Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

VSB un Viaplay piedāvā Džošua un Takamas, kā arī Brēmera un Branta cīņas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

VSB un Viaplay piedāvā Džošua un Takamas, kā arī Brēmera un Branta cīņas
Entonijs Džošua
Foto: AP/Scanpix

Piektdien, 27.oktobrī, un sestdien, 28.oktobrī, Viasat Sport Baltic (VSB) un video satura platforma Viaplay pārraidīs Jurgena Brēmera un Roberta Branta Pasaules boksa supersērijas pēdējo ceturtdaļfinālu 2. vidējā svarā, kā arī Entonija Džošua cīņu ar Karlosu Takamu. Tajā Džošua aizstāvēs savus Pasaules boksa asociācijas, Starptautiskās boksa federācijas un Starptautiskās boksa organizācijas titulus smagajā svarā. Baudi pasaules labāko boksu ekskluzīvi Viasat Sport Baltic un Viaplay!

Pasaules boksa supersērijas abās svara kategorijās atlikusi viena ceturtdaļfināla cīņa - vācietis Jurgens Brēmers Šverīnes Sporta un kongresu hallē tiksies ar amerikāni Robertu Brantu. 2016.gada oktobrī Brēmers zaudēja savu Pasaules boksa asociācijas titulu pussmagajā svarā cīņa ar amerikāni Neitanu Kleverliju, un Pasaules boksa supersērija vācietim ir iespēja atgriezties uz lielās skatuves. Jāatzīmē, ka Roberts Brants ir 12 gadus jaunāks par savu pretinieku un līdz šim ir uzvarējis visās savās 22 cīņās, 15 no tām pabeidzot priekšlaicīgi.

Savukārt sestdien brits Entonijs Džošua cīņā ar kamērūniešu izcelsmes Francijas bokseri Karlosu Takamu aizstāvēs savus Pasaules boksa asociācijas, Starptautiskās boksa federācijas un Starptautiskās boksa organizācijas titulus smagajā svarā. Džošua ir Londonas olimpiskais čempions un, iespējams, šobrīd spēcīgākais pasaules bokseris smagajā svarā, kurš uzvarējis visās 19 profesionālajās cīņās. Takams līdz šim ir izcīnījis 35 uzvaras, piedzīvojis 3 zaudējumus un 1 cīņu beidzis neizšķirti.

Elviss Mihaiļenko, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Brants ir salīdzinoši jauns bokseris, kurš no savām 22 uzvarām 15 izcīnījis ar nokautu. Brēmers mēģinās izmantot savu lielo pieredzi, taču jāatceras, ka vācietis ir kā cauršauts pilots. Brēmers centīsies noturēties kājās visus 12 raundus, jo pēc punktiem tiesneši, visticamāk, uzvaru atdos viņam. Brantam cīņa jācenšas pabeigt priekšlaicīgi. Ja tas neizdosies, var sākt domāt par citu nodarbošanos.

Džošua, protams, ir cīņas favorīts. Tomēr Entonijam jārēķinās, ka Takams ir nogaidošs un viltīgs bokseris. Viņš var kādā brīdī eksplodēt. Džošua nevajadzētu kādā brīdī apjukt, kā viņš to izdarīja cīņā ar Kļičko. Takams zemu tur kreiso roku, to Džošua noteikti mēģinās izmantot. Savukārt Takams spēcīgi var uzsist ar kreiso no sāna - no tā jāuzmanās britam."

Bokss kanālā Viasat Sport Baltic un Viaplay platformā:
• Piektdien, 27.oktobrī, 23:45 Jurgens Brēmers pret Robertu Brantu (Viaplay tiešraidē jau sākot no 21:00)
• Sestdien, 28.oktobrī, 23:15 Entonijs Džošua pret Karlosu Takamu (Viaplay tiešraidē jau sākot no 19:00)

Informāciju sagatavoja:
Kārlis Krēgers
Viasat un Viaplay mārketinga projektu vadītājs

     [+] [-]

, 2017-10-26 16:21, pirms 6 gadiem
Atkal kad jārāda kaut kādi pagasta bokseri, gsd, protams, varam parādīt tiešraidē.
Kas notika, kad bija jārāda Briedi?
Pasūtīja visus 3 mājas tālāk.
Tad arī varētu vairs to viasata naudas kāro parodiju šeit vairs nereklamēt.
Pretīgi.

  +2 [+] [-]

, 2017-10-26 17:24, pirms 6 gadiem
Pats smieklīgākais šajā visā ir tas ,ka vsb kanāls nemaz nav hd kvalitātē.

  +2 [+] [-]

, 2017-10-26 18:51, pirms 6 gadiem
Tipisks Latvietis rakstīja: Atkal kad jārāda kaut kādi pagasta bokseri, gsd, protams, varam parādīt tiešraidē.
Kas notika, kad bija jārāda Briedi?
Pasūtīja visus 3 mājas tālāk.
Tad arī varētu vairs to viasata naudas kāro parodiju šeit vairs nereklamēt.
Pretīgi.
AJ par pagatsa bokseri nevar nosaukt... Piedevām orģināli bija paredzēts Puļevs Takama vietā, kas būtu vēl labāka cīņa, tikai SC aizmirsa uzrakstīt kādu rakstu, ka Puļevs pleca savainojuma dēļ pirms pusotras nedēļas izstājās un viņa vietā iemeta Takamu, kurš bija rezerves plāns.

     [+] [-]

, 2017-10-28 12:18, pirms 6 gadiem
Kur varēs internetā redzēt?