Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Usiks un Beljū cīnīsies 10. novembrī Londonā

Usiks un Beljū cīnīsies 10. novembrī Londonā
Oleksandrs Usiks un Tonijs Beljū
Foto: Harry Pain / xsport.ua

Iepriekš tika panākta vienošanās par to, ka absolūtais pasaules čempions, Ukrainas boksa pārstāvis Oleksandrs Usiks (15-0, 11KO) un brits Tonijs Beljū (30-2-1, 20KO) samēros spēkus ringā. Tagad zināms arī datums un norises vieta.

"Usiks un Beljū boksēs 10. novembrī Londonā," atklāj Ukrainas boksera promouteris Aleksandrs Krasjuks, kurš panācis šo vienošanos ar Beljū pomouteri Ediju Hērnu. "Tā būs cīņa, kur uz galda būs Oleksandra četras čempiona jostas." Cīņa notiks svara kategorijā līdz 90.7 kilogramiem.

Bet vai Usika augsti kvalificētais bokss varētu ieinteresēt Lielbritānijā, kur lielais vairums vēlas redzēt tieši nokautu? "Tur gandrīz jebkura cīņa izraisa lielu interesi. Oleksandrs ar savu harismu iekaros britu boksa fanus, Ticiet man, Lielbritānijā viņš kļūs populārs," sola ukraiņu atlēta pārstāvis.

Kā zināms, jūlija beigās Maskavā aizvadītajā Supersērijas finālā Oleksandrs Usiks pārliecinoši pārspēja Krievijas bokseri Muratu Gasijevu. Ukrainas bokseris tagad kļuvis par pirmo bokseri ar pilnu komplektu amatieros (Eiropas čempions, pasaules čempions, olimpiskais čempions) un profesionāļos (visas četras jostas).

Pēc triumfa Supersērijas finālā, tika lēsts, ka Usiks varētu pāriet uz smago svaru. "Viņš jau pieņēmis lēmumu, ka pāries uz smago svaru. Tur būs cīņas ar nopietniem pretiniekiem, citādi nevar būt. Tagad viņi uzmanīgi vēros Usika un Beljū dueli. Ja smagsvaru lielākā daļa patlaban visai ironiski skatās Usika virzienā, tad pēc cīņas pret Beljū viņi mainīs savas domas," norāda Krasjuks.

Jūs sakāt pareizās lietas. Neesat domājis kandidēt Ukrainas prezidenta vēlēšanās? "Dievs, pasargi! Savai mammai es apsolīju nenodarboties ar politiku."

Izmantotie resursi:
sport.ua


, 2018-08-28 12:18, pirms 6 gadiem
Veiksmi Usikam!
btw, Usikam 1.08 koefs.
Slēpts komentārs: FUNS 1
Slēpts komentārs: FUNS 1
, 2018-08-28 12:31, pirms 6 gadiem
Usiks to Belju nodauzīs ka nebūs ko redzēt.
, 2018-08-28 12:34, pirms 6 gadiem
Īsti neredzu variantus Beljū.
Usiks ir mašīna!
Par Usiku
, 2018-08-28 12:38, pirms 6 gadiem
Par brāli Usiku, protams
, 2018-08-28 12:44, pirms 6 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Par brāli Usiku, protams
Kāds brālis pat Ukrainā pret viņu attieksme neviennozīmīga.Ir uzskats ,ka Ukrainu viņš pārstāv tikai tāpēc,ka citu variantu viņam nav,jo kā Krimas sportists pārstāvēt krieviju viņš nedrīkstētu.
, 2018-08-28 12:47, pirms 6 gadiem
Manuprāt, pilnīgi nevajadzīga un bezjēdzīga cīņa būs, kurai ir skaidrs jau iznākums. #parUsiku
, 2018-08-28 12:50, pirms 6 gadiem
coffijs rakstīja: Kāds brālis pat Ukrainā pret viņu attieksme neviennozīmīga.Ir uzskats ,ka Ukrainu viņš pārstāv tikai tāpēc,ka citu variantu viņam nav,jo kā Krimas sportists pārstāvēt krieviju viņš nedrīkstētu.
Te nu tu samuldējies. Tas, ka viņš vairs neatbild uz provocējošiem jautājumiem, nenozīmē, ka viņš ir putinists. Un Krieviju viņam bija iespēja pārstāvēt 100x pirms 4-5 gadiem, pirms razborkām ar Krimu un Donbasu, kad viņš bija supertalantīgs bokseris, bet to nedarīja! Tas viens. Otrkārt, viņš vienmēr uzsver, ka nešķiro savus fanus pēc tautības, kas, piekritīsi, arī ir simpātiski, un viņš cenšas stāvēt pāri politikai. Paši ukraiņi smej, ka visvairāk par Usiku satraukušies korumpēti pseidopatrioti. Kā redzams cīņās, viņš ar augsti paceltu galvu nēsā ukraiņu simboliku. Dziļi simpātisks bokseris, ko ļoti interesanti skatīties, klausīties. Nezinu kā tu, bet sen, sen, sen neesmu redzējis tik harizmātisku bokseri!
, 2018-08-28 12:57, pirms 6 gadiem
Londona ir tik daudz ukrainu nelegalju,ka shamie vieni pashi var izpirkt kaudzi bileshu. Ta ka Usikam bus atbalsts ari klatiene
, 2018-08-28 13:07, pirms 6 gadiem
Vai tad Zeps neteica,ka šī cīņa visticamakais, ka nenotiks? 🤔
, 2018-08-28 13:12, pirms 6 gadiem
coffijs rakstīja: Kāds brālis pat Ukrainā pret viņu attieksme neviennozīmīga.Ir uzskats ,ka Ukrainu viņš pārstāv tikai tāpēc,ka citu variantu viņam nav,jo kā Krimas sportists pārstāvēt krieviju viņš nedrīkstētu.
Tāds uzskats ir rets. Krievijas pasi varēja ļoti mierīgi paņemt pirms Krimas krīzes, ja vien būtu bijusi vēlme.
, 2018-08-28 13:30, pirms 6 gadiem
Usiks var uzvarēt ne pēc punktiem tikai tad, ja Beljū līdīs kauties. Ja Beljū būs prātīgs, tad tiks cauri ar dažiem zilumiem un zāģi pēc punktiem.
, 2018-08-28 13:32, pirms 6 gadiem
Coffijs kā parasti appļūt īja savas kājas.
Ukrainā Usiku mīl, regulāri esmu Ukrainas dažādās pilsētās. To ka ir daži pseido patrioti naciki un politiķi, kuri vēlās jaukt sportu ar politiku, nevajag jaukt ar attieksmi pret Usiku visu ukrainas iedzīvotāju vārdā.
, 2018-08-28 13:36, pirms 6 gadiem
delfi.lv raksts jau bija plkst 9.10
copypastecentrs.com portāls tikai pēc 3 stundām pamostās!
, 2018-08-28 13:54, pirms 6 gadiem
coffijs rakstīja: Kāds brālis pat Ukrainā pret viņu attieksme neviennozīmīga.Ir uzskats ,ka Ukrainu viņš pārstāv tikai tāpēc,ka citu variantu viņam nav,jo kā Krimas sportists pārstāvēt krieviju viņš nedrīkstētu.
Čalis vienkārši neatbild uz provokatīviem jautājumiem, lai visādi radikāļi un populisti nevar sagrozīt viņa teikto. Sportists ,kurš cenšas distancēties no politikas. Viņš jau nav no gaisa tikko nokritis. Pirms Krimas savākšanas, jau Ukrainu pārstāvēja OG, WC, utt...
, 2018-08-28 14:17, pirms 6 gadiem
Būtu prieks redzēt glumiķi Beljū uz dēļiem, bet nevajag arī noniecināt viņu, domāju viņš savās spējās ir tuvu Briedim, vēl labāks, tā kā prognozēju līdzīgu cīņu, jo Tony nebūs tas, kurš ieies aizsardzībā un ļaus sevi klopēt. Domāju, ka Tony un viņa komanda zin, ka Usiks ir mašīna, kas sit visu laiku, un laicīgi jau domās, kā uzturēt cīņu augstā tempā. Usika mīnuss ir sitiena spēks, domāju tieši šeit viņš var ierīt arī no Beljū.
, 2018-08-28 14:42, pirms 6 gadiem
Kurā arēnā/stadionā ir zināms?
, 2018-08-28 14:53, pirms 6 gadiem
Levitate rakstīja: Kurā arēnā/stadionā ir zināms?
Gan jau ka O2 arēnā jo diez vai 10.novembrī būs normali laikapstakli lai sistos vemblija vai kada citā stadionā
, 2018-08-28 17:24, pirms 6 gadiem
Jēziņ, Usyk nodauzīs to naudas kāro gļēvuli. Domāju diezgan pamatīgi.
, 2018-08-28 17:25, pirms 6 gadiem
skatoties pēdējās cīņas, nudien neredzu kā Beljū varētu uzvarēt Usiku... beljū manuprāt viens no laimīgākajiem un nejaušākajiem čempioniem vispār boksa vēsturē...
, 2018-08-28 18:56, pirms 6 gadiem
Domāju, ka būs tas pats kas pret Gasījevu jeb Usiks paņems pēc punktiem. Gan jau pārliecinoši.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-08-28 19:53, pirms 6 gadiem
Mekl︍︍ējat p︍uisi!
E︍s es︍︍mu Lu︍na, e︍s e︍smu 2︍1, ja︍utrs, sla︍ids u︍n na︍v pie︍ticīg︍s v︍isp︍ār))
Fo︍to u︍n tālr︍uņa num︍urs anke︍︍tā >>︍> 18pop.tk
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Matvejs Prokudins finālā Kauņā. Foto: Lietuvas Boksa federācija

Prokudins dominē finālā un uzvar Šocika turnīrā Lietuvā

Latvijas jaunais bokseris un Latvijas izlases galvenā trenera Iļja Žiļinska audzēknis Matvejs Prokudins izcīnīja pirmo vietu Aļģirda Šocika vārdā nosauktajā turnīrā Kauņā svara kategorijā līdz 60kg.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.