Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Makgregors: "Tiesnesis pasteidzās. Vajadzēja ļaut, lai mani nogāž līdz galam"

Rolands Eliņš

Makgregors: "Tiesnesis pasteidzās. Vajadzēja ļaut, lai mani nogāž līdz galam"
Floids Meivezers nober ar sitieniem Konoru Makgregoru
Foto: Reuters/Scanpix

Pēc Lasvegasā aizvadītās Floida Meivezera un Konora Makgregora cīņas, kurā Meivezers desmitajā raundā uzvarēja ar tehnisko nokautu, tiesnesim apturot cīņu, Makgregors savos pirmajos komentāros pēc cīņas pauda viedokli, ka tiesnesis to izdarījis par ātru. Makgregors izteicās, ka tobrīd bijis vienkārši noguris, bet jebkurā gadījumā – viņš dotu priekšroku tīram cīņas iznākumam, proti, ja Meivezers būtu viņu nokautējis.

„Es pirmajos raundos uzvarēju visai ērti, bet Floids pielāgojās,” pēc cīņas teica Konors Makgregors. „Viņš ir aukstasinīgs – ne tik spēcīgs vai ātrs, bet patiešām ļoti aukstasinīgs.”

„Visu cieņu Meivezeram, viņam ir bijusi lieliska karjera,” turpināja Makgregors. „Es domāju, ka tiesnesis nedaudz pasteidzās ar mača apturēšanu. Man labāk būtu paticies, ja cīņa beigtos ar mani uz dēļiem, tiesnesim vajadzēja ļaut man turpināt. Es vienkārši biju nedaudz noguris. Meivezers bija daudz aukstasinīgāks un savāktāks – aizvadītas 50 profesionālā boksa cīņas sniedz šādas īpašības.”

„Es iepriekš esmu ticis žņaugts TV tiešraidēs un tāpat ticis atpakaļ cīņā, tāpēc man būtu paticis, ja tiesnesis ļautu turpināt. Troksnis ap cīņu bija pamatīgs. Man likās, ka cīņa bija līdzvērtīga, vienkārši noguru. Tiesnesis varēja ļaut cīņai turpināties, ļaut, lai viņš mani nogāž gar zemi. Neviens cits šādus riskus neuzņemas, es tiem esmu gatavs, tā man ir ikdiena,” sacīja Makgregors.

Tikmēr Meivezers pēc cīņas uzteica savu pretinieku: „Viņš ir sīksts cīkstonis, un mēs kopā devām līdzjutējiem to, ko viņi vēlējās redzēt. Es viņiem biju to parādā par cīņu pret Meniju Pakjao.”

„Makgregors bija daudz labāks, nekā es biju domājis,” turpināja Meivezers. „Viņš ir grūts pretinieks, bet es biju labāks. Mūsu spēles plāns bija nogaidīt, ļaut viņam izpausties un nogurt ar spēcīgajiem sitieniem, bet pēc tam beigās nogāzt viņu. MMA cīņās Makgregors cīnās 25 minūtes patiešām smagi, bet pēc 25 minūtēm viņš sāka piebremzēt. Es visiem jau iepriekš garantēju, ka šī cīņa netiks aizvadīta līdz galam. Uz galda bija likta boksa reputācija.”

Meivezers arī apliecināja, ka ar rekorda 50-0 sasniegšanu liek punktu savai boksera karjerai: „Šī bija mana pēdējā cīņa, nešaubīgi. Es tai izvēlējos pareizo dejas partneri. Konor Makgregor, tu esi viens īsts čempions!”

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

  +4 [+] [-]

, 2017-08-27 09:18, pirms 7 gadiem
+ visam!

  +2 [+] [-]

, 2017-08-27 09:22, pirms 7 gadiem
Neticami, ka abi divi uzteica pretiniekus.

  +1 [+] [-]

, 2017-08-27 09:47, pirms 7 gadiem
Bokss paliek bokss un leģenda paliek leģenda! Konors beidzot saprata, kas īsti ir Floids. Lēnām, taktiski, pacietīgi.. un cīņa uzvarēta!
Gala rezultātā 50-0 Floidam, leģendas statuss, abiem liels piķis !
Magregors jau izspieda maksimumu un piķis jau viņam bija svarīgākais.
Konor , atgriezies žogā, tur tu esi karalis 🔥

  +6 [+] [-]

, 2017-08-27 09:48, pirms 7 gadiem
ivanans41 rakstīja: Viena no neskatamākajām cīņām kāda ir iespējama. Teātris ne pajokam, abiem vajadzētu piešķirt Oskarus, teatrālisti.
Pēc parodijas, nevis cīņas, vens otram jau puslodes laiza no priekiem. Pilnīgs vājprāts kas ar to sportu mūsdienās notiek, pretīgi.
Viss bija iestudēts, Floidam bija jānoslēdz sava karjera ar 50 uzvarām pret naudīgu pretinieku,lai pēc tam nebūtu atkal jākāpj ringā,jo pietrūkst piķis. Iestudējums un vēlreiz iestudējums, apsveiksim māksliniekus.
tavas dzemdības bija iestudētas.Tu esi laboratorija radi'ts āpsis.
Slēpts komentārs: ivanans41

  -2 [+] [-]

, 2017-08-27 10:31, pirms 7 gadiem

  -1 [+] [-]

, 2017-08-27 10:49, pirms 7 gadiem
kols00 rakstīja: https://www.youtube.com/watch?v=_e8807KDatE
Domāju hailaits no ciņas, bet tur kaut kādi nigas vavulo. -1

  -1 [+] [-]

, 2017-08-27 10:52, pirms 7 gadiem
Njā, baigais teātris, pat apnika skatīties.. skaidrs, ka puiki bij sarunājuši, novilka 10 raundus un tad meta mieru..

  -2 [+] [-]

, 2017-08-27 11:04, pirms 7 gadiem
Protams,ka pa ātru apturēja.

     [+] [-]

, 2017-08-27 11:09, pirms 7 gadiem
JOHN CEEEENA visus saliktu!
https://www.youtube.com/watch?v=5Li...

  -2 [+] [-]

, 2017-08-27 11:50, pirms 7 gadiem
viss, ka prognozeju pa lielam.
p.s. teikt, ka esi noguris sava vecuma pret 40 gadus vecu bokseri, nuu....

     [+] [-]

, 2017-08-27 12:06, pirms 7 gadiem
Konors pārvērtēja savas spējas, nekas, tā gadās. Turklāt nenovērtēja kā nākas pretinieku, Meivezeru, īstu profiņu no profiņiem savā lauciņā

     [+] [-]

, 2017-08-27 12:07, pirms 7 gadiem
Kā jau rakstīju pirms vairākiem mēnešiem, vienīgais veids kā cīņa var beigties ātrāk, ir tad, ja Konors nokrīt bez elpas. Piķis kabatā, un domāju iegūta pieredze un boksēšanās skils viņam tikai palīdzēs UFC.

Vaitad Konors nav cilvēks, un 29 gados nevar atļauties piekust savā pirmajā boksa mačā, un uzreiz pret vienu no visu laiku titulētākajiem bokseriem? 40 gadi kā bokserim nav nekas tāds, lai tagad brīnītos, ka 10 gadus jaunāks džeks piekūst ātrāk. Pēc UFC noteikumiem arī Floids 30 gados izpumpētos daudz ātrāk kā Konors

     [+] [-]

, 2017-08-27 12:18, pirms 7 gadiem
Curtiys rakstīja: viss, ka prognozeju pa lielam.
p.s. teikt, ka esi noguris sava vecuma pret 40 gadus vecu bokseri, nuu....
baigais prognozētājs.. žēl tik, ka par tādu saistību kā rūdījums/spēka izturība- neko neesi dzirdējis
ps- vajag skatīties pārraidi ar zinošiem komentētājiem- Flojda taktika bija iesākumā nosist Konora elpošanu, dauzot korpusu, bet pēc tam pāriet uz sitieniem galvas rajonā.

  -2 [+] [-]

, 2017-08-27 12:46, pirms 7 gadiem
Viss ko mēs redzējām bija 'light contact' bokss Konora izpildījumā. Ne velti jau pirms cīńas Flojdam bija garantēts 3 reiz lielāks honorārs (uzvarētājs vienmēr sańem vairāk). Konoram bija visas iespējas uzvarēt taču scenārijs tika sastādīts par labu Flojdam. Pat nakauts pēc nakauta neizskatījās.

     [+] [-]

, 2017-08-27 12:49, pirms 7 gadiem
li tao rakstīja: Viss ko mēs redzējām bija 'light contact' bokss Konora izpildījumā. Ne velti jau pirms cīńas Flojdam bija garantēts 3 reiz lielāks honorārs (uzvarētājs vienmēr sańem vairāk). Konoram bija visas iespējas uzvarēt taču scenārijs tika sastādīts par labu Flojdam. Pat nakauts pēc nakauta neizskatījās.
Konoram variantu nebija un viņš attiecīgi tika nokautēts 10. raundā!!!
To bija tiešām amizanti redzēt, kā jau pēc piektā raunda Konors bija pabesīts, bet Flojds tik smaida

     [+] [-]

, 2017-08-27 14:28, pirms 7 gadiem
Ja Konors grib dabūt tīru nokautu, viņam jāboksē ar Briedi! Floids tāds paviegls padevies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja