Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Fjūrijs pauž vēlmi šogad debitēt MMA un gatavojas trenēties ar Makgregoru

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Fjūrijs pauž vēlmi šogad debitēt MMA un gatavojas trenēties ar Makgregoru
Taisons Fjūrijs. Foto: Valery Sharifullin/TASS/Scanpix

Boksa superzvaigzne Taisons Fjūrijs (29-0-1, 20 KO) sarunā ar medijiem paziņojis, ka būtu gatavs izmēģināt spēkus arī jaukto cīņu mākslu sportā (MMA), turklāt vienojies par trenēšanos pie bijušā UFC divu svara kategoriju čempiona Konora Makgregora (21-4).

Bijušais WBA, WBO un IBF smagsvaru čempions boksā Taisons Fjūrijs savu iepriekšējo boksa cīņu aizvadīja 14. septembrī, kad negaidīti grūtā cīņā ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pieveica zviedru Oto Vallīnu (20-1-0, 13 KO). Cīņas laikā brits ieguva ļoti dziļu brūci virs labās acs, pēc kā Fjūrijam Nevadas Štata Atlētu Komisija [cīņa notika Lasvegasā, Nevadas štatā] noteica divu mēnešu rehabilitācijas periodu.

Šo laiku kolorītais britu smagsvars izmantojis, lai iesaistītos dažādos citos ar cīņu sportu saistītos pasākumos. Nesen Fjūrijs uzradās pie WWE apvāršņa, kur jau ceturtdien Saūda Arābijā Taisonam paredzēts duelis ar profesionālā reslinga zvaigzni Braunu Stroumenu.

Tagad Fjūrijs paziņojis par vēl ambiciozāku plānu - jau šogad debitēt MMA. ''Kas zina? Pēc šī [domāta WWE cīņa] man padomā ir kas vēl lielāks. Mēs varētu pieredzēt Taisona Fjūrija debiju MMA jau šogad. Taisons Fjūrijs pārņem visu,'' apņēmību pauda boksa zvaigzne.

Turklāt brits vienojies par sadarbību ar īru MMA superzvaigzni Konoru Makgregoru, kurš nākamā gada janvārī gatavojas atgriezties UFC pēc ilgāka pārtraukuma. ''Esmu par šo runājis ar Konoru. Viņš mani vēlas trenēt. Tas būs labi,'' sola Fjūrijs. Bokseris pat pieļāva iespēju, ka varētu debijas MMA cīņu aizvadīt vienā cīņu šovā ar Makgregoru: ''Viņš man ir teicis, ka, kad vien esmu gatavs, lai braucu uz Dublinu un darām to. Es to nevaru sagaidīt, pieņemšu viņa piedāvājumu, un, kas zina, varbūt cīnīsimies vienā šovā.''

Vēl gan nav zināms, kāds ir pamats šīm runām, jo nākamā gada 22. februārī Fjūrijam ir paredzēta teju ikviena boksa fana gaidītā revanša cīņa ar WBC čempionu Deonteju Vailderu (41-0-1, 40 KO).

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/mma/news/...

Vai, jūsuprāt, Fjūrijam ir potenciāls sasniegt līdzīgus rezultātus MMA?

  • 37

  • 217

  • 32


  +2 [+] [-]

, 2019-10-29 08:18, pirms 4 gadiem
Idiotisms,ko gan tas ērms darīs parterā kur grepleri ar elkoņiem izsitīs stulbumu no čigāniskās galvas un vēl rokas,kājas izlauzīs vai nožņaugs. Vai stājā pat nenāks klāt,tāds Nganu ar vienu lovkiku sēriju jau pirmajā raundā partaisīs invalīdā

     [+] [-]

, 2019-10-29 09:08, pirms 4 gadiem
Kāpēc gan nepelnīt to kāpostu,ja tas padodas. Protams tas profesionālajam sportam,kā tādam nenāk par labu.Bet sen jau skaidrs ,ka tas viss ir bizness.

     [+] [-]

, 2019-10-29 10:35, pirms 4 gadiem
Neieteiktu;
Boksā viņa stils ir skraidīt un izvairīties no sitieniem, bet ko MMA darīs?!

  +1 [+] [-]

, 2019-10-29 13:17, pirms 4 gadiem
mīļie cilvēki, jūs taču saprotat ka Taisonam ar humora izjūtu viss kartiba vaine?

     [+] [-]

, 2019-10-29 19:21, pirms 4 gadiem
Nevaru iedomāties to klaunu MMA parterī...

     [+] [-]

, 2019-10-31 11:55, pirms 4 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Idiotisms,ko gan tas ērms darīs parterā kur grepleri ar elkoņiem izsitīs stulbumu no čigāniskās galvas un vēl rokas,kājas izlauzīs vai nožņaugs. Vai stājā pat nenāks klāt,tāds Nganu ar vienu lovkiku sēriju jau pirmajā raundā partaisīs invalīdā
pārtraukums beidzās, ej atpakaļ pie lentas.