Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Kāns: "Ar Bruku necīnīšos, viņš ir tālu no mana līmeņa"

Kāns: "Ar Bruku necīnīšos, viņš ir tālu no mana līmeņa"
Amirs Kāns
Foto: PA Wire/Scanpix

Britu bokseris Amirs Kāns (28-3, 19KO) paziņojis, ka par viņa pretinieku noteikti nekļūs tautietis Kells Bruks (31-0, 21KO), kura promouters Edijs Hērns pirms pāris dienām piedāvāja Kānam piecus miljonus ASV dolāru par šādu cīņu.

Pēc tam, kad Floids Meivezers par savu pretinieku izvēlējās Markosu Maidanu nevis Kānu, britam nākas meklēt jaunu pretinieku. Vairāki kandidāti jau nosaukti – IBF čempions svarā līdz 66.7 kilogramiem Šons Porters (23-0-1, 14KO), bijušais čempions Roberts Gerero (31-2-1, 18KO) un vēl vairāki. Tāpat Kella Bruka promouters piedāvājis Kānam piecus miljonus dolāru par cīņu pret Bruku, taču Kāns šo piedāvājumu noraidījis.

"Domāju, ka cīņu aizvadīšu aprīlī vai maijā. Nav pat izslēgts, ka startēšu 3.maijā Lasvegasā pirms Meivezera – Maidanas cīņas. Šobrīd tiek izskatītas vairākas kandidatūras. Joprojām gribu cīnīties ASV, tāpēc nedomāju, ka aizvadīšu cīņu Lielbritānijā," sacīja Kāns.

"Šī iemesla dēļ nav nekādas jēgas cīnīties pret Kellu Bruku," piebilda britu bokseris. "Viņam vispār vēl sevi ir jāpierāda. Galu galā, es pretendēju uz cīņu pret Meivezeru, bet Brukam līdz tam vēl ir ļoti tālu. Mēs ar viņu esam atšķirīgos līmeņos."


, 2014-02-28 13:50, pirms 10 gadiem
Brūks tevi nokautētu
, 2014-02-28 13:54, pirms 10 gadiem
Viss šitais ir muļķības.Tikmēr Krimā ieradies Valujevs, atbalstīt vietējos krievus, varētu viņš ar Kličko vecāko uzkauties, uzvarētāju puse iegūst Krimu, lūk tāda cīņa pievērstu visas pasaules uzmanību boksam.
, 2014-02-28 16:42, pirms 10 gadiem
LAIKS rakstīja: Viss šitais ir muļķības.Tikmēr Krimā ieradies Valujevs, atbalstīt vietējos krievus, varētu viņš ar Kličko vecāko uzkauties, uzvarētāju puse iegūst Krimu, lūk tāda cīņa pievērstu visas pasaules uzmanību boksam.
Pilnīgi piekrītu - cīņa par krimu.
Kāns ir činkstulis, un kātad necīnīsies ar kādu kurs ir zem vina limena par 5 milioniem.
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
9

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.
Raiens Garsija
5

Garsija pret Heiniju: kā šāda boksa cīņa vispār tiek pieļauta?

Naktī uz svētdienu (pēc Latvijas laika) Ņujorkā norisināsies cīņa par WBC čempiona titulu vieglajā svarā starp čempionu Devinu Heiniju un izaicinātāju Raienu Garsiju. Garsija, par kura mentālo gatavību cīņai uzdoti daudzi jautājumi, par 1.3kg pārsniedza svara limitu, taču abas puses vienojušās, ka cīņa tāpat notiks, bet Garsijam nāksies samaksāt krietnu summu par pārsniegto svaru - pusmiljonu par katru mārciņu jeb 1.5 miljonus dolāru. Tā vismaz tiek stāstīts publiski, kamēr aizkulisēs tiek piesaukts, ka soda nauda būs mazāka (600 tūkstoši). Taču joprojām aktuāls ir jautājums, kā šāda cīņa, ņemot vērā Garsijas dīvaino izturēšanos un aizdomas par mentālās veselības problēmām, vispār tiek pieļauta?