Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Bokseris Bolotņiks DĀR piekāpjas WBA Āfrikas čempionam Mčunam

Bokseris Bolotņiks DĀR piekāpjas WBA Āfrikas čempionam Mčunam
Ričards Bolotņiks
Foto: WBSS

Baltijas čempions boksā pussmagajā un pirmajā smagajā svarā Ričards Bolotņiks (11-5-1, 5 KO) sestdien Dienvidāfrikas Republikā piekāpās bijušajam pasaules čempiona titula pretendentam WBO versijā Thabiso Mčunam (19-4, 12 KO).

Šī bija Bolotņika karjeras līdz šim nopietnākā divkauja, kurā viņam pretī stājās pašreizējais Āfrikas čempionu boksā, kurš 2016. gadā cīņā par WBO pasaules čempiona jostu zaudēja ukraiņu boksa zvaigznei Oleksandram Usikam (14-0, 11 KO).

Duelis bija ieplānots desmit raundus ilgs, bet noslēdzās sestajā raundā. "Sestajā raundā tika izlaists sitiens, pēc kura bija grūti piecelties un tiesnesis apstādināja cīņu. Kopumā cīņa negāja slikti un arī pretinieks daudz izlaida. Diemžēl šis sitiens izšķīra visu cīņu," no DĀR vēsta Bolotņika treneris Dmitrijs Šiholajs, kurš trenē arī Latvijas boksa superzvaigzni Mairi Briedi.

"Šī cīņa bija smagāka nekā domāju. Viņš ir spēcīgs čalis," pēc dueļa izteicās Mčuna.

Bolotņikam, kurš pirms šī mača pasaules reitingā ieņēma 41.pozīciju (tagad viņš noslīdējis uz 64. vietu), divkaujai ar Mčunu kā sparinga partneri palīdzēja Vācijā dzīvojošais krievu pussmagā svara bokseris Igors Mihalkins (21-2, 9 KO), kurš vēl nesen cīnījās par Sergejam Kovaļovam (32-2-1, 28 KO) piederošo WBO pasaules čempiona jostu, un divkārtējais Eiropas bronzas medaļnieks amatieru boksā ventspilnieks Nikolajs Grišuņins (7-1-1, 4 KO).



, 2018-06-24 17:40, pirms 6 gadiem
Es, protams, būtu priecīgs, ja Bolotņiks pasaules reitingā atrastos 41. vietā, kā raksta šis žurnālists-haltūrists, bet tomēr viņš atrodas 64. vietā.

Tāpat pareizi ir Mčunu, nevis "mčuns" vai "mčuna". Varbūt, ka vajag painteresēties pašam, par ko raksta..? Nevis postot glupus selfijus ar izbolītām acīm Instagramā.
, 2018-06-24 18:43, pirms 6 gadiem
jaunaisjaunais rakstīja: Es, protams, būtu priecīgs, ja Bolotņiks pasaules reitingā atrastos 41. vietā, kā raksta šis žurnālists-haltūrists, bet tomēr viņš atrodas 64. vietā.

Tāpat pareizi ir Mčunu, nevis "mčuns" vai "mčuna". Varbūt, ka vajag painteresēties pašam, par ko raksta..? Nevis postot glupus selfijus ar izbolītām acīm Instagramā.
vispār jau pirms cīņas viņš bija 41 vietā bet atjaunotajā reitingā pēc cīņas 64.
, 2018-06-24 20:17, pirms 6 gadiem
Nu tik daudz laikam visi zina.

Bet šeit rakstīts: "šobrīd pasaules reitingā ieņem 41.pozīciju".
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Matvejs Prokudins finālā Kauņā. Foto: Lietuvas Boksa federācija

Prokudins dominē finālā un uzvar Šocika turnīrā Lietuvā

Latvijas jaunais bokseris un Latvijas izlases galvenā trenera Iļja Žiļinska audzēknis Matvejs Prokudins izcīnīja pirmo vietu Aļģirda Šocika vārdā nosauktajā turnīrā Kauņā svara kategorijā līdz 60kg.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.