Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kikbokseris Tairons Spongs plāno debitēt boksā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kikbokseris Tairons Spongs plāno debitēt boksā
Tairons Spongs
Foto: en.susumug.com

Pazīstamais Nīderlandē dzīvojošais surinamiešu kikboksa un MMA meistars Tairons Spongs (K1: 74-7-1; MMA: 2-0-0), kuram uz doto mirkli ir spēkā līgumi ar organizācijām GLORY un WSOF, 6. martā Berlīnē (Vācijā) plāno debitēt profesionālajā boksā.

Divdesmit deviņus gadus vecais Tairons Spongs pēdējo cīņu aizvadīja (pēc kikboksa noteikumiem) pērnā gada aprīlī ar Gohanu Saki (81-16-0), un pēc neveiksmīgi izpildīta sitiena guva smagu kājas lūzumu, kā arī pirmo zaudējumu pēdējās vienpadsmit cīņās.

Pēc ilgāka rehabilitācijas posma Spongs atsācis treniņus, taču, lai arī viņam ir spēkā līgumi ar MMA organizāciju WSOF un kikboksa federāciju GLORY, sportists izlēmis izmēģināt savus spēkus profesionālajā boksā. Viņa debija boksa ringā varētu notikt 6. martā Berlīnē.

Portāls ecboxing.de ziņo, ka starp Sponga potenciālajiem debijas mača pretiniekiem figurē turka Oesana Sitinkaia (21-9-2, 14 KO) un krieva Aleksandra Ustinova (30-1, 21 KO) vārdi.

Izmantotie resursi:
Startseite - ECB
BoxRec Boxing Records

  +2 [+] [-]

, 2015-02-25 08:05, pirms 9 gadiem
Tiešām šaubos par Sponga panākumiem boksā, bet no otras puses - Kļičko abi bija kikbokseri kādreiz.
Ka tik pēc tā baisā lūzuma psiholoģiskā trauma TS vairs neļauj spert kā agrāk.

     [+] [-]

, 2015-02-26 12:06, pirms 9 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Tiešām šaubos par Sponga panākumiem boksā, bet no otras puses - Kļičko abi bija kikbokseri kādreiz.
Ka tik pēc tā baisā lūzuma psiholoģiskā trauma TS vairs neļauj spert kā agrāk.
Piekrītu par to speršanu.