Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Fjurijs meklē citu pretinieku, cīņa pret Heju notiks 2014. gada 8. februārī

Fjurijs meklē citu pretinieku, cīņa pret Heju notiks 2014. gada 8. februārī
Taisons Fjurijs
Foto: AP/Scanpix

Britu boksera Taisona Fjurija (21-0, 15KO) nākamais pretinieks, visticamāk, nebūs tautietis Deivids Hejs (26-2, 24KO), ar kuru cīņa bija ieplānota 28.septembrī, bet atlikta Heja savainojuma dēļ. Zināms, ka abu bokseru cīņa notiks nākamā gada sākumā.

Jāatgādina, ka aizvadītajā piektdienā treniņā kāds no sparinga partneriem Hejam pārsita uzaci, kurai pēcāk nācās uzlikt sešas šuves un kādu laiku Hejam nāksies iztikt bez nopietniem treniņiem, lai atkal neapdraudētu savainoto uzaci.

Lai gan sākotnēji tika minēts, ka abu bokseru atliktā cīņa varētu notikt ap decembri, izskatās, ka tā tomēr notiks ne ātrāk par nākamo gadu. Fjurija promouters Miks Henesijs atzina: "Taisons ir lieliskā formā un tuvākajā laikā mēs viņam gribam noorganizēt cīņu. Tāpat mēs izskatām, kad varētu cīnīties ar Heju un gribētu, lai cīņa būtu decembrī, taču reāli skatoties, visticamāk, tā notiks nākamā gada sākumā."

Vēlāk tam arī gūts apstiprinājums - puses vienojušās par cīņas aizvadīšanu 2014. gada 8. februārī Mančestras arēnā LIelbritānijā. Uzreiz pēc tam, kad noskaidrojās cīņas datums, Hejs nelaida garām iespēju izteikties: "Taisons Fjurijs var būt drosmīgs, jo dabūja atpūtu pirms soda izpildes. Viņš var mani saukt dažādos vārdos un dēvēt par gļēvuli, taču tas nav uz ilgu, to es jums apsolu. Pēc tām muļķībām, ko viņš sarunājis pēdējo dienu laikā, esmu apņēmies padarīt viņu par muļķi miljoniem līdzjutēju priekšā."

Izmantotie resursi:
Sky Sports


, 2013-09-24 16:44, pirms 11 gadiem
nu es par to pašu ka tā nav sparinga trauma.
, 2013-09-24 17:50, pirms 11 gadiem
nekas, palaidīs muļķi vēl pusgadu, lai lielāku piķi nāsīs ierautu beigās...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-09-24 20:14, pirms 11 gadiem
mnbvc rakstīja: nomiz tas hejs, ari ar klicko vins cinu stiepa 2 gadus
Piekrita cīņai, tad nomīza un sasita sev seju, lai nebūtu jācīnās! pats saproti cik tas debīli izklausās?
, 2013-09-24 20:34, pirms 11 gadiem
Reggie rakstīja: Piekrita cīņai, tad nomīza un sasita sev seju, lai nebūtu jācīnās! pats saproti cik tas debīli izklausās?
Tjipa 2-3 suves uz uzacs jaarstee pus gadu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-09-25 00:43, pirms 11 gadiem
Neticu ka Heys nobijās, tā pat kā nedomāju ka Fjurijam ir daudz variantu prer Heyu, bet tam ka Heys uzsita uzaci treniņā es ticu vismazāk!
, 2013-09-25 00:45, pirms 11 gadiem
Kā tur bija ar tām biļetēm? Visas bija izpirktas? Ja nē tad viss skaidrs, ja jā tad skaidrs nav nekas...
, 2013-09-25 09:44, pirms 11 gadiem
Lūk attēlā pievienoju masku ar kādu parast profesionāli boxeri aizvada sagatavošanās posmu pirms lielās cīņas. Un visiem tak skaidrs ka ar tādu masku nevar uzaci pārsist un dabūt 6 šuves. ';
, 2013-09-25 11:02, pirms 11 gadiem
tommy`gun rakstīja: Lūk attēlā pievienoju masku ar kādu parast profesionāli boxeri aizvada sagatavošanās posmu pirms lielās cīņas. Un visiem tak skaidrs ka ar tādu masku nevar uzaci pārsist un dabūt 6 šuves.
Uzsvars ir uz vārdu parasti. Taču mēs jau nezinam vai Hejs to lietoja un vai lietoja konkrētajā situācijā. Jo var atrast gana video, kur vīri sparingo bez kaskām, lai pietuvotos realitātei. Paliek jau sazvērestības teorijas, es tām neticu
, 2013-09-25 14:48, pirms 11 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Uzsvars ir uz vārdu parasti. Taču mēs jau nezinam vai Hejs to lietoja un vai lietoja konkrētajā situācijā. Jo var atrast gana video, kur vīri sparingo bez kaskām, lai pietuvotos realitātei. Paliek jau sazvērestības teorijas, es tām neticu
Ja viņš nelietoja ķiveri nedēļu pirms cīņas tad viņš nav īsti gudrs. Visiem zināms ka boks ir arī bizness un te ir runa par lielu naudu. Ja bokseris nespēj to saprast un neizvairās no iespējamajām traumām līdz algas dienai tad viņš nav diez ko atapīgs, vai arī tas viss tika darīts apzināti lai cīņa iegūtu vēl lielāku publicitāti.
Katrā gadījumā es atsakos ticēt ka Heys to uzaci varētu netīšām pārsist.
, 2013-09-25 14:52, pirms 11 gadiem
man jau šķiet, ka šis tieši ir zāģis DH popularitātei, jo ja Fjurijs tagad kādam zaudē, viss izčib....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.