Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Valujevs: "Povetkins vēl cīnīsies par titulu, gribētu redzēt viņa cīņu pret Džošua"

Jānis Pārums

Valujevs: "Povetkins vēl cīnīsies par titulu, gribētu redzēt viņa cīņu pret Džošua"
Aleksandrs Povetkins un Nikolajs Valujevs

Bijušais pasaules čempions boksā smagajā svarā, šobrīd Krievijas valsts domes deputāts Nikolajs Valujevs (50-2, 34KO) izteicis savu pārliecību, ka viņa tautietim Aleksandram Povetkinam (32-1, 23KO) vēl būs iespēja cīnīties par čempiona titulu.

"Smagsvaros bokseri mēdz būt gados vecāki nekā citās svara kategorijās. Esmu pārliecināts, ka Saša Povetkins vēl iegūs iespēju cīnīties par pasaules čempiona titulu. Šobrīd Aleksandram priekšā ir vairākas cīņas ar ne tiem vieglākajiem pretiniekiem, lai atkal uzlabotu savas pozīcijas ringā. Man šķiet, ka viņa gadījums ir tieši tas, kad [pretinieku] promouteri var izmantot viņa dopinga skandālu vēsturi savā labā. Ticamība, ka titulcīņa varētu notikt Krievijā, ir maza," sacīja Valujevs.

Jāatgādina, ka pēdējo divu gadu laikā Povetkins divreiz pieķerts aizliegto vielu lietošanā, par ko bija saņēmis gan pusgada diskvalifikāciju, gan naudas sodu. 1.jūlijā krievu bokseris atgriezās ringā ar uzvaru, pārspējot ukraini Andriju Rudenko (31-3, 19KO) pēc punktiem ar 120:109, 120:109 un 120:108. Šajā cīņā tika izcīnīti vakantie - WBO "International" un WBA "Continental" tituli. Pirms cīņas ņemtajās analīzēs dopinga pēdas Povetkina organismā netika atrastas.

Valujevs arī atzina, ka labprāt redzētu Povetkinu cīņā pret IBO, IBF un WBA čempionu Entoniju Džošua (19-0, 19KO) vai Džošua dueli pret WBC čempionu Deonteju Vailderu (38-0, 37KO).

"Entonijs Džošua ir ļoti labs, gribētos viņu redzēt cīņā pret Deonteju Vailderu. Uzskatu, ka arī Povetkins mierīgi varētu iziet uz titulcīņu pret Džošua," norādīja Valujevs. "Aleksandra problēma cīņā pret Džošua varētu būt viņa mazais augums, salīdzinot ar oponentu (Povetkina augums ir 1.88m, Džošua – 1.98). Taču es vienmēr esmu ticējis Sašam un no tā neatsakos."

Izmantotie resursi:
Весь мир бокса и ММА - vRINGe.com

     [+] [-]

, 2017-07-27 12:37, pirms 7 gadiem
Normals Shreks

     [+] [-]

, 2017-07-27 14:06, pirms 7 gadiem
Laba reklama abiem aiz muguras Putin

     [+] [-]

, 2017-07-27 14:34, pirms 7 gadiem
Sitam pret Antony vispar nebutu variantu, Valujevs mulkibas runa.