Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Kāns nokautē Džudu piektajā raundā

Kāns nokautē Džudu piektajā raundā
Amirs Kāns nokautē Zabu Džudu
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Lasvegasā britu bokseris Amirs Kāns piektajā raundā nokautēja amerikāni Zabu Džudu, nosargājot WBA titulu un izcīnot IBF titulu svara kategorijā līdz 63.5 kilogramiem.

Cīņu veiksmīgāk iesāka Kāns, kurš jau pirmajos raundos sagādāja amerikānim ne mazums rūpju, izceļoties ar vairākām sitienu kombinācijām. Džuda tikai pirmajā raundā izcēlās ar vērā ņemamiem sitieniem ar labo roku, bet ceturtajā raundā pēc Kāna uzbrukumiem Džudam sāka asiņot deguns. Piektajā raundā brita ofensīva pieauga, bet izšķirošie notikumi risinājās raunda beigās. Nepilnu pusminūti līdz tā izskaņai Kāns ar spēcīgu sitienu pa korpusu aizsūtīja amerikāni uz ringa dēļiem. Džuda nespēja laikus piecelties, tādejādi par uzvarētāju ar nokautu tika atzīts Kāns.

Viņam šī bija 26 uzvara 27 cīņās (26-1, 18KO), kamēr Zabs Džuda piedzīvoja septīto zaudējumu savā karjerā (41-7, 28KO).

Izmantotie resursi:
boxrec.com


, 2011-07-24 18:20, pirms 13 gadiem
sakuma padomaju Olivers Kāns
Slēpts komentārs: pi_cis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-07-24 20:52, pirms 13 gadiem
It kā jau parasti angļu "kh" latviski raksta "h". Tad "Amir Khan" sanāktu Amirs Hans un Oliveru Kānu liktu mierā. Ja nu vienīgi par Čingizhanu kāds iedomātos
, 2011-07-24 21:13, pirms 13 gadiem
pi_cis rakstīja: lielais dirsejs dabija pa muti!
Ja nekļūdos, tad šoreiz ir tieši otrādi. Kāns pirms tam stāstīja, ka ir krutākais un pierādīja to arī ringā.
Slēpts komentārs: creaple
, 2011-07-24 22:45, pirms 13 gadiem
creaple rakstīja: ooo esmu shokaa kad shitas spalvu svara kategorija arii var izcelties ar KO
stulbais retards
, 2011-07-24 23:21, pirms 13 gadiem
pac-man rakstīja: stulbais retards
richy profils tak vai brālēns pēc tava raxta bija jāmaina personība
, 2011-07-24 23:55, pirms 13 gadiem
Eddy rakstīja: Ja nekļūdos, tad šoreiz ir tieši otrādi. Kāns pirms tam stāstīja, ka ir krutākais un pierādīja to arī ringā.
Pilnīgi pareizi.
, 2011-07-25 00:26, pirms 13 gadiem
creaple rakstīja: ooo esmu shokaa kad shitas spalvu svara kategorija arii var izcelties ar KO
Kada jega liist sadaljaa tikai, lai runaatu trashu un izraadiitu necienju? I didn't get it! Ar mazveertiibas kompleksu ciinies vai arii tik daudz dziivee esi sasniedzis, ka vari atlauties tada veida kritiku. Strarp citu shiis "spalvas" sanjem par ciinju summu ko raksta miljonos, ja tu ar shim **** izliistu ringaa domaaju, ka mees redzeetu veel vienu skaistu nokautu. Vizualizeejot tavi iedomiibu, kas sleepjas aiz shoka, tas vateetu izskatiities shaadi: ‪UZZY VS. Prince Naseem entrance DANCE...
, 2011-07-25 03:52, pirms 13 gadiem
Mana skatijuma sitiens bija normals( nebija par zemu) Dzuda vienkarshi negribeja turpinat cinu. Ta tas ir bijis vienmer, ka cina aiziet ne ta ka vinsh gribetu, uzreiz morali sabruuk.
, 2011-07-25 15:19, pirms 13 gadiem
TopTen rakstīja: Mana skatijuma sitiens bija normals( nebija par zemu) Dzuda vienkarshi negribeja turpinat cinu. Ta tas ir bijis vienmer, ka cina aiziet ne ta ka vinsh gribetu, uzreiz morali sabruuk.
Dzuda noteikti neteeloja. Khans arii Maidanu nolika uz deeljiem pirmajaa raundaa ar body shot. Es teiktu 50/50, ja ljoti gribeetu, tad pieceltos un "izdziivotu" lidz raunda beigaam taas 15 sec.
, 2011-07-25 16:01, pirms 13 gadiem
Jingle bell rock rakstīja: Dzuda noteikti neteeloja. Khans arii Maidanu nolika uz deeljiem pirmajaa raundaa ar body shot. Es teiktu 50/50, ja ljoti gribeetu, tad pieceltos un "izdziivotu" lidz raunda beigaam taas 15 sec.
nezinu,neiznu džuda ir zināms ar gribasspēka trūkumu. pēc intervijas viņš teica, ka viņs domāja ka tiesnesis skaita cik viņam laiks atgūties no low blow. what kind of bullshit is that >?

ar nepacietību gaidu nākamās khana cīņas.
, 2011-07-25 23:50, pirms 13 gadiem
Tur butu bijis kartigs KO agri vai velu! Khans loti labs bokseris.
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
9

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.
Raiens Garsija
5

Garsija pret Heiniju: kā šāda boksa cīņa vispār tiek pieļauta?

Naktī uz svētdienu (pēc Latvijas laika) Ņujorkā norisināsies cīņa par WBC čempiona titulu vieglajā svarā starp čempionu Devinu Heiniju un izaicinātāju Raienu Garsiju. Garsija, par kura mentālo gatavību cīņai uzdoti daudzi jautājumi, par 1.3kg pārsniedza svara limitu, taču abas puses vienojušās, ka cīņa tāpat notiks, bet Garsijam nāksies samaksāt krietnu summu par pārsniegto svaru - pusmiljonu par katru mārciņu jeb 1.5 miljonus dolāru. Tā vismaz tiek stāstīts publiski, kamēr aizkulisēs tiek piesaukts, ka soda nauda būs mazāka (600 tūkstoši). Taču joprojām aktuāls ir jautājums, kā šāda cīņa, ņemot vērā Garsijas dīvaino izturēšanos un aizdomas par mentālās veselības problēmām, vispār tiek pieļauta?