Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Lomačenko: "Pret Fjūriju es varētu izturēt 5-6 raundus"

Rolands Eliņš

Lomačenko: "Pret Fjūriju es varētu izturēt 5-6 raundus"
Vasīlijs Lomačenko. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

Ukrainas boksa zvaigzne Vasīlijs Lomačenko šobrīd cīņas svara kategorijā līdz 61.2 kilogramiem, taču viņš uzskata, ka būtu spējīgs izturēt vismaz pusi 12 raundu ilgas cīņas pret Taisonu Fjūriju, 117 kilogramus smago britu bokseri.

Vasīlijs Lomačenko šobrīd vairāku boksa apskatnieku un rangu vērtējumā tiek uzskatīts par pasaules labāko bokseri tā sauktajā „pound for pound” kategorijā, proti, ņemot vērā visas svara kategorijas un bokseru spēku un prasmes novērtējot proporcionāli viņu svaram. Lomačenko intervijā „William Hill” mājaslapā tika vaicāts par to, kādas būtu iespējas viņam ringā pret vienu no labākajiem smagsvariem – Taisonu Fjūriju.

„Domāju, ka man izdotos noturēties pret Fjūriju kādus piecus vai sešus raundus,” teica Lomačenko. „Es visu laiku viņam riņķotu apkārtu, kustētos un izvairītos. Taču ap piekto vai sesto raundu es nogurtu, kādā brīdī piebremzētu vai apstātos, un tad arī viņš man trāpītu.”

Lomačenko arī tika vaicāts, kas notiktu ringā, ja viņš tajā kāptu ar citu Ukrainas boksa zvaigzni Oleksandru Usiku, vienīgo bokseri, kurš profesionālā boksa cīņā pieveicis Mairi Briedi.

„Kādreiz mēs kopā aizvadījām vienu sparingu,” atminējās Lomačenko. „Viņš atnāca uz manas dzimtās pilsētas treniņzāli un mēs vienkārši kopā pastrādājām pie tehnikas. Nevaru pateikt, kurš uzvarētu, ja mēs cīnītos vienā svara kategorijā. Es esmu daudz ātrāks nekā viņš, bet Usiks ir augumā garāks.”

Lomačenko šobrīd ir vieglā svara kategorijas WBA un WBO pasaules čempions, bet 31. augustā viņu sagaida cīņa ar britu Lūku Kempbelu, kurā Lomačenko centīsies iegūt arī WBC pasaules čempiona jostu. Tā būs Lomačenko pirmā cīņa Lielbritānijā, tā notiks Londonā „O2 Arena”.

Izmantotie resursi:
https://www.youtube.com/watch?v=Ixk...

     [+] [-]

, 2019-07-27 03:12, pirms 5 gadiem
Cāļu svara kategorijā. Kamoon, 61.2 kg, veceņu svars.

  +1 [+] [-]

, 2019-07-27 09:52, pirms 5 gadiem
Bolts izturētu 12, ja rings būtu stadiona lielumā. Hren Fjurijs šo noķertu. Muļķīgs raksts par neko. Blusa uz suņa arī ilgi iztur un vēl pēcnācējus pamanās radīt.

     [+] [-]

, 2019-07-27 18:11, pirms 5 gadiem
rīts rakstīja: Blusa uz suņa arī ilgi iztur un vēl pēcnācējus pamanās radīt.
Labs salīdzinājums!

No otras puses, dundurs bez grūtībām var nogāzt uz muguras zirgu.

     [+] [-]

, 2020-11-05 12:19, pirms 3 gadiem
M rakstīja: Labs salīdzinājums!

No otras puses, dundurs bez grūtībām var nogāzt uz muguras zirgu.
pasakās protams!