Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Notiks gadskārtējais boksa turnīrs "Rīga Open"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Notiks gadskārtējais boksa turnīrs "Rīga Open"
"Rīga Open 2014" afiša
Foto: latboxing.lv

27.-30. novembrī Rīgas Nacionālajā Sporta Manēžā, Maskavas ielā 160, notiks viens no senākajiem boksa turnīriem Eiropā - "Rīga Open" (iepriekš zināms kā Arnolda Knīša kauss), informē Latvijas Boksa federācijas viceprezidents Māris Liepiņš.

Šis turnīrs ir ne tikai Rīgas pilsētas atklātais čempionāts, bet tā kā tajā piedalās labākie sportisti - izlases kandidāti, tas ir atpazīts gan Rīgas un Latvijas mērogā, gan atzīts Eiropas valstu līmenī.

Turnīrā piedalīsies 160 sportisti, no 12 valstīm: Polijas, Vācijas, Zviedrijas, Izraēlas, Norvēģijas, Igaunijas, Lietuvas, Armēnijas, Azerbaidžānas, Krievijas, Baltkrievijas, Latvijas.

Skatītājiem un līdzjutējiem ieeja sacensībās ir bez maksas.

Turnīru ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu rīko Latvijas Boksa federācija. Sacensības notiks 27. un 28. novembrī plkst.18.00, kā arī 29. un 30. novembrī plkst. 12.00.

Izmantotie resursi:
www.sports.riga.lv