Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Moslijs: "Meivezeru sagaida īsta cīņa"

Jānis Pārums

Moslijs: "Meivezeru sagaida īsta cīņa"
Šeins Moslijs
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu bokseris Šeins Moslijs (46-5, 39KO), kurš svara kategorijā līdz 66.7 kilogramiem svētdienas rītā aizvadīs cīņu pret savu tautieti Floidu Meivezeru (40-0, 25KO), apsolījis pretiniekam, ka sagādās viņam īstu cīņu.

"Domāju, ka mans galvenais trumpis ir ātrums. Ātrums, pie kāda Meivezers nav pieradis. Viņš ir pieradis būt ātrāks par pretinieku, taču, kad pretinieks ir tikpat ātrs, turklāt pārāks pēc gabarītiem un fiziski spēcīgāks – tas jau ir cits stāsts. Pavisam cita cīņa," sacīja Moslijs. "Šoreiz pretinieks nebūs augumā mazāks, ar kuru viņš var cīnīties drošā distancē. Viņam pretī stāvēs īsts cīnītājs un Meivezeram vajadzēs cīnīties pa īstam."

Moslijs arī sacīja, ka neskatoties uz savu gadu skaitu, viņš nav zaudējis savas boksera kvalitātes: "Nejūtos tā, it kā mani labākie gadi jau būtu aiz muguras. Jūtos lieliski. Dažādu faktoru iespaidā jūtos arvien labāk un labāk. Psiholoģiski esmu sagatavojies ļoti labi. Arī mans ātrums, fiziskais spēks aizvien ir līmenī."

Izmantotie resursi:
espn.com

     [+] [-]

, 2010-04-27 15:29, pirms 14 gadiem
gaidu šo cīņu ar nepacietību

     [+] [-]

, 2010-04-27 16:55, pirms 14 gadiem
Baigi gribētos, lai viņš Floidu noliek uz dēļiem, bet neticas, ka viņš to izdarīs

     [+] [-]

, 2010-04-27 18:14, pirms 14 gadiem
Tiem, kuri interesējas par boksu un šo maču, iesaku izlasīt lieliskā autora Džeka Londona noveli Spēle (The Game). Tieši par boksu un stāstā var saskatīt līdzības ar šo maču.

     [+] [-]

, 2010-04-27 21:37, pirms 14 gadiem
es ceru ka meiveteru (nevis meivezeru) iznicinaas , tomeer tada iespeeja ir nieciiga. vinja lielajaai mutei nestav klaat hejs un neviens cits . moslijs buus smagakais parbaudijums vinja karjeraa .