Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Cīņu šovs "Ringa Kareivji" ceturtajā gadā būs grandiozāks kā līdz šim

Krišs Upenieks

Jau ceturto gadu pēc kārtas aprīļa beigās norisināsies tradicionālais pavasara cīņu šovs “Ringa Kareivji”. Organizatori sola, ka šogad ir parūpējušies par īpašu pārsteigumu, lai pasākums noritētu vēl grandiozāks nekā līdz šim.

Pasākumā būs iespēja vērot 20 sportistu cīņu kopā aptuveni desmit pāru cīņās- šogad titulētie sportisti tiek uzrunāti ne tikai no Latvijas, Lietuvas, Baltkrievijas, bet arī no Īrijas, Vācijas un Krievijas. Kā sarunā uzsver galvenais organizators Erlens Gadzāns: “Esam īpaši piedomājuši pie pasākuma programmas un virknes šova elementu, lai sportistu cīņas būtu aizraujošas ne tikai rūdītiem sporta cīņu faniem, bet arī laba atpūta ģimenes lokā. Cīņu šovs veidots tā, lai cilvēki ne tikai varētu atnāk un priecāties par labiem sportistu sasniegumiem, bet arī gūt gandarījumu un labi pavadīt laiku”

Šogad pasākums notiks Krustpils novada sporta namā Spuņģēnos, kas atrodas tikai 3 km attālumā no Jēkabpils pilsētas Rīgas virzienā. Apmeklētājiem, kuriem nav savs transporta līdzeklis, tiks nodrošināts atsevišķs autobusa reiss.

Biļetes uz pasākumu var iegādāties visās bilesuparadize.lv tirdzniecības vietās. Aktuālajai informācijai par pasākumu iespējams sekot līdzi mājaslapā Warriors of the Ring - Cīņu Šovs vai facebook.com/RingaKareivji

Īpašu paldies organizatori vēlas pateikt Krustpils novada domei, Latvijas boksa federācijai, boksa klubam IN-FIGHT, viesnīcai Daugavkrasti, XL Enerģijas dzērienam, būvfirmai “Jēkabpils PMK”, drukas un reklāmas studijai “Vērtīgs”, higiena.lv, SIA “Latgran”, Amerikāņu stila restorānam “Road Cafe”, klubam “Stacija”, Latvijas Mūzikas kanālam, Radio 1, laikrakstam “Ceturdiena” un ziņu portālam sportacentrs.com.

Informāciju sagatavoja:
“Ringa Kareivji” pasākuma organizatori

     [+] [-]

, 2018-03-28 10:57, pirms 6 gadiem
Intresantāk būs kas tieši cīnīsies?

     [+] [-]

, 2018-03-28 13:45, pirms 6 gadiem
"20 sportistu cīņu kopā APTUVENI desmit pāru cīņās"

Tā ir jauna žurnālistikas pērle..?

     [+] [-]

, 2018-04-09 17:23, pirms 6 gadiem
Visa info -> RingaKareivji.lv