Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Rafaels: "Fjūrijs bija tālu no ideālas sportiskās formas"

Jānis Pārums

Rafaels: "Fjūrijs bija tālu no ideālas sportiskās formas"
Dens Rafaels

Pazīstamais amerikāņu boksa apskatnieks Dens Rafaels kanāla ESPN translācijā atzinis, ka britu smagsvars Taisons Fjūrijs (25-0, 18KO) pirms savainojuma gūšanas bija tālu no ideālās sportiskās formas.

Jāatgādina, ka piektdien tika paziņots, ka IBO, WBO un WBA čempiona Fjūrija cīņa pret bijušo čempionu Vladimiru Kļičko (64-4, 53KO) tiks pārcelta britu boksera savainojuma dēļ. Potītes savainojumu Fjūrijs guva skrienot. Šī iemesla dēļ viņam ārsti ieteikuši netrenēties tuvākās 6-7 nedēļas. Tas savukārt nozīmē, ka cīņa nevarēs notikt ātrāk par oktobri vai pat novembri.

Dens Rafaels norāda, ka Fjūrijs pirms savainojuma gūšanas bijis sliktā sportiskajā formā, kas skaidrojams ar to, ka viņš pārāk vēlu sācis gatavoties revanša cīņai. Tāpat Rafaels uzsvēra, ka savainojums, kura dēļ cīņa, visticamāk, tiks pārcelta uz oktobri, Fjūrijam nāks tikai par labu – viņš spēs krietni labāk un pilnvērtīgāk sagatavoties. Par to, ka revanša cīņa notiks, boksa apskatnieks nešaubās.

Jāatgādina, ka pērnā gada novembrī Kļičko negaidīti pēc punktiem zaudēja Fjūrijam, kurš tādējādi pārtrauca ukraiņa desmit gadu dominanci smagajā svarā un atņēma viņam IBO, IBF, WBO un WBA titulus. Atsakoties aizvadīt obligāto titula aizstāvēšanu Fjūrijs IBF titulu jau zaudējis (šobrīd tas pieder viņa tautietim Entonijam Džošua), taču pārējās joprojām ir britu boksera īpašumā.

  -1 [+] [-]

, 2016-06-25 15:51, pirms 8 gadiem
Fjūrijs - Labākais!

  -2 [+] [-]

, 2016-06-25 16:32, pirms 8 gadiem
oxa rakstīja: Fjūrijs - Labākais!
labakie nebeg no cīņas. 100% nav nekadas potites savainojuma, vienkārši nepietiek laika sagatavoties. Kļičko parādīs viņam!

  -1 [+] [-]

, 2016-06-25 16:37, pirms 8 gadiem
Bayern/Heat fans rakstīja: labakie nebeg no cīņas. 100% nav nekadas potites savainojuma, vienkārši nepietiek laika sagatavoties. Kļičko parādīs viņam!
bija vai nebija, vai nav vienalga, tāpat cīņa notiks tā vai tā. Saradušies Kļičko fani. Nepārprotami viens no labākajie visu laiku bokseriem, bet viņa cīņas skatoties var aizmigt. Briedi 100x interesantāk skatīties.

  -1 [+] [-]

, 2016-06-25 16:51, pirms 8 gadiem
Bayern/Heat fans rakstīja: labakie nebeg no cīņas. 100% nav nekadas potites savainojuma, vienkārši nepietiek laika sagatavoties. Kļičko parādīs viņam!
Kiļičko pats agrak bēga un atlika! Tagad saņems ko pelnījis!
Lai gatavojas no jauna! Kļičko laiks ir pagājis!
Pirms 2 nedēļam bija bildes i-netā - Fjurijs ietusē pa Rave party, kamēr Kļicko lej smagi sviedrus treniņzālē! Tagad no jauna!