Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Krolla zaudē WBA vieglā svara jostu

Krolla zaudē WBA vieglā svara jostu
Jaunais čempions Džordžs Linaress.
Foto: Reuters/ Pīters Czibora

Entonijs Krolla vakar zaudējis savu WBA vieglā svara titulu cīņā ar Džordžu Linaresu Mančestras Arēnā. Krolla savu 2015. gada novembrī iegūto titulu aizstāvēja otrreiz.

Pēc smaga starta Krolla atrada veidu, kā cīnīties cīņas vidusdaļā, taču Linaress cīnījās ar acij tīkamiem sitieniem. Venecuēlietis Linaress ar savām spējām pārspēja Krollas nepārtraukto spiedienu un pēc tiesnešu vērtējuma izcīnīja uzvaru pēc punktiem.

Divi no tiesnešiem lēma, ka cīņa ir bijusi līdzīga, piešķirot punktus – 115:114 un 115:113, savukārt trešais Linaresam atdeva pārliecinošu uzvaru. 117 – 111.

Linaress uzreiz pēc cīņas piedāvāja Krollam revanša iespējas, taču zaudētāja promouteri lika noprast, ka ir šaubas, vai šie divi bokseri vēl kādreiz tiksies ringā.

Paša Krolla pēc cīņas komentāri ir šādi: „Esmu ļoti neapmierināts. Man nav pārmetumu, bet man ļoti žēl, ka es nevarēju to izdarīt priekš šiem skatītājiem. Viņš ir labākais vīrs ar kādu esmu bijis ringā, viņš ir ļoti ātrs un ass un bija bauda tur atrasties kopā ar viņu. Es atdevu sevi visu, tas nenotika centības trūkuma dēļ, atšķirība bija tāda, ka es dabūju vienu vai divus ļoti stiprus pretsitienus, par kuriem brīdināja mana komanda un es samaksāju par to. Esmu satriekts, lūzt sirds dēļ jostas zaudējuma, taču es atgriezīšos no tā.”

Avoti:
Anthony Crolla loses his WBA lightweight title...
Jorge Linares Lucuti Sabuk WBA Anthony Crolla

     [+] [-]

, 2016-09-25 15:33, pirms 8 gadiem
Kur tieshi Manchestraa vinsh to jostu zaudeeja?

     [+] [-]

, 2016-09-25 19:26, pirms 8 gadiem
BayernM rakstīja: Kur tieshi Manchestraa vinsh to jostu zaudeeja?
Uz ielas - nogriežoties nepareizā sānieliņā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja