Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Briedis: "Žēl, ka emocijās nevaru dalīties ar līdzjutējiem"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Briedis: "Žēl, ka emocijās nevaru dalīties ar līdzjutējiem"
Mairis Briedis. Foto: WBSS

Jaunais Pasaules Boksa Supersērijas (WBSS) Muhameda Ali trofejas īpašnieks un pasaules čempions vidējā smagā svara kategorijā Latvijas bokseris Mairis Briedis pēc sestdienas vēlā vakarā izcīnītās uzvaras pēc punktiem (117:11, 114:114, 117:111) pār ASV pārstāvošo kubieti Junielu Dortikosu atklāja, ka smagākie bija cīņas pirmie raundi.

"Žēl, ka es nevarēju padalīties emocijās ar saviem līdzjutējiem, ar tiem cilvēkiem, kas ticēja man, kas lūdzās par mani, kas sūtīja man daudz enerģisku un iedvesmojošu ziņu, kas man deva papildus pārliecību par saviem spēkiem. Cerams, ka es jūs šovakar padarīju jūs laimīgākus - paldies jums!"

Mairis komentēja ceļu līdz savas karjeras lielākajam sasniegumam: "Kā jūs redzējāt, tad pirmais ko izdarīju ar Muhameda Ali trofeju bija tas, ka es tajā iekodos. Tas parādīja to, cik ļoti es, mana komanda un ģimene gaidīja šo brīdi. Paldies Dievam, ka mums to izdevās paveikt un iegūt šo trofeju. Ceļš uz šo uzvaru bija ļoti smags un sarežģīts - smags gan manam ķermenim, gan no finansiālās puses, jo tikai piecas dienas pirms sākotnēji paredzētā cīņas datuma tika pasludināta ārkārtas situācija. Toreiz [martā - aut. piez.] mēs cīņai bijām sagatavojušies ļoti profesionāli, tādēļ daudz līdzekļu aizgāja "vējā".

"Bīstami bija pirmie raundi, kur nācās pierast pie Dortikosa sitieniem, taču turpinājumā iegāju cīņas ritmā un lieki neriskēju, turpināju piekopt savu taktiku," atzina Latvijas labākais bokseris.

"Rītdien atgriezīsimies Rīgā un desmit dienas atpūtīsimies karantīnā. Apsveicu arī Ričardu Bolotņiku, kurš uzvarēja "Golden Contract" turnīra pusfinālā. Latvija šobrīd var lepoties ar mums diviem, taču vēl daudz kas priekšā!" optimistisks bija Briedis.

Ceļā uz Supersērijas titulu otrajā sezonā Briedis ceturtdaļfinālā pieveica Vācijas pārstāvi Noelu Gevoru, bet pēc tam pusfinālā tika galā ar Kšištofu Glovacki. Šī bija Brieža pirmā cīņa kopš 15 mēnešu laikā, un viņš tajā guva savas karjeras 27. uzvaru (27-1) un sagādāja Dortikosam (24-2) tikai otro zaudējumu.

  +1 [+] [-]

, 2020-09-27 21:23, pirms 4 gadiem
Viņš to kausu, kas griežas, varēs paturēt vai ceļojošais?

     [+] [-]

, 2020-09-28 06:50, pirms 4 gadiem
Mairi,pie TV tevi mees visi atbalstijam