Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Brigss pieķerts dopinga lietošanā, cīņa pret Okendo atcelta

Jānis Pārums

Brigss pieķerts dopinga lietošanā, cīņa pret Okendo atcelta
Šenons Brigss

Bijušais pasaules čempions boksā Šenons Brigss (60-6-1, 53KO) pieķerts dopinga lietošanā un viņa cīņa pret Fresu Okendo (37-8, 24KO) par WBA titulu smagajā svarā atcelta, vēsta ārvalstu plašsaziņas līdzekļi.

Veiktajās dopinga analīzēs konstatēts "dramatiski paaugstināts" testosterona līmenis. Cīņa pret Okendo bija ieplānota 3.jūnijā, taču šobrīd ir oficiāli atcelta.

Zīmīgi, ka pērnā gada nogalē 45 gadus vecajam Brigsam vajadzēja cīnīties par WBA titulu pret Lukasu Braunu, taču toreiz aizliegtās vielas tika atrastas Brauna organismā.

2006.gadā pēc uzvaras pār Sergeju Ļahoviču amerikānis kļuva par WBO pasaules čempionu, taču septiņus mēnešus vēlāk titulu zaudēja Sultanam Ibragimovam. Vēlāk iespējas tikt pie titula Brigss nav izmantojis. Pēdējo cīņu Brigss aizvadīja 2016. gada maijā, kad ar nokautu pirmajā raundā pieveica Emilio Zarati. Savukārt Okendo, kuram ir 44 gadi, nav cīnījies kopš 2014.gada, kad zaudēja Ruslanam Čagajevam. Savulaik viņš arī divreiz cīnījies par pasaules čempiona titulu, taču abas reizes zaudējis.

     [+] [-]

, 2017-05-24 19:21, pirms 7 gadiem
Steroīdnieks LET'S GO CHAMP!