Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Toni: "Nevelciet baltas drēbes, būs daudz asiņu"

Toni: "Nevelciet baltas drēbes, būs daudz asiņu"
Deniss Lebedevs un Džeimss Toni
Foto: Itar-Tass/Scanpix

Amerikāņu bokseris Džeimss Toni (73-6-3, 44KO), kurš 4.novembrī Maskavā (Krievija) cīnīsies pret krievu bokseri Denisu Lebedevu (22-1, 17KO) par pagaidu WBA pasaules čempiona titulu svarā līdz 91.7 kilogramiem, ir pilnībā pārliecināts par savu uzvaru.

"Pilnībā esmu gatavs cīņai, ringā varu iziet kaut tagad. Ar manu aizsardzību Lebedevs nevarēs manī pat trāpīt. Cīņa būs lieliska, tā ka gatavojiet popkornu – ilgāk par pusi cīņa neilgs. Tā būs īsa, tāpēc nenokavējiet. Tiem, kas sēdēs tuvu ringam neiesaku vilkt baltas drēbes, jo būs daudz asiņu," sacīja Toni.

"Lebedevs ir nekas. Tāpat kā Kostja Czju (31-2, 25KO), kurš viņu trenē. Czju nesen iekļāva boksa slavas zālē, lai gan vajadzēja iekļaut kauna zālē," piebilda Toni. "Kas attiecas uz cīņas statusu, tad tajā cīnīsimies par pagaidu WBA pasaules čempiona titulu svarā līdz 91.7 kilogramiem. Zinu, ka puisis, kuram piederēja tituls [Giljermo Džonss (37-3-2, 29KO)] nevēlējās ar mani cīnīties, tāpēc mani būs jākronē par jauno čempionu. "

Izmantotie resursi:
allboxing.ru


, 2011-10-25 23:02, pirms 12 gadiem
Nu čalis ĻOOTI pašpārliecināts par uzvaru.
, 2011-10-25 23:06, pirms 12 gadiem
Redzēsim, vai spēs tik daudz izdarīt cik runā.
, 2011-10-25 23:47, pirms 12 gadiem
Kārtējā lielīšanās pirms cīņas, parasti tas nebeidzas labi lielībniekime, piemērs tālu nav jāmeklē - tas pats HEjs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-10-26 02:17, pirms 12 gadiem
erbis rakstīja: Kārtējā lielīšanās pirms cīņas, parasti tas nebeidzas labi lielībniekime, piemērs tālu nav jāmeklē - tas pats HEjs!
tu reāli zini kaut ko par tonija aizsardzību? ja nekam nederīgs un vecs rjj izturēja tik ilgi, tad tonijs izies un parādīs īsta boksa skolu lebedevam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-10-26 20:07, pirms 12 gadiem
Eu to Ļebedevu nerādija pa teļuku,kad spēlēja dināmo pret vitjaziem,šito rožu nevar aizmirst!
, 2011-10-26 20:43, pirms 12 gadiem
Kostju Cju arī rādīja.
, 2011-10-27 21:53, pirms 12 gadiem
RaiviX_93 rakstīja: Redzēsim, vai spēs tik daudz izdarīt cik runā.
Tikai viens cilvēks ir dominējis Toniju un tas bija divdesmit divus līmeņus virs Lebedeva.
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing
1

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).