Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

ESPN apskatnieks: pirmā svara kategorijā trūkst zvaigžņu – ja nu vienīgi Briedis Latvijā

Agris Suveizda

ESPN apskatnieks: pirmā svara kategorijā trūkst zvaigžņu – ja nu vienīgi Briedis Latvijā
Mairis Briedis un Junjels Dortikoss pēc pusfināla cīņām 2019. gada vasarā Rīgā. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

ESPN boksa apskatnieks Dens Rafaels publicējis pārdomas par supersmagsvaru un pirmā svara kategorijām – lielākajām zvaigznēm, tumšajiem zirdziņiem, svarīgākajām cīņām šajā gadā.

"Godīgi sakot, pirmā smagā svara kategorijā trūkst zvaigžņu. Visā divīzijas vēsturē to bijis ļoti maz, izņemot Evanderu Holifīldu un varbūt Deividu Heju un Oleksandru Usiku," raksta ESPN apskatnieks. "Pašlaik šajā divīzijā ir tikai bijušais divu titulu ieguvējs [Mairis] Briedis, un arī tas ir tikai viņa mājvietā Latvijā, kur viņš ir superzvaigzne un kur viņš ir liels biļešu pārdevējs."

Rafaels, protams, šajā divīzijā izceļ Brieža un Junjela Dortikosa gaidāmo cīņu, kuras norise gan ir zem lielas jautājuma zīmes koronavīrusa pandēmijas dēļ. Tai bija jānotiek jau sestdien, taču nu cīņa provizoriski pārcelta uz 16. maiju. Latvieša un kubieša duelim būtu jāizšķir divīzijas īstais pirmais numurs, trešais šajā kategorijā ir liekams Ilunga Makabū, bet tumšā zirdziņa statusā Rafaels liek 14 cīņās 14 uzvaras izcīnījušo angli Lorensu Okolī.

Supersmagsvaru kategorijā Rafaels izcēla trīs zvaigznes – Entoniju Džošua, kurš ir vadošais divīzijas bokseris, Taisonu Fjūriju un Deonteju Vailderu. Tāpat viņš gan aicināja nevērtēt par zemu uz supersmagsvariem pārgājušo Usiku, kurš savainojuma dēļ pagājušajā gadā gan paguva aizvadīt vienīgi debijas cīņu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/boxing/story/_...

     [+] [-]

, 2020-03-26 06:03, pirms 4 gadiem
Izklausīšos pēc baigā dīvānā pird..ēja, bet šādu apskatu varēja sagatavot katrs, kurš seko sporta notikumiem. No ESPN apskatnieka varēja gaidīt ko vairāk.