Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Stiverns: "Pirmoreiz karjerā Vailderam būs pretinieks, kurš atbildēs uz viņa sitieniem"

Stiverns: "Pirmoreiz karjerā Vailderam būs pretinieks, kurš atbildēs uz viņa sitieniem"
Bermeins Stiverns
Foto: bermanestiverne.com

WBC pasaules čempions boksā smagajā svarā kanādietis Bermeins Stiverns (24-1-1, 21KO) apsolījis savam potenciālajam pretiniekam Deontajam Vailderam (30-0, 30KO) sagādāt liels grūtības. Tāpat Stiverns ir apņēmības pilns nosargāt šogad izcīnīto titulu.

"Tik tālu esmu ticis, jo esmu mācījies no citu kļūdas. Un turpinu to darīt. Visvieglākais bija izcīnīt titulu, bet visgrūtākais būs to nosargāt. Gribu to nosargāt tik ilgi, cik atļaus veselība. Pirmo reizi titulu aizstāvēšu līdz šī gada beigām, bet 2015.gadā gribi aizvadīt trīs cīņas," atzina Stiverns.

"Attiecībā uz muldoņu Vailderu varu teikt tā – tur, no kurienes es esmu nācis, ir tāds likums – never vaļā muti, ja tev nav ko pateikt pēc būtības vai, ja neesi gatavs savus vārdus apliecināt ar darbiem," piebilda kanādietis. "Es "runāju" ringā. Vailders kaut ko ir paredzējis, taču varu jums garantēt – kad iziesim ringā, tad es būšu pirmais pretinieks, kurš Vailderam uz katru viņa sitienu atbildēs ar pretsitienu. "

"Dzīvē man ir bijuši dažādi periodi. Reizēm gribējies visam mest mieru un atvērt jaunu lappusi. Taču es izlēmu, ka tas nebūtu manis cienīgi, tāpēc turpināju cīnīties, neaizmirstot par savu galveno mērķi," piebilda Stiverns.

Pagaidām Stiverna un [obligātā titula pretendenta] Vaildera pārstāvji par cīņas datumu un vietu nav vienojušies. Vakanto WBC titulu Stiverns izcīnīja maijā, kad ar tehnisko nokautu sestajā raundā pieveica Krisu Areolu.


, 2014-06-26 00:44, pirms 10 gadiem
Bet tur kur es augu, mani mācija būt nesapņotājam, bet reālistam! Kad būs jāstāv ar Vailderu ringā, tad sapratīs, ka vienīgais ko Stivrens var darīt ir reklamēt pelmeņus! Nav variantu pret Vailderu, nu nav!!
, 2014-06-26 11:40, pirms 10 gadiem
RobertsR rakstīja: Bet tur kur es augu, mani mācija būt nesapņotājam, bet reālistam! Kad būs jāstāv ar Vailderu ringā, tad sapratīs, ka vienīgais ko Stivrens var darīt ir reklamēt pelmeņus! Nav variantu pret Vailderu, nu nav!!
Vailderam reāli 1 cīņa, pēc šīs cīņas tikai varēs saprats, kas viņš ir. Pašlaik manās acīs viņs ir tikai bomžu sitējs
, 2014-06-26 12:48, pirms 10 gadiem
Reggie rakstīja: Vailderam reāli 1 cīņa, pēc šīs cīņas tikai varēs saprats, kas viņš ir. Pašlaik manās acīs viņs ir tikai bomžu sitējs
Tavās acīs, tur jau tā lieta! Citu acīs - nē!
, 2014-06-26 15:10, pirms 10 gadiem
piekrītu redžijam. vailders neko nav pierādijis izņemot to , ka ir monstrozs parametros. domāju, ka cīņa būs tuva un tas vien parādīs to, ka vailderam pret vladimiru nav variantu.

he is a hype job
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Matvejs Prokudins finālā Kauņā. Foto: Lietuvas Boksa federācija

Prokudins dominē finālā un uzvar Šocika turnīrā Lietuvā

Latvijas jaunais bokseris un Latvijas izlases galvenā trenera Iļja Žiļinska audzēknis Matvejs Prokudins izcīnīja pirmo vietu Aļģirda Šocika vārdā nosauktajā turnīrā Kauņā svara kategorijā līdz 60kg.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.