Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Briedis: "Esam gatavi, ka Huks boksēs netīri, no tā neizbēgt"

Jānis Celmiņš

Briedis: "Esam gatavi, ka Huks boksēs netīri, no tā neizbēgt"
Mairis Briedis
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

“Ja izdodas atrast vājo punktu, pat akmeni var pāršķelt uz pusēm. Būs jāmeklē viņa vājie punkti,” pirms 1. aprīlī gaidāmās cīņas pret vācieti Marko Huku atzīst Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis.

“Gatavošanās process bija grūts un smags, bet tā droši vien jābūt, lai cīņā būtu mazliet vieglāk. Treniņos bija līdzīgi pretinieki Hukam, lai varētu sagatavoties galvenajai un lielajai cīņai,” nedēļu līdz cīņai pauž Mairis Briedis. “Pilnībā gatavs būšu 1. aprīlī, tas būs liels pasākums boksa lielvalstī, kur tas ir gandrīz tikpat nopietni kā pie mums Latvijā,” starp rindām jokoja Mairis.

Boksera treneris Sandis Kleins atklāja, ka tik smaga treniņnometne Mairim nav bijusi, kopumā noboksēti tuvu pusotram simtam raundu. “Treniņos gāja dažādi, līkne staigāja gan augšā, gan lejā, bet izgājām pilnu treniņnometni, noboksējoties visus ieplānoties 97 raundus. Cerams, ka 1. aprīlī būs laba cīņa,” paveikto treniņos īsi nokomentēja Briedis.

Huks šonedēļ izteicās, ka viņš nepazīst sāpes, bet Briedim tā nebūšot ( Huka veltījums Briedim: "Es nekādas sāpes... ). Latvietim atbilde uz šo Huka izteikumu ilgi nebija jāmeklē. “Viņš var apgalvot par sevi, iespējams, tā arī ir, bet uz šo argumentu es varu pateikt šādi – ja izdodas atrast vājo punktu, pat akmeni var pāršķelt uz pusēm. Būs jāmeklē viņa vājie punkti,” sev raksturīgi korekts izteikumos bija Briedis. Tāpat viņš norādīja, ka vārdu kaujās nevēlas iesaistīties. Viņš vēlreiz apstiprināja, ka preses konferencē Dortmundē izteiktie vārdi par auss nokošanu bijuši ar domu piesaistīt tiesnešu uzmanību, lai netiktu pieļauta netīra cīņa. “Esam gan gatavi, ka Huks boksēs netīri, no tā neizbēgt,” situāciju komentēja Briedis.

“Tikai ringā redzēsim to, kā Huks būs sagatavojies, cik daudz viņš būs izlicies treniņos un kāda būs viņa izturība un tehnika. Es nezinu, kāda būs viņa taktika, jo viņam pamainījušies treneri. Es to nevaru paredzēt, tikai izejot ringā varēšu saprast, ko viņš dos man pretī,” sacīja latviešu bokseris, kuru klātienē 1. aprīļa cīņā plāno atbalstīt ap tūkstoti Latvijas sporta draugu. Mairis gan piebilst, ka ir drošs, ka arī mājās palikušie viņam spēs palīdzēt ar labajām domām.

Uz Dortmundi Briedis un viņa komanda dosies jau 27. martā, jo vēl pirms galvenā notikuma paredzētas ierastas procedūras. 28. martā ieplānota preses konference, 29. – atklātais treniņš, 30. – svēršanās, 1. aprīlī – pati cīņa.

 +25 [+] [-]

, 2017-03-24 21:22, pirms 7 gadiem
Būs viss ok ! Par Mairi!

  +4 [+] [-]

, 2017-03-24 21:42, pirms 7 gadiem
Biedē tas,ka Briedim būtībā ir bijusi tikai 1.nopietna cīņa (Durodola),turpretī Hukam tādu ir bijis daudz...
Nav zināms,kā Mairis tur sitienus...
Mairim jāuzvar......

  +2 [+] [-]

, 2017-03-24 21:52, pirms 7 gadiem
naninoi rakstīja: Biedē tas,ka Briedim būtībā ir bijusi tikai 1.nopietna cīņa (Durodola),turpretī Hukam tādu ir bijis daudz...
Nav zināms,kā Mairis tur sitienus...
Mairim jāuzvar......
Tu domā ,ka Hukam stiprāks žoklis kā Durodolam... Šī cīņa tīrākais 50 uz 50.

  +6 [+] [-]

, 2017-03-24 21:55, pirms 7 gadiem
Huk! Tas nebūs sāpīgi, tikai ļoti, ļoti tumšs ...

  +9 [+] [-]

, 2017-03-24 22:05, pirms 7 gadiem
Čars arī neko nejuta.
Slēpts komentārs: naninoi

  +3 [+] [-]

, 2017-03-24 22:16, pirms 7 gadiem
naninoi rakstīja: durodola jau netrāpija Mairim..
Nu ,nu netrāpija , izlaida pars labus sitienus ,bet ar to žokli Es domāju ,ka ne tikai Mairim būs jātur sitiens ,bet arī Hukam ,jo viens no Brieža ieročiem ,tieši ir - ļoti spēcīgs sitiens.

  +2 [+] [-]

, 2017-03-24 22:17, pirms 7 gadiem
naninoi rakstīja: Biedē tas,ka Briedim būtībā ir bijusi tikai 1.nopietna cīņa (Durodola),turpretī Hukam tādu ir bijis daudz...
Nav zināms,kā Mairis tur sitienus...
Mairim jāuzvar......
Mulķības tu runā, jo kā piemēru varu minēt cīņu pret ukraini Pavel Zhuravlev. Zīmīgi, ka tieši šis ukrainis bija viens no sparinga partneriem, gatavojoties cīņai pret Huku.
Info vari atrast facebook.

Šeit būs tā cīņa- https://youtu.be/vSl2QkeKqok

  +4 [+] [-]

, 2017-03-24 23:12, pirms 7 gadiem
naninoi rakstīja: Biedē tas,ka Briedim būtībā ir bijusi tikai 1.nopietna cīņa (Durodola),turpretī Hukam tādu ir bijis daudz...
Nav zināms,kā Mairis tur sitienus...
Mairim jāuzvar......
Nu nu, Duradola, Vailijs - abi labus trāpijumus izdarija, Maira žoklis šobrīd nebiedē. Kā arī pretinieku meistarība bija augsta. Nevar aizmirst arī cīņu pret Čaru, kas ir smags smagsvars un ar smagu sitienu, kā arī žoklis bijis spēcīgs, bet Mairis atrada ceļu uz uzvaru. Ne velti viņš ir tur, kur ir tagad. Karjera ir jau gara, kā arī treniņi utt, daudz ir dabujis savā ilgajā profesionālajā sportā, lai nostiprinātu savu ķermeni un žokli! Cīņa būs laba. Jāpieļauj msksimāli maz kļūdas, tas arī viss.

  +4 [+] [-]

, 2017-03-24 23:27, pirms 7 gadiem
RobertsR rakstīja: Nu nu, Duradola, Vailijs - abi labus trāpijumus izdarija, Maira žoklis šobrīd nebiedē. Kā arī pretinieku meistarība bija augsta. Nevar aizmirst arī cīņu pret Čaru, kas ir smags smagsvars un ar smagu sitienu, kā arī žoklis bijis spēcīgs, bet Mairis atrada ceļu uz uzvaru. Ne velti viņš ir tur, kur ir tagad. Karjera ir jau gara, kā arī treniņi utt, daudz ir dabujis savā ilgajā profesionālajā sportā, lai nostiprinātu savu ķermeni un žokli! Cīņa būs laba. Jāpieļauj msksimāli maz kļūdas, tas arī viss.
Daļēji piekritu.Savā laika Huks vinnēja povetkinu(to atzina pat krievu komentētaji),tiesa tiešneši....Cerēsim to labāko t.i ,ka Huks sāpes nejutīs,jo ātri gulēs

  +5 [+] [-]

, 2017-03-25 00:28, pirms 7 gadiem
Mairi, draugs,mes visi par tevi!

     [+] [-]

, 2017-03-25 09:32, pirms 7 gadiem
O ou satracināt Briedi...tas var dažam labam bēdīgi beigties!!!

  +1 [+] [-]

, 2017-03-25 10:21, pirms 7 gadiem
Huks centīsies turēt distanci lai visus 12. roundus izvilktu. Tiesneši noteikti palīdzēs mājniekam. Ne pirmo ne pēdējo reizi tā ir Vācijā. Huks savās mājās vēl nav zaudējis un boksēs netīri jo tiesneši to atłaus. Esiet gatavi ka tiesneši palīdzēs Hukam. Diemžēl ....

  +2 [+] [-]

, 2017-03-25 12:06, pirms 7 gadiem
Ta sajuta, kadl neesmu redzejis Huku un jau vinu zel..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-03-28 19:28, pirms 7 gadiem
Kur vaŗēs paskatīties cīņu tiešraidē bez maksas! Lattelecom daudz prasa!