Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Provodņikovs bez problēmām sakauj Kastiljo

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Provodņikovs bez problēmām sakauj Kastiljo
Ruslans Provodņikovs
Foto: zimbio.com

Bijušais WBO pasaules čempions boksā svarā līdz 69.9 kilogramiem krievs Ruslans Provodņikovs (24-3, 17KO) šonakt Krievijas galvaspilsētā Maskavā piektajā raundā ar tehnisko nokautu uzvarēja bijušo WBC čempionu meksikāni Hosē Luisu Kastiljo (66-13-1, 57KO).

Trīsdesmit gadus vecais Ruslans Provodņikovs pilnībā dominēja ringā no cīņas sākuma līdz pat beigām, strādājot kā pirmais numurs. Kastiljo akcentu lika uz pretuzbrukumiem un nereti deva priekšroku cīņā vidējā distancē, taču tā šoreiz nebija tā labākā statistika.

Piektajā raundā notika cīņas kulminācija un pēc Provodņikova izpildītās vairāku sitienu sērijas meksikānis pirmo reizi atradās nokdaunā. Četrdesmitgadīgais Hosē Luis ringa tiesneša skaitīto desmit sekunžu laikā spēja atkopties un turpināt cīņu.

Krievu bokseris bez ilgas vilcināšanās atkal metās pretiniekam virsū, lai nobeigtu iesākto un nosūtītu to uz ringa dēļiem. Kastiljo kādu laiku spēja noturēt Provodņikova uzlikto spiedienu, taču viņa aizsardzība tomēr bija par vāju un meksikānis otro reizi atradās uz ringa dēļiem.

Šoreiz desmit sekunžu laikā Hosē Luis Kastiljo nespēja savākties, lai turpinātu cīņu, tāpēc mačs tika apstādināts piektā raunda izskaņā un uzvara ar tehnisko nokautu tika ierakstīta Ruslana Provodņikova statistikā.

Izmantotie resursi:
BoxRec Boxing Records

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-11-29 08:51, pirms 9 gadiem
Viens no tehniskākajiem,stiprākajiem krievu bokseriem!Sekoju līdz viņa gaitām jau sen.Atgādina Kostja ,arī tāds bija,maziņš tehners.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-11-29 13:01, pirms 9 gadiem
Nožēlojami skatīties kā uz krieviju aicina norietējušas boksa leģendas . Rojs Džons, Džeims Toni, Gomes, Kastiljo. Vēl klaunādi ar Mikiju Rurku uztaisīja... Kas tālāk ? Holifilds pret cirka lāci maskavā ?

     [+] [-]

, 2014-12-01 10:51, pirms 9 gadiem
TopTen rakstīja: Nožēlojami skatīties kā uz krieviju aicina norietējušas boksa leģendas . Rojs Džons, Džeims Toni, Gomes, Kastiljo. Vēl klaunādi ar Mikiju Rurku uztaisīja... Kas tālāk ? Holifilds pret cirka lāci maskavā ?
Holifilds vs Valujevs. Tālu no lāča nav