāt labu veselību. Es cienu savu ķermeni, cenšos izvairīties no grādīgo dzērienu lietošanas, jo apzinos, ka vēl viens alus kauss var būt lieks. Citi vīri manā vecumā jau ir tajā saulē. Negribu, lai ar mani notiktu tāpat.”

“Amatieru līmenī boksēja mans tēvs, tagad cīņu sportā ir mans dēls. Pats nekad agrāk ar cīņām neesmu nodarbojies – cīkstoņa gēns gājis secen manai paaudzei,” ironiski komentē jaunuzceptais bokseris.

Sākotnēji Makgregors vecākais nemaz neplānoja kāpt ringā, taču, kad divdesmit četrus gadus vecā radio personība Eons Šīens savā radio stacijā tiešajā ēterā komentējot Konora Makregora tēva jauno aizraušanos, izteicās, ka “neatteiktos ar veco vīru uzboksēt”, Makgregors vecākais uzreiz pieņēma izaicinājumu.

“Godīgi sakot, domāju, ka Šīens nesaprot uz ko ir parakstījies. Viņš Ziemassvētkos svētku tītaru ēdīs caur trubiņu,” ar Makgregora klana cienīgiem izteicieniem klajā nāca Tonijs.

Makgregora vecākā un Eona Šīena boksa mačs, kurā visi savāktie līdzekļi tiks novirzīti labdarībai, notiks jau 15. decembrī.

“Gatavojoties gaidāmajam mačam, kopā būs aizvadīta intensīva sešu nedēļu treniņu nometne – cīņas dienā būšu savā labākajā kondīcijā,” pārliecināts Tonijs Makgregors, kurš apgalvo, ka viņam no visām malām biruši piedāvājumi bez maksas trenēties dažādās zālēs, taču viņš devis priekšroku Hīdonu Boksa Akadēmijai, kurā par Makgregora vecākā fizisko kondīciju un boksa iemaņu uzlabošanu rūpējas Šons un Pedijs Hīdoni, kā arī Evans Fornlijs.

Izmantotie resursi:
News, sport, celebrities and gossip | The Sun


LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Matvejs Prokudins finālā Kauņā. Foto: Lietuvas Boksa federācija

Prokudins dominē finālā un uzvar Šocika turnīrā Lietuvā

Latvijas jaunais bokseris un Latvijas izlases galvenā trenera Iļja Žiļinska audzēknis Matvejs Prokudins izcīnīja pirmo vietu Aļģirda Šocika vārdā nosauktajā turnīrā Kauņā svara kategorijā līdz 60kg.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.