Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

No šodienas pieejamas biļetes uz "Bigger’s Better" superfinālu Rīgā

Agris Suveizda

No šodienas pieejamas biļetes uz "Bigger’s Better" superfinālu Rīgā
Konstantīns Gluhovs
Foto: Mark Kazus

No trešdienas, 21.novembra, tiek uzsākta biļešu tirdzniecība uz Eiropas populārākā boksa komercturnīra “Bigger’s Better” superfinālu, kas šā gada 14.decembrī norisināsies "Arēnā Rīga". Biļetes būs iespējams iegādāties visās "Biļešu Servisa" kasēs, un to cena pirmajām 200 biļetēm tribīnēs būs tikai deviņi lati.

"Bigger’s Better" ir populārākais boksa komercturnīrs vecajā kontinentā, ko lielā mērā nodrošinā tā visu posmu tiešraides "Eurosport" kanālā, tādejādi turnīra posmiem sasniedzot 120 miljonu mājsaimniecību visā pasaulē. Tik augsta līmeņa boksa pasākums Rīgā līdz šim nav noticis.

Sezonas gaitā astoņos posmos tika noskaidroti uzvarētāji, kuri superfinālā cīnīsies par Bigger’s Better King titulu, kā arī naudas balvu. Šogad, sarūpējot pārsteigumu, superfinālam ir kvalificējušies pat divi latvieši – Mairis Briedis un Konstantīns Gluhovs.

“Bigger's Better" prezidents Žans Kristofs Kurēžs: ""Bigger’s Better" ir platforma jaunajiem un perspektīvajiem bokseriem iegūt pasaules atpazīstamību un atspēriena punktu savai karjerai. Pirmo reizi turnīra finālam ir kvalificējušies divi bokseri no vienas valsts (Latvijas), kas lika mums izšķirties boksa svētkus 14.decembrī sarīkot tieši Latvijas publikai. Aicinu visus klātienē atbalstīt savus bokserus – gan Gluhovu, kuram ir patiešām nokautējošs sitiens, gan Briedi, kurā saskatu nākotnes čempiona materiālu. Superfināls Arēnā Rīga solās būt maģisks!".

Superfinālā, bez "Bigger’s Better" uzvarētāja, jeb "Bigger’s Better KING" nosaukuma ieguvēja noskaidrošanas, tiks aizvadīta sieviešu titulcīņa kikboksā svara kategorijā līdz 54kg, kā arī klātesošos vakara gaitā priecēs boksam neiztrūkstošās ringa meitenes un citas šova izklaides.

Informāciju sagatavoja Raimonds Zeps

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-11-23 15:43, pirms 11 gadiem
Emm... "Biļetes būs iespējams iegādāties visās "Biļešu Servisa" kasēs, un to cena pirmajām 200 biļetēm tribīnēs būs tikai deviņi lati."

  +3 [+] [-]

, 2012-11-23 16:22, pirms 11 gadiem
Cik maksas 201. bilete ?

  +1 [+] [-]

, 2012-11-23 18:36, pirms 11 gadiem
201,-ls

  +1 [+] [-]

, 2012-11-24 03:42, pirms 11 gadiem
2 vārdi! Mairis Briedis!