Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko menedžeris: "Šobrīd Povetkins un Vailders mūs interesē vairāk nekā Hejs"

Jānis Pārums

Kļičko menedžeris: "Šobrīd Povetkins un Vailders mūs interesē vairāk nekā Hejs"
Bernds Bente un Vladimirs Kļičko

IBO, IBF, WBO un WBA superčempiona Vladimira Kļičko (64-3, 53KO) menedžeris Bernds Bente izteicies, ka revanša cīņa ar bijušo WBA čempionu Deividu Heju (26-2, 24KO) ir iespējama, bet pagaidām nav starp prioritātēm.

"Hejam ir visas iespējas tikt pie revanša cīņas – Vladimirs vienmēr ir teicis, ka Deivids bijis viens no viņa nopietnākajiem pretiniekiem. Viss atkarīgs ir no Deivida un viņa veselības," sacīja Bente. "Pašreizējā brīdī par šo cīņu nav intereses ne no britu, ne vācu televīzijām."






"Vaildera – Povetkina cīņas uzvarētājs šobrīd mums ir krietni interesantāks, taču pagaidām pārrunas nav bijušas ne ar vienu, jo Taisons Fjūrijs ir pārāk nopietns pretinieks, lai viņam aiz muguras jau plānotu nākamās cīņas," sacīja Kļičko menedžeris.

Jau ziņots, ka 28.novembrī Kļičko aizvadīs titulu aizstāvēšanu pret britu bokseri Taisonu Fjūriju (24-0, 18KO). Savukārt Hejs 2016.gada 16.janvārī atgriezīsies profesionālajā boksā pēc vairāk nekā trīs gadu pauzes, cīnoties pret austrālieti Marku de Mori (30-1-2, 26KO). Savukārt WBC čempiona un Deontaja Vaildera (35-0, 34KO) un WBC "Silver" čempiona Aleksandra Povetkina (30-1, 22KO) pārstāvji par abu bokseru savstarpējo cīņu šobrīd vēl nav vienojušies, bet kuluāros runā, ka tā varētu notikt 2016.gada vidū vai otrajā pusē.