Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Bokserim Prokudinam uzvara arī Eiropas junioru čempionāta otrajā kārtā

Ints Megnis
Ints Megnis

Bokserim Prokudinam uzvara arī Eiropas junioru čempionāta otrajā kārtā
Matvejs Prokudins pēc uzvaras Eiropas junioru čempionāta otrās kārtas cīņā. Foto: boxer.lv

Latvijas jaunais bokseris Matvejs Prokudins svētdien Rumānijā izcīnīja uzvaru arī Eiropas junioru (U17) čempionāta otrās kārtas cīņā.

Svara kategorijā līdz 54 kilogramiem Prokudins pēc punktiem ar 5-0 pārliecinoši uzveica Davidu Galacu no Horvātijas, trešajā raundā arī spējot pretinieku nokdaunēt.

Līdz ar to Prokudins iekļuvis ceturtdaļfinālā, garantējot vismaz piekto vietu turnīrā. Pirms tam sestdien pirmajā kārtā viņš ar 5-0 uzvarēja arī slovāku Samuelu Horvatu.

Sestdien ringā izgāja arī Edgars Kundičs, bet viņš svara kategorijā līdz 52 kilogramiem pirmās kārtas duelī ar 0-5 piekāpās baltkrievam Uladzislavam Valasjukam. Tāpat Latviju čempionātā pārstāvēs arī Nikolina Boķe, kura meiteņu sacensībās svarā līdz 54 kilogramiem, pateicoties veiksmīgai izlozei, jau iekļuvusi ceturtdaļfinālā, līdz ar to ringā pirmoreiz izies vien otrdien.