Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Video: ASV bokseris atstāj ringu cīņas pirmajā sekundē un tiek diskvalificēts

ASV bokseris Kērtiss Hārpers (13-6, 9 KOs) vakar piedalījās „Premier Boxing Champions” cīņu šovā Mineapolisā, tiesa, iespējams, ka vārds „piedalījās” ir pārāk skaļš. Hārperam bija paredzēta sešu raundu cīņa ar talantīgo nigērieti Efi Adžagbu (6-0, 5 KOs), un šīs cīņas tiešraide bija paredzēta ASV kanālā „Fox Sports 1”. Hārpers un Adžagba ieradās uz cīņu kā ierasts, sasveicinājās un ringā uzklausīja tiesneša uzrunu pirms cīņas. Noskanēja gongs, un Hārpers vārda tiešā nozīmē izkāpa no ringa un devās prom no arēnas. Pagāja brītiņš, kamēr klātesošie līdzjutēji un tiesnesis saprata, kas notiek. Hārpers tika apveltīts ar skaļu izsvilpšanu, bet tiesnesis par uzvarētāju pasludināja Adžagbu.

Adžagbas menedžeris nevilcinājās Hārpera rīcību ASV medijiem raksturot kā bailes no tikšanās ringā ar viņa klientu un padošanos pirms laika, menedžeris arī salīdzināja Adžagbu ar Maiku Taisonu kā bokseri, no kura citiem smagsvariem gluži vienkārši ir bail. Hārpers savukārt vēlāk ASV medijiem paskaidroja, ka tādējādi izteicis protestu par to, ka viņam paredzēts pārāk mazs honorārs par cīņu. ESPN gan vēsta, ka līgumu par cīņu un tās honorāriem bija parakstījušas abas iesaistītās puses. Lai arī galīgais lēmums oficiāli vēl tiks pieņemts vēlāk, visnotaļ droši var paredzēt, ka Hārperam netiks piešķirts honorārs par šo cīņu, kā arī viņam draud diskvalifikācija.

Izmantotie resursi:

Curtis Harper leaves ring before fight starts,...

, 2018-08-26 16:23, pirms 6 gadiem
pie 13-6 beidzu lasīt iemeslu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-08-27 20:25, pirms 6 gadiem
Hārpera kāju darbība ir ļoti laba, pretiniekam nav nekādu izredžu tikt viņam klāt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-08-28 21:09, pirms 6 gadiem
Ta nu gan iecepuši- tiek diskvalificēts, draud diskvalifikācija

Kā tad īsti ir? Paši nezinat.

Ja kāds no bokseriem atstāj ringu, ar to pašu cīņa beidzas, un tas kurš vairs neatrodas ringā, automātiski ir zaudējis. Par kādu "diskvalifikāciju" jūs te runājat. Viņš var cīnīties atkal, kaut rīt vai kaut pēc nedēļas.

"ieradās uz cīņu kā ierasts"

Vispār jau uz cīņu viņi ierodas stundas divas trīs iepriekš.

Atrodat vienreiz kādu žurnālistu, kas saprot, ka raksts ir par boksu!
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing
1

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).