Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Usiks: "Labprāt aizvadītu cīņu pret Vailderu"

Rolands Eliņš

Usiks: "Labprāt aizvadītu cīņu pret Vailderu"
Oleksandrs Usiks. Foto: AFP/Scanpix

Ukrainas bokseris Oleksandrs Usiks intervijā britu medijam "The Sun" norādīja, ka neiebilstu savu nākamo cīņu aizvadīt pret bijušo pasaules čempionu Deonteju Vailderu.

Oleksandrs Usiks smagsvaru kategorijā ir WBO titula obligātais pretendents, kas teorētiski nozīmē, ka pasaules čempionam Entonijam Džošua nākamā cīņa jāaizvada pret viņu. Praksē savukārt lietas iekārtojušās tā, ka Džošua 2021. gadā uz milzīga mēroga cīņu pret WBC čempionu Taisonu Fjūriju, un Usiks arī iepriekš sarunās ar medijiem pieļāvis iespēju, ka varētu vēlreiz atlikt savu iespēju cīnīties par titulu, ja tiktu panākts šāds darījums.

"Smagsvaros ir vairāki vīri, pret kuriem es vēlētos cīnīties, un, piemēram, Deontejs Vailders būtu viens no viņiem," sacīja Usiks. Jāpiemin, ka Vailders un Usiks tika piesaukti kā iespējamie kandidāti WBC jaunizveidotajā "bridgerweight" divīzijā, taču abi pagaidām noraidījuši iespēju piedalīties tajā, tā vietā saglabājot savas pozīcijas smagsvaros.

Vailders iepriekš ilgu laiku bija WBC pasaules čempions, taču cīņā pret Fjūriju šo titulu zaudēja. Viņam bija paredzēta revanša cīņa, taču vairāku apstākļu dēļ tā nav notikusi. Vailders nesen uz to reaģēja, apvainojot Fjūriju bēgšanā, kā arī piedāvāja vairākus attaisnojumus, kādēļ viņš zaudējis iepriekšējā cīņā, piemēram, viņa ūdens saindēšanu un Fjūrija pārāk cietos cimdus.

"Es netaisos komentēt Vaildera izteiktās apsūdzības," par šiem dīvainajiem argumentiem izteicās Usiks. "Taču domāju, ka viņš zaudēja pelnīti. Tovakar Fjūrijs bija labāks bokseris."

Usiks intervijā arī norādīja, ka, ja netiks panākta vienošanās par obligātās titula aizstāvēšanas atlikšanu, viņš būs gatavs cīņu pret Džošua aizvadīt jebkurā laikā un viņam nebūs nekādu problēmu to darīt Lielbritānijā.

Izmantotie resursi:
https://www.boxingscene.com/usyk-lo...

     [+] [-]

, 2020-12-27 17:32, pirms 3 gadiem
Tas Usikam nav njemams..

  +1 [+] [-]

, 2020-12-27 18:17, pirms 3 gadiem
Nuja. Tak nauda vispirms. Sports pēc tam. Tā viņi tur cīnās par "titulu", pēc tam pieprasa revanšus, un ritenis griežas.

     [+] [-]

, 2020-12-27 19:32, pirms 3 gadiem
Galvenais jautājums kas interesē Vailderu,ja viņš netiek pie triloģijas. Restartam labi derētu noslānīt pelmeni,Ruiss būtu parocīgs,tas pats Puļevs. Usiks negarantē naudu,nedod slavu,netuvina jostām. Tātad ir garām

     [+] [-]

, 2020-12-27 19:37, pirms 3 gadiem
Usiks baiga kosmosa aizgajis ar velmem..Kaut gan beidzot normali dabutu pa njunjam...

     [+] [-]

, 2020-12-27 19:37, pirms 3 gadiem
ieprieksheja cinja jau pieradija,ka smagsvaros vinjam nav isti ko meklet..