Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Neizdodas vienoties par Supersērijas finālu, preses konference atcelta

Neizdodas vienoties par Supersērijas finālu, preses konference atcelta
Oleksandrs Usiks un Murats Gasijevs
Foto: worldboxingsuperseries.com

Nav izdevies vienoties par Pasaules boksa Supersērijas (WBSS) fināla norises vietu un laiku, līdz ar to 24. maijā ieplānotā preses konference atcelta, šodien informē Krievijas Boksa federācija. Tādējādi joprojām nav skaidrības par ilgi gaidīto Oleksandra Usika (Ukraina) un Murata Gasijeva (Krievija) cīņu, kur mūsu Mairis Briedis pozicionējas kā rezervists.

Sākotnēji tika plānots, ka Supersērijas fināls risināsies 11. maijā Saūda Arābijā, taču Usika rokas traumas dēļ tas tika pārcelts uz vasaru. Maz ticams, ka pasākums notiks minētajā valstī, jo vasarā tur ir ļoti karsts. Krievijas boksa vadība centās panākt, lai fināls tiktu pārcelts uz Gasijeva pārstāvēto valsti, tika piedāvāts 22. jūlijs Maskavā, taču Ukrainas bokseris nepiekrita tādam pavērsienam.

Trešdienas vakarā Maskavā notika saspringtas pārrunas, kur piedalījās WBSS vadība, Krievijas Boksa federācijas ģenerālsekretārs Umars Kremļovs un "Ural Boxing Promotion" pārstāvji. Galu galā neizdevās vienoties, pārrunas turpināsies nākamajā nedēļā. Tādējādi tiek atcelta 24. maijā ieplānotā preses konference - Usiks jau bija ieradies Londonā.

Kā jau ziņots, Supersērijas pirmajā pusfinālā latvietis Mairis Briedis (23-1, 18KO) piekāpās ukrainim Oleksandram Usikam (14-0, 11KO), savukārt otrajā pusfinālā Krievijas pārstāvis Murats Gasijevs (26-0, 19KO) pārspēja kubieti Junieru Dortikosu (22-1, 21KO).

Lielajā finālā līdz šim nezaudējušie Murats Gasijevs un Oleksandrs Usiks cīnīsies par turnīra galveno trofeju un pretendēs uz iespaidīgiem honorāriem. Ja kāds no finālistiem savainojuma vai citu iemeslu dēļ nebūs gatavs cīņai, tad vietu finālā ieņems rezervists Mairis Briedis. Ja viss ritēs kā plānots, tad latvietis ringā dosies pirms fināla jeb "undercard" duelī.

Izmantotie resursi:
rusboxing.ru
rsport.ria.ru


, 2018-05-24 12:55, pirms 6 gadiem
Tas jau paliek nenopietni. Jābūt stingri noteiktai vietai, datumam un rezervistiem. Kā es varu ieplānot finālcīņas apmeklējumu, ja nekas nav zināms?
, 2018-05-24 13:03, pirms 6 gadiem
Apvērsums ģeogrāfijā

Sākotnēji tika plānots, ka Supersērijas fināls risināsies 11. maijā Saūda Arābijā, taču Usika rokas traumas dēļ tas tika pārcelts uz vasaru. Maz ticams, ka pasākums notiks minētajā Āfrikas valstī, jo vasarā tur ir ļoti karsts.
, 2018-05-24 13:09, pirms 6 gadiem
otins rakstīja: Tas jau paliek nenopietni. Jābūt stingri noteiktai vietai, datumam un rezervistiem. Kā es varu ieplānot finālcīņas apmeklējumu, ja nekas nav zināms?
Tici man, viņiem šobrīd neinteresē kas, kur un ko taisās apmeklēt. Galvenā nauda tāpat apgrozās ap tv licencēm, kā arī aiz slēgtām durvīm koferīši tiek bīdīti.
Šķiet, ka Krieviem būs izdevies šo pasākumu pataisīt par cirku, un cietēji no tā būs abi bokseri. Jautājums šobrīd acimredzot ir par summu, un par to, ko darīs Usiks. Lai gan, gan jau arī Usiks viņiem vairs sevišķi neinteresē, ja reiz krievi maksā.
, 2018-05-24 13:16, pirms 6 gadiem
Tikai parto lai notiek neintrālā laukumā jo tadjau Gasijevs ar neparko negribētu cīnīties Ukrainā un zinot kā parasti krievijā ir tur uzvaru mēģinātu mājniekam atdot par katru cenu.
, 2018-05-24 13:35, pirms 6 gadiem
WreckLV rakstīja: Tici man, viņiem šobrīd neinteresē kas, kur un ko taisās apmeklēt. Galvenā nauda tāpat apgrozās ap tv licencēm, kā arī aiz slēgtām durvīm koferīši tiek bīdīti.
Šķiet, ka Krieviem būs izdevies šo pasākumu pataisīt par cirku, un cietēji no tā būs abi bokseri. Jautājums šobrīd acimredzot ir par summu, un par to, ko darīs Usiks. Lai gan, gan jau arī Usiks viņiem vairs sevišķi neinteresē, ja reiz krievi maksā.
Jā, tikai žēl, ka naudas dēļ tiek sačakarēts pasākums, kas tik labi sākās.
, 2018-05-24 13:40, pirms 6 gadiem
kad izskanēja baumas par krieviju, kā iespējamo fināla vietu, Usiks uzreiz pateica "nē"...

ja bija svarīgs Usika - Gasijeva duelis... tad uzreiz bija jāmeklē cits variants... vai arī jāpiedāvā MayWeather $$$ cienīgu argumentu neatkarīgi no tā, kurš uzvarēs cīņu...
, 2018-05-24 13:58, pirms 6 gadiem
WreckLV rakstīja: Tici man, viņiem šobrīd neinteresē kas, kur un ko taisās apmeklēt. Galvenā nauda tāpat apgrozās ap tv licencēm, kā arī aiz slēgtām durvīm koferīši tiek bīdīti.
Šķiet, ka Krieviem būs izdevies šo pasākumu pataisīt par cirku, un cietēji no tā būs abi bokseri. Jautājums šobrīd acimredzot ir par summu, un par to, ko darīs Usiks. Lai gan, gan jau arī Usiks viņiem vairs sevišķi neinteresē, ja reiz krievi maksā.
Krievi kā jau krievi. Bet WBSS rīkotāji nav ne ar ko labāki, kā parādījās iespēja nosmelt krievu lielo piķi tā visas norunas ar arābiem vairs neeksistē. Un kā jau Tu saki cieš abi bokseri. Arī otrajā svarakategorijā izskatās, ka Grovss ar Smitu nav vienojušies vēl.
, 2018-05-24 14:53, pirms 6 gadiem
Lai taisa Rīgā, neitrāls laukums. Kurš tur no Krievijas un Ukrainas uz Sauda arābiju no līdzjutējiem aizbrauktu? Uz Rīgu mierīgi. Vai nu kāpēc tā pati Londona natiek izskatita?
Bet tur izskatās nauda spēlē galveno lomu pilnīgi visā. Paliek neuzticams tas pasākums. Lai gan pa tv jau skatīsies tāpat, netkarīgi no vietas un prestiža.
, 2018-05-24 15:24, pirms 6 gadiem
otins rakstīja: Jā, tikai žēl, ka naudas dēļ tiek sačakarēts pasākums, kas tik labi sākās.
Bokss jau sen ir sačakarēts ar naudu. Tas ir bizness.
, 2018-05-24 17:52, pirms 6 gadiem
Šis pasākums tiešām ir jau pārvērties par farsu. Un pie vainas ir paši WBSS organizatori, jo atkāpās no saviem uzstādījumiem. Ja jau Saūda Arābija, tad tur arī lai notiek nevis pēkšņi kko mainam... Arī atkāpšanās no rezervista lomas neko labu neliecina. Ja jau Usiks nevar cīnīties konkrētajā datumā, tad neko - tad Briedim bija jācīnās un viss... Bet redz ka beigās tomēr var noslaucīt dibenu ar to rezervista lomu... Izsmiekls beigās sanāca no tā pasākuma.
, 2018-05-24 18:07, pirms 6 gadiem
Saūda arābijā vasarā karsts. Kas viņi tur tuksnesī taisās ringu būvēt vai kādā hallē? Ar šādu čakarēšanos vēl izbojās pavisam tik labu ideju.
, 2018-05-24 22:12, pirms 6 gadiem
puslaiks rakstīja: Saūda arābijā vasarā karsts. Kas viņi tur tuksnesī taisās ringu būvēt vai kādā hallē? Ar šādu čakarēšanos vēl izbojās pavisam tik labu ideju.
Tā nebūtu problēma, jo Dubajā pat ir slēgtais sniega parks ar pingvīniem, bet problēma ir tāda, ka tas pasākums ir aizgājis kaut kādā vairāksolīšanā- kurš vairāk samaksās, pie tā arī rīkos.
https://www.theplaymania.com/skidubai
, 2018-05-25 00:32, pirms 6 gadiem
народ, недавно нашел уникальный способ как быстро накачать пресс (и другие мышцы) без физических усилий, диет и прочей лабуды. После двух недель использования миостимулятора убрал пивное пузу и начали проступать кубики, подкачал бицепс и ноги, а жена убрала в талии пару сантиметров и сделала красивый живот. Дa и прикoл что нe надo ничeгo дeлать прocтo надeл и включил, этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя, да и стоит копейки. Вот здесь я о нем и вычитал--- Блог Домашнего качка
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Matvejs Prokudins finālā Kauņā. Foto: Lietuvas Boksa federācija

Prokudins dominē finālā un uzvar Šocika turnīrā Lietuvā

Latvijas jaunais bokseris un Latvijas izlases galvenā trenera Iļja Žiļinska audzēknis Matvejs Prokudins izcīnīja pirmo vietu Aļģirda Šocika vārdā nosauktajā turnīrā Kauņā svara kategorijā līdz 60kg.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.