Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Zeps: "Finālā domājam izveidot ko interesantu, lai izceltos uz pārējo fona"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Zeps: "Finālā domājam izveidot ko interesantu, lai izceltos uz pārējo fona"
Mairis Briedis. Foto: Vladislavs Proškins, F64

Latvijas labākā boksera Maira Brieža menedžeris Raimonds Zeps atklāj, ka Pasaules boksa Supersērijas vadība vēlas finālu aizvadīt augusta beigās vai vismaz septembra sākumā. Ja īsti nesanāks Rīgā, tad ir divi citi varianti Eiropā. Par to vēstīts laikrakstā "Diena".

Atgādinām, ka Supersērijas finālā tiek gaidīta cīņa starp latvieti Mairi Briedi un kubieti Junjelu Dortikosu. Minētais fināls "Arēnā Rīgā" sākotnēji tika ieplānots 21. martā, drīz vien tas tika pārcelts uz 16. maiju, taču patlaban koronavīrusa pandēmijas dēļ pasākums ir atlikts uz nenoteiktu laiku.

Tiek cerēts, ka ilgi gaidītā cīņa notiks "Arēnā Rīga", taču Supersērijas vadība vēlas to aizvadīt "augusta beigās vai vismaz septembra sākumā", informē laikraksts. Tādējādi tiek apsvērti divi citi varianti Eiropā. Pār cīņas datumu jāpaziņo "vismaz divus mēnešus" iepriekš, līdz ar to drīzumā jābūt skaidrībai. Pēdējā laikā Mairis Briedis trenējās vieglākā režīmā, taču nevar atslābināties, jo divu mēnešu laikā no nulles nav iespējams sasniegt maksimālo sportisko formu.

Pasaulē cenšas kontrolēt koronavīrusa izplatīšanos. Šajā laikā maču norise atsākas, taču pārsvarā notiek bez skatītājiem. "Tad nu mēs domājam izveidot kaut ko interesantu, kas mūs izceltu uz pārējo fona," atklāj boksera menedžeris Raimonds Zeps, kurš vēlas šo cīņu Latvijas galvaspilsētā. "Gribam parūpēties, lai televīzijai sniegtu papildu pievienoto vērtību." No deviņiem pēdējiem dueļiem piecos gadījumos Briedis cīnījies Rīgā.

Briedis kopš 2011. gada bija aizvadījis vismaz divas cīņas gadā, bet pērn sanāca tikai viena spēkošanās - jūnijā tika pārspēts polis Kšištofs Glovackis. Šobrīd ir skaidrs, ka kopš pēdējā dueļa vairāk nekā gadu būs jāiztiek bez mačiem. "Tik liela pauze starp cīņām Mairim līdz šim nav bijusi," norāda boksera pārstāvis. "Starp pasaules vadošajiem bokseriem var atrast tādus, kuriem pārtraukums bijis pat ilgāks."

Latvijā koronavīrusa situācija patlaban ir krietni vien uzlabojusies, tad dod pamatu optimismam arī lielā boksa sakarā.

Izmantotie resursi:
Laikraksts "Diena", Almants Poikāns

  -2 [+] [-]

, 2020-06-25 20:54, pirms 4 gadiem
Varētu boksēties bez šortiem.

     [+] [-]

, 2020-06-25 21:59, pirms 4 gadiem
šoreiz ar celīti nakautēs...ja melnītis netīri boksēs!

     [+] [-]

, 2020-06-25 22:14, pirms 4 gadiem
karaa visi lidzekli labi

     [+] [-]

, 2020-06-26 00:52, pirms 4 gadiem
Lai labāk noskatās Creed otro filmu, tur labs entrance čalim bija, varētu atkārtot, tikai sievietes vietā uzliekot Gačo.