Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Vitālijs Kļičko: "Mans brālis noteikti nokautēs Džošua"

Vitālijs Kļičko: "Mans brālis noteikti nokautēs Džošua"
Vitālijs Kļičko
Foto: skysports.com

29. aprīlī notiks smagsvaru boksa mačs starp 2012. gada olimpisko čempionu Entoniju Džošua (Lielbritānija) un 1996. gada olimpisko čempionu Vladimiru Kļičko (Ukraina). Bijušais pasaules čempions boksā, Kijevas mērs Vitālijs Kļičko ir ļoti pārliecināts par sava jaunākā brāļa uzvaru.

Vemblija stadionā Entonijs Džošua (18-0, 18KO) un Vladimirs Kļičko (64-4, 53KO) cīnīsies par WBA superčempiona titulu un par pasaules čempiona jostu IBF un IBO versijās. Ukrainim ir jau 41, bet viņa pretiniekam - 27 gadi. "Wembley" stadiona ietilpība ir 90 tūkstoši, biļetes izpirktas.

Vitālijs Kļičko: "Cīņa būs ļoti interesanta. Divi smagsvari. Divi olimpiskie čempioni. Vladimirs ir vecāks, taču es redzēju savu brāli gatavošanās procesā. Neviens nav perfekts, katram ir savas stiprās un vājās puses. Mana brāļa vājā puse ir koncentrēšanās. Vladimirs cīņā pret Fūriju nebija koncentrējies par 100 procentiem, tāpēc viņš zaudēja. Viņš to zina. Tagad brālis ir ļoti labi sagatavojies cīņai. Līdz šim nebiju redzējis tik koncentrējušos gatavošanās laikā. Zinu, ka Vladimiram ir lieliska tehnika, perfekta kondīcija, labs ātrums un ļoti liela pieredze kā čempionam. Ja Vladimirs būs koncentrējies cīņai, tad Džošua nebūs iespēju. Esmu vairāk nekā pārliecināts - desmit raundu laikā Vladimirs nokautēs Džošua."

Slavenais amerikāņu treneris Fredijs Roučs: "Pieredzes trūkums ir tiešām nopietns šķērslis jaunajiem bokseriem. Bet jautājums ir par to, cik lielā mērā Kļičko spēs parādīt savu iepriekšējo gadu boksu. Jebkurā gadījumā ļoti drīz uzzināsim. Aizraujoši būt par skatītāju cīņā, kur apkārt iekarsuši 80 tūkstoši cilvēku. Vajadzētu būt ļoti jautri. Lieku uz jaunību. Vladimirs man ir labs draugs, viņš dusmosies, taču domāju, ka šajā gadījumā uzvarēs jaunība."

Atgādinām, ka 2015. gada novembrī ukrainis Vladimirs Kļičko (64-4, 53KO) pēc punktiem piekāpās Taisonam Fjūrijam (25-0 18KO) un zaudēja pasaules čempiona titulus WBA, WBO, IBO, IBF versijās. Varenais ukrainis nebija zaudējis 11 gadus. Plānotais revanša mačs nenotika, jo brits tika ierauts dopinga skandālā un aizbildinājās ar veselības problēmām.

Izmantotie resursi:
skysports.com


, 2017-04-27 15:33, pirms 7 gadiem
Da ko tu man te tagad D.
Viennoziimiigi piekriitu Roučam.
Klicko buus tas kurs vaartiisies liidz 10. raundam
, 2017-04-27 16:07, pirms 7 gadiem
Tipiskais Kļičko
https://youtu.be/Q4fdIOEouaU
, 2017-04-27 16:27, pirms 7 gadiem
kļičko uzvarēs..
bet būs
interesenti...
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing
1

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).