Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Briedis: ''Slaveni bokseri ir teikuši: vieglāk titulu ir iegūt nekā to aizstāvēt''

Krišs Upenieks

Briedis: ''Slaveni bokseri ir teikuši: vieglāk titulu ir iegūt nekā to aizstāvēt''
Mairis Briedis
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis pirms Pasaules boksa supersērijas cīņas pret kubieti Maiku Perezu saglabājis savu ierasto pozīciju, skaļi runāt nevēloties un atzīmējot, ka rings parādīs, uz ko katrs ir spējīgs un kā ir gatavojies.

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis: ''Viss sagatavošanās posms bija citādāks. Uzlabojām kaut kādas īpašības, kuras iepriekš nezinājām, pie kurām nestrādājām. Pirmo reizi gatavojamies kreilim, tāpēc viss bija citādāk. Daudz maz iepazinu kreiļus, jo iepriekš biju tikai boksējies trīs raundus pa trim minūtēm, tagad ir citādāk. Taktika, pieejama visam...Esam iemācījušies daudz ko jaunu.

Kāda ir pašsajūta? Ceram, ka vēl labāk jutīšos 30. datumā, tad ir jājūtas vislabāk. Pirms Huka bija liela spriedze, jo boksējām par titulu ar tādu pretinieku. Tagad ir sākums lielam turnīram, arī liela atbildība. Pieejam visam nopietni, iet kā vienmēr. Kā pa zebru - ir baltie un melnie plankumi, galvenais tikt pāri tiem melnajiem. Spriedze, protams, ir vienmēr. Kā slaveni bokseri ir teikuši, ka titulu vieglāk ir izcīnīt nekā to aizstāvēt.''

Tāpat Mairim tika jautāts, kā psiholoģiski izdodas sadzīvot ar to, ka nākamais iespējamais pretinieks jau ir zināms: ''Pluss ir tas, ka viņš arī ir kreilis. Nedaudz citādāka skola, bet būsim jau kreiļus nedaudz iepazinuši. Bet teiksim tā - šobrīd domājam un gatavojamies tikai cīņai pret Peresu.''

Ko Mairis sagaida no atmosfēras viedokļa un vai pilnā arēnā izdosies saglabāt mieru? ''Jautājums, vai vajag turēt sevi mierīgu. Toreiz pirmie trīs raundi pret Durodolu bija ļoti smagi. Pateicoties faniem, varēju saņemties. Peress, iespējams, ir viltīgāks, pieredzējušāks, ir boksējis ar spēcīgiem pretiniekiem, supersmagsvariem. Redzēsim, skatīsimies. Tagad neko gudru nevar pateikt. Rings parādīs visu, ko katrs var un kā ir gatavojies.''

Pasaules boksa supersērijas ceturtdaļfināla ietvaros 30. septembrī ''Arēnā Rīga'' Briedis un Peress ringā kāps īsi pirms pusnakts.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-23 16:45, pirms 7 gadiem
Pasaules boksa supersērija ir kā zebra, - melna strīpa (Perezs), balta strīpa (Usiks) un... fināls.

     [+] [-]

, 2017-09-23 19:47, pirms 7 gadiem
M rakstīja: Pasaules boksa supersērija ir kā zebra, - melna strīpa (Perezs), balta strīpa (Usiks) un... fināls.
Lai arī uzskatu, ka savā ziņā Mairim ir priekšrocība - viņš no visiem ir neparedzamākais un strādā ar rokām, ne ar muti, ne ar bravūrību..bet tai pat laikā viņa panākumi atkarīgi no tā, kā noskaņota galva. Psiholoģiskā noturība Mairim svarīgākā.. Bet šoreiz Mairim īsti priekšrocību nav - pretī ir kreilis, turklāt melns, nevis balts.. līdz šim tie melnie izcēlušies vien ar to, ka jādauza tik ilgi, kamēr krīt.. un nekrīt šie ilgi..Tā kā gadīties var visādi, un ar galvu jāstrādā visa mača garumā. Viens neveiksmīgs sitiens var pagrozīt cīņu jebkurā virzienā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-09-24 16:28, pirms 7 gadiem
Izskatās, ka finālā arī būs melnā strīpa. Perezs, Usiks, Dortikoss. Būs, pret ko briest.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-24 18:20, pirms 7 gadiem
teemu_saxon_121788018329042 rakstīja: slaveni bokseri ir arī teikuši- svarīgākais nav cik spēcīgi tu vari iesist, svarīgākais ir cik stipru sitienu tu vari izturēt un iet tālāk.
Da nu, ko neteiksi. Kuri tie bija..?

     [+] [-]

, 2017-09-24 18:22, pirms 7 gadiem
WreckLV rakstīja: Lai arī uzskatu, ka savā ziņā Mairim ir priekšrocība - viņš no visiem ir neparedzamākais un strādā ar rokām, ne ar muti, ne ar bravūrību..bet tai pat laikā viņa panākumi atkarīgi no tā, kā noskaņota galva. Psiholoģiskā noturība Mairim svarīgākā.. Bet šoreiz Mairim īsti priekšrocību nav - pretī ir kreilis, turklāt melns, nevis balts.. līdz šim tie melnie izcēlušies vien ar to, ka jādauza tik ilgi, kamēr krīt.. un nekrīt šie ilgi..Tā kā gadīties var visādi, un ar galvu jāstrādā visa mača garumā. Viens neveiksmīgs sitiens var pagrozīt cīņu jebkurā virzienā.
Priekš pretinieka Mairis vairs nav neparedzams. Viņu štābs sen ir apguvis Maira cīņas stilu no cīņu video, sparingpartneru informācijas un tā tālāk.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-24 20:11, pirms 7 gadiem
jaunaisjaunais rakstīja: Da nu, ko neteiksi. Kuri tie bija..?
Divi nāk prātā uzreiz, - Silvestrs Stallone un Rokijs Balboa.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-24 21:38, pirms 7 gadiem
Nu viss, klusēju

     [+] [-]

, 2017-09-25 19:47, pirms 7 gadiem
jaunaisjaunais rakstīja: Priekš pretinieka Mairis vairs nav neparedzams. Viņu štābs sen ir apguvis Maira cīņas stilu no cīņu video, sparingpartneru informācijas un tā tālāk.
Paskatoties Maira un Peresa treniņus tad acīmredzami Peress strādā tikai un vienīgi uz spēka treniņiem, tikai uz rokām, kāju kustība viņam praktiski vispār netiek trenēta. Ja Mairis noturēsies līdz 5.roundam tad tālāk jau tikai uz kustību Peresu vinnēs. Galvenais pirmos roundus lai patausta un tālāk var rubīties. Tomēr Peresam 2 gadi boksā ir izlaisti, jā ir fiziskais, bet ar to var nepietikt.