Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Beljū: "Hejs cīņā pret Kļičko pielika bikses"

Beljū: "Hejs cīņā pret Kļičko pielika bikses"
Tonijs Beljū
Foto: AP/Scanpix

Britu bokseris Tonijs Beljū (28-2-1, 18KO), kurš šajā nedēļas nogalē cīnīsies pret savu tautieti Deividu Heju (28-2, 26KO) kārtējo reizi kritizējis oponentu, norādot, ka smagsvaros Hejs nav uzvarējis pirmā desmitnieka bokseri.

"Deivids Hejs, iespējams, ir visu laiku labākais britu bokseris pirmajā smagajā svarā. Viņš vai Džonijs Nelsons. Saprotu, kāpēc Hejs pārgāja uz smagsvariem – pirmajā smagajā svarā gluži vienkārši naudas par maz. Taču viņš no sevis tēlo, kas viņš nav – ne viņš ir izcils, ne perfekts," sacīja Beljū.

"Viņš sevi dēvē par lielisku smagsvaru. Nosauciet man kaut vienu pirmā desmitnieka smagsvaru, kuru viņš ir uzvarējis. Viņam tādu nav," norādīja Beljū. "No desmitnieka viņš ir cīnījies tikai Vladimiru Kļičko, un tajā cīņā Kļičko ar viņu spēlējās visus 12 raundus. Hejs pielika bikses, bet visā vainoja lauztu kājas pirkstu. Tā ir viena no nožēlojamākajām atrunām, kādu esmu dzirdējis."

"Džons Ruizs? Viņš bija tik vecs, ka derētu man par vectēvu. Laikā, kad Hejs ar viņu cīnījās, viņš ne tuvu nebija tik labs, kā savos labākajos gados. Par Valujevu vispār nav ko runāt. Viņš bija vienkārši klauns, un Hejam ar viņu bija līdzīga cīņa. Savukārt 105 gadus vecais Holifīlds uzvarēja Valujevu, taču tika apzagts," uzsvēra britu bokseris, paužot uzskatu, ka Heja karjeras labākā cīņa bijusi 2007.gadā pirmajā smagajā svarā pret Žanu Marku Mormeku, kurā Hejs izcīnīja WBA un WBC titulus.

Heja un Beljū cīņa smagajā svarā notiks 4. martā Londonas O2 arēnā. Šobrīd kādreizējais WBA smagsvaru čempions Hejs boxrec.com rangā ieņem 10. vietu, bet Beljū pirmajā smagajā svarā, kur ir WBC čempions, ierindojas otrajā vietā. Jāatgādina, ka 1. aprīlī par WBC pagaidu jostu pirmajā smagajā svarā cīnīsies latvietis Mairis Briedis, izejot ringā pret bijušo čempionu Marko Huku.


, 2017-02-28 16:51, pirms 7 gadiem
Savukārt 105 gadus vecais Holifīlds uzvarēja Valujevu,..
, 2017-02-28 17:02, pirms 7 gadiem
Hejs viñu noliks uz dēłiem kada 7,8 raundā😀😀
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-02-28 17:50, pirms 7 gadiem
Kad ciinijaaas ar Vladimiru heja masa veel bija pirmaa svara kategorijaa tagad vinns uzneeemis pamatiigu masu Belju muuuc ))
, 2017-02-28 17:53, pirms 7 gadiem
Tagad pašam Beljū būs iespēja pielikt bikses.
, 2017-02-28 22:28, pirms 7 gadiem
Nevaru sagaidīt cīņu,gribu redzēt kā što tauciņu Hejs noslāna. Kur tā var irst ja tev nav nekā ko likt pretī tādam monstram kāds ir hejs?!
, 2017-03-01 01:50, pirms 7 gadiem
interesanti būtu zināt- Belju apzinās pats, ka runa sūdu vai pats tiešām tic tam ko saka?
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Matvejs Prokudins finālā Kauņā. Foto: Lietuvas Boksa federācija

Prokudins dominē finālā un uzvar Šocika turnīrā Lietuvā

Latvijas jaunais bokseris un Latvijas izlases galvenā trenera Iļja Žiļinska audzēknis Matvejs Prokudins izcīnīja pirmo vietu Aļģirda Šocika vārdā nosauktajā turnīrā Kauņā svara kategorijā līdz 60kg.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.