Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

MMA leģenda Kotjūrs netic, ka Meivezers nokautēs Makgregoru

Jānis Pārums

MMA leģenda Kotjūrs netic, ka Meivezers nokautēs Makgregoru
Rendijs Kotjūrs
Foto: MMA Junkie

Leģendārais MMA cīkstonis, bijušais čempions Rendijs Kotjūrs uzskata, ka amerikānim Floidam Meivezeram (49-0, 26KO) nebūs pa spēkam uzvarēt īru Konoru Makgregoru (21-3, 18KO) ar nokautu.

Jāatgādina, ka 2010.gadā Kotjūrs UFC turnīra ietvaros tikās ar bokseri Džeimsu Toni un izcīnīja uzvaru jau pirmajā raundā, ātri nogāžot pretinieku un tiekot pie panākuma ar žņaugšanas paņēmienu.

40 gadus vecā Meivezera un 11 gadus jaunākā Makgregora gadījumā daudzi uzskata, ka Meivezers izcīnīs pārliecinošu uzvaru pirmo sešu raundu laikā kā galveno argumentu minot Meivezera pieredzi boksā, kā arī to, ka Makgregoram faktiski tādas nav. Tikmēr Kotjūrs paudis viedokli, ka amerikānis īru neuzvarēs priekšlaicīgi.

"Makgregors netiks nokautēts. Viņš ir jaunāks un lielāks, turklāt neērts ar to, ka ir kreilis. Konors ringā nedarīs to, ko no viņa sagaida Meivezers," savās pārdomās dalījās Kotjūrs.

Meivezera un Makgregora cīņa notiks 26.augustā Lasvegasā (ASV). UFC čempionam Makgregoram tā būs debija profesionālajā boksā.

"MMA un boksa salīdzināšana notikusi kopš jaukto cīņas mākslu parādīšanās, taču tas ir tāpat kā salīdzināt ābolus ar apelsīniem. Sāku cīnīties 1997.gadā, bet neskaitāmie jautājumi par boksu un MMA mani nogurdināja," piebilda Kotjūrs, vienlaikus norādot, ka jau pieminētajā cīņā ar Toni viņš varēja arī zaudēt, ja izlaistu kādu spēcīgu pretinieka sitienu.

Izmantotie resursi:
Boxing News, Results, Interviews and Video -...

     [+] [-]

, 2017-07-26 01:54, pirms 7 gadiem
kāds no bokseriem vispār ir pieļāvis, ka Meivezers varētu neuzvarēt? man šķiet tikai daži MMA čaļi, kuri nekad nav boksējušies uzskata, ka Makgregoram ir kādas izredzes.. tak visi normāli domājošie zina, ka pret Meivezeru neviens neko neizdarīs, īpaši džeks, kurš nav bokseris

     [+] [-]

, 2017-07-26 09:56, pirms 7 gadiem
arturs_bilerts_1925479714331980 rakstīja: gregors visus atsledz ufc ar boksa tehniku otkārt viņam backround ir bokss treškārt gegors ļoti talantigs viņs dod pretiniekiem savu spēli nevis spēle pretinieka. ceturtkārt gregors nejies virsu ka bokseris bet gan kā ufc ākstisies noversis uzmanibu un sagaidis istos momentus lai trāpitu meivezeram tīros sitienus .piektkārt neviens viņu nav vinējis jo visi iet klinčos un mēģina kaut ko izdarit bet gregors pavisam savadaks vins klincha nekad nejiet vins sit no distances un tapat bus ringā un kad iejies ringa sturi floyds bet gregors sitis no distances. ja tu neko nezini par gregoru tad butu vispar paklusejis un es pateicu mazu ievadu no visa ko gregors daris ko mak utt .
nu tad jau varēsi ar mani saderēt, ka makgregors uzvarēs? easy Money! no uzliec totika stuku - tur pa labak ka saderet.

un tapec jau vinsh visus atsledz, ka bokss MMA limeni ir loti svaks un te vinsh bus tas, kuru atslegs