Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Rojs Džonss vēlas aizvadīt boksa cīņu ar Andersonu Silvu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Rojs Džonss vēlas aizvadīt boksa cīņu ar Andersonu Silvu
Andersons Silva (no kreisās) un Rojs Džonss
Foto: mmaimports.com

Amerikāņu boksa leģenda Rojs Džonss (65-9, 47KO), kurš bijis pasaules čempions četrās svara kategorijās, izteicis vēlmi aizvadīt boksa maču ar brazīliešu MMA sporta zvaigzni, bijušo UFC čempionu Andersonu Silvu (34-8).

Četrdesmit astoņus gadus vecais Džonss jau 2009. gadā bija tuvu vienošanās par boksa maču ar četrdesmit vienu gadu veco Silvu, taču toreiz šo ideju kā ar nazi nogrieza UFC prezidents Dena Vaits, neatļaujot tādai cīņai notikt.

Par cik šobrīd ažiotāžu sacēlusi iespējamā boksa cīņa starp boksa ringā neuzvarēto amerikāni Floidu Meivezeru (49-0, 26 KO) un UFC vieglā svara čempionu īru Konoru Makgregoru (21-3), Rojs Džonss izmantojis iespēju vēlreiz publiski izaicināt Andersonu Silvu, piedāvājot šim duelim kļūt par Meivezera – Makgregora divkaujas iesildošo maču.

Arī pašam Silvam, kurš savā pēdējā MMA cīņā uzveica Dereku Brunsonu (16-5), patīk šāda ideja, tāpēc viņš pieņēmis leģendārā boksera izaicinājumu. Jāpiebilst, ka Andersonam bokss nav sveša lieta. Viņam profesionālajā boksā aiz muguras divas cīņas. Silva boksa ringā debitēja tālajā 1998. gadā, piedzīvojot zaudējumu, bet jau nākamajā mačā, ko viņš aizvadīja 2005. gadā – izcīnīja uzvaru.

Šobrīd absolūti nav skaidrs vai supermačs starp Meivezeru un Makgregoru jel kādreiz notiks, tāpēc sapņot par maču starp cīņu sporta veterāniem Džonsu un Silvu arī pagaidām nav jēgas.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...
BoxRec Boxing Records

     [+] [-]

, 2017-02-25 08:54, pirms 7 gadiem
Kaapeec tie bokseri ir taadi jokupeeteri? Kaapeec gan ne peec MMA noteikumiem? Lai ciinaas kaut vai peec K1 noteikumiem, tad buutu diezgan lidzigas izredzes.