Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Džošua promoters: "Apsolu, ka cīņa ar Fjūriju notiks"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Džošua promoters: "Apsolu, ka cīņa ar Fjūriju notiks"
Entonijs Džošua. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

Pēc Lielbritānijas boksera Taisona Fjūrija kļūšanas par pasaules čempionu WBC smagsvaru kategorijā plānus par iespējamo Fjūrija cīņu ar citu Lielbritānijas bokseri Entoniju Džošua iezīmēja Džošua promoters Edijs Hērns.

30 gadus vecais Džošua, kuram pieder smagsvaru kategorijas pasaules čempiona jostas WBA, IBF, WBO un IBO versijās, vēloties ar Fjūriju cīnīties jau šā gada vasarā. "Es apsolu, ka cīņa ar Fjūriju notiks. Mēs ticam, ka mēs šajā cīņā uzvarētu un viņi tic, ka uzvarētu viņi, tāpēc kādēļ gan to neīstenot," izteicās Hērns.

Hērns iebilda: "Džošua man vakar piezvanīja un jautāja, kā mēs varam panākt šīs cīņas norisi. Es atbildēju, ka daudz kas būs atkarīgs no Deonteja Vaildera." Kā zināms, tad slimnīcā nonākušajam Vailderam 30 dienas pēc cīņas ar Fjūriju būs iespējams pieprasīt revanša cīņu. Tāpat arī Džošua pirms tam ir paredzēta spēkošanās ar IBF čempiona jostas obligāto pretendentu 38 gadus veco Kubratu Pulevu, bet nākamais obligātais pretendents cīņai ar Džošua ir pazīstamais ukraiņu bokseris Oleksandrs Usiks.

Tomēr Džošua promoters Hērns atklāja, ka cīņu ar Fjūriju esot mērķis noorganizēt jau vasarā, nevis novembrī vai decembrī, jo tas ir tas, ko "visi vēloties". Iespējams ir scenārijs, ka Pulevam nāksies pagaidīt, lai tiktu pie cīņas ar Džošua. Scenārijs gan, visticamāk, nepiepildīsies un Džošua tomēr nāksies cīnīties ar nozīmētajiem bulgāru un ukraiņu pretiniekiem.

Kā zināms, tad WBC smagsvaru pasaules čempiona jostu 31 gadu vecais brits Taisons Fjūrijs (30-1, 21 KO) ieguva naktī uz svētdienu, kad viņš Lasvegasā revanša cīņas septītajā raundā ar tehnisko nokautu pārspēja 34 gadus veco amerikāni Deonteju Vailderu (42-1-1, 41 KO).

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/boxing/51...

  +1 [+] [-]

, 2020-02-24 15:44, pirms 4 gadiem
Autoram baig daudz kludu teksta.

  +1 [+] [-]

, 2020-02-24 16:32, pirms 4 gadiem
Cik sapratu, būšot vairāki bulgāru pretinieki, un pēc tam tas pats ar ukraiņiem.

Pirmais teikums vien jau ko vērts, acis var izmežģīt.

  +1 [+] [-]

, 2020-02-24 16:35, pirms 4 gadiem
Kā tad, kā tad.. Atkal daiļdi*šana.

  -3 [+] [-]

, 2020-02-24 18:09, pirms 4 gadiem
Pulevs maiss, Usikam arī variantu daudz neredzu. Cīņa, domāju, būs, jo AJ pats ne no viena neizvairās (nav kā Vailders) arnfuriju tikai bik nēsagāja, jo domāja, kā ja vienreiz noguldīja (60% fuuriju), tad otrreiz arī saies... Nesagāja.

AJ būs undisputed unnlineal čempis, tas sk.

     [+] [-]

, 2020-02-24 21:52, pirms 4 gadiem
Kāpēc raksta autors nekur nav pieminējis Zuša plānus kļūt par pasaules čempionu?

  -1 [+] [-]

, 2020-02-24 23:01, pirms 4 gadiem
Bludnij sin Masķera TAEKWONDO rakstīja: Kāpēc raksta autors nekur nav pieminējis Zuša plānus kļūt par pasaules čempionu?
Zutis varētu izaicināt uz cīņu AJ, vajag tikai feisbukā kārtīgi uzkurināt asinis!

     [+] [-]

, 2020-02-25 08:06, pirms 4 gadiem
m8archa, pulevs maiss? kamoon😀 ok nav varbut pats labakais bokseris sobrid, bet ne jau maiss!