Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Hejs: "Esmu gatavs turpināt karjeru tikai dēļ cīņas ar Vitāliju Kļičko"

Jānis Pārums

Hejs: "Esmu gatavs turpināt karjeru tikai dēļ cīņas ar Vitāliju Kļičko"
Deivids Hejs nokautē Dereku Čisoru
Foto: AP/Scanpix

Bijušais pasaules čempions boksā divās dažādās svara kategorijās, brits Deivids Hejs (26-2, 24KO), kurš pirms nedēļas veiksmīgi atgriezās profesionālajā ringā, gatavs turpināt sportista gaitas un vēlas cīnīties ar WBC smagsvaru čempionu, ukraini Vitāliju Kļičko (44-2, 40KO).

Pēc Heja vārdiem tieši Vitālija personā viņš redz to izaicinājumu, kura dēļ ir vērts turpināt boksera karjeru. Jāatgādina, ka pērn oktobrī Hejs paziņoja par karjeras beigām, bet pirms nedēļas sekmīgi atgriezās profesionālajā ringā, piektajā raundā ar tehnisko nokautu sakaujot Dereku Čisoru (15-4, 9KO).

"Vairākums uzskata, ka Vitālijs Kļičko ir pasaulē spēcīgākais smagsvars. Ar viņu vēlos aizvadīt savu nākamo cīņu. Viņš ir vienīgais bokseris, kas manu atgriešanos boksā var pagarināt," uzsvēra Hejs. "Ja cīņa pret Kļičko notiks, būšu laimīgs. Ja ne, tad, lai tā ir. Savā karjerā esmu sasniedzis vairāk nekā sākotnēji cerēju."

8.septembrī Vitālijs Kļičko Krievijas galvaspilsētā Maskavā aizvadīs cīņu pret Manuelu Čaru (21-0, 11KO). Par šo cīņu savs viedoklis ir arī Hejam: "Viņš cīnīsies ar Čaru un pēc tam, iespējams, beigs karjeru. Tā cīņa Vitālijam ir ar zemu risku. Ja Vitālijs pēc tam tomēr ir gatavs cīnīties pret mani, būšu tam gatavs."

Brāļu Kļičko menedžeris Bernds Bente norādījis, ka Kļičko – Heja cīņa ir iespējama: "Nevaru paredzēt nākotni. Pagaidīsim 8.septembri, bet pēc tam Ukrainas parlamenta vēlēšanas. Neizslēdzu ne Heja cīņu ar Vitāliju, ne revanša cīņu ar Vladimiru, lai gan otrajai nav lielas nozīmes, jo Vladimira uzvara pār Heju bija pārliecinoša. Nav šaubu, ka Vitālija cīņa pret Deividu būtu viena no nozīmīgākajām ne tikai smagsvaros, bet boksā kopumā. Boksa pasaule to noteikti vēlas redzēt. Deivids ir spilgta personība, kas vienmēr preses slejās, tāpēc – kāpēc gan ne?"

Izmantotie resursi:
Boxing News

  +5 [+] [-]

, 2012-07-23 09:24, pirms 12 gadiem
Hejs vs Vi.Klitchko butu ljoti intresanta cinja..Ja Vi.Klitchko uzvareetu tad jautaajumi par labaako bokseri atkristu.
Savukaart, ja Hejs uzvareetu tad jau noteikti sekotu revansh mach pret
Vl.Klichko.

  +1 [+] [-]

, 2012-07-23 09:41, pirms 12 gadiem
Ar nepacietību gaidīsu. legend vs legend

  +8 [+] [-]

, 2012-07-23 09:55, pirms 12 gadiem
Atliek mums tik cerēt kad ši sīņa notiks, jo tas patiešam būtu intresanti.

  +1 [+] [-]

, 2012-07-23 10:21, pirms 12 gadiem
gravitons rakstīja: Hejs vs Vi.Klitchko butu ljoti intresanta cinja..Ja Vi.Klitchko uzvareetu tad jautaajumi par labaako bokseri atkristu.
Savukaart, ja Hejs uzvareetu tad jau noteikti sekotu revansh mach pret
Vl.Klichko.
Labākā boksera jautājums ir starp brāļiem, kas, protams, netiks atbildēts. Hejs savu iespēju jau izsēja. Protams, boksā daudz ko nosaka nauda, bet Kļičko pilnīgi mierīgi varētu ignorēt jebkuru Heja izaicināšanas mēģinājumu.

  +3 [+] [-]

, 2012-07-23 10:42, pirms 12 gadiem
Šī cīņa boksam, kā sporta veidam, ir ĻOTI ĻOTI ĻOTI vajadzīga !!!

  +4 [+] [-]

, 2012-07-23 11:07, pirms 12 gadiem
olispolis rakstīja: Ar nepacietību gaidīsu. legend vs legend
Hejs - legend? ko tu pīpē?

  +6 [+] [-]

, 2012-07-23 12:14, pirms 12 gadiem
Nu viena lieta ir gan jāatzīst: Hejs tiešām necīnās ne ar kādiem Čariem vai citiem tāda tipa puišiem. Hejs cīnās ar labākajiem un par to respect.

     [+] [-]

, 2012-07-23 12:17, pirms 12 gadiem
Ja kāds aizmirsis:
WLADIMIR KLITSCHKO VS DAVID HAYE HIGHLIGHTS
...


Ļoti pārliecinoši. Pat ja Hejam izdotos uzvarēt Vitāliju, pret Vladimiru nav izredžu.

     [+] [-]

, 2012-07-23 12:45, pirms 12 gadiem
Manuprāt Abi Kļičko ir mahinātori un mīzeles, es ļoti šaubos, ka šī cīņa notiks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-23 14:19, pirms 12 gadiem
Celtics17,tu domā ka bokss ir pats,pats sporta veids,ka saki ka kādam būs bikses pilnas?Te varbūt ir MMA cīkstoņi,kuri ir bokserus sasies tikai tā.Neviens bokseris MMA nerādas,bet gan cīkstoņi,kas nedaudz apgūst sitiena tehniku.

  +2 [+] [-]

, 2012-07-23 14:31, pirms 12 gadiem
Esmu kļičko fans, bet Vitalijam neieteiktu trennera vietā vairs iziet pret Heju, jo, manuprāt, Hejam ir ļoti lielas izredzes uzvarēt! Protams, pret Vladimiru ir cits stāsts...

  -1 [+] [-]

, 2012-07-23 14:35, pirms 12 gadiem
esk8er rakstīja: Nu viena lieta ir gan jāatzīst: Hejs tiešām necīnās ne ar kādiem Čariem vai citiem tāda tipa puišiem. Hejs cīnās ar labākajiem un par to respect.
Jā it sevišķi respect Hejam, ka cīnījās ar tādu boksa leģendu kā Harisons Haye Vs Harrison
- YouTube

  +1 [+] [-]

, 2012-07-23 14:47, pirms 12 gadiem
heijs saprot ka vitalijs vairs nav tada vecuma un forma tapec ir iespej uzvaret. ja vitalijs butu tada forma kad cinijas ar luisu, tad heis negribetu ar vinu cinities jo vitalijs vinu grida iedzitu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-23 17:10, pirms 12 gadiem
Klicko apzinati zivelas vajakus pretiniekus !!mislis

  +1 [+] [-]

, 2012-07-23 17:25, pirms 12 gadiem
gebels rakstīja: Klicko apzinati zivelas vajakus pretiniekus !!mislis
Euuu, Tu tā runā itkā kādus 10gadus būtu bijis čempiona godā...man liekas Tu te tikai kašķi meklē...Kļičko ir obligatās titula aizstāvēšanas cīņas kur viņš neko nevar izvēlēties,bet pārējās cīņas a ko gribas taču nopelnīt un kā nekā viņš ir čempions un čempions nosaka ko, ar ko, kā un kur cīnīties bet Hejam jau bija dota iespēja...man gan likās,ka viņs pēc cīņas gandrīz apraudājās he...kko tur taisnojās utt paskaties šito video diezgan smieklīgi

After Math: Klitschko Vs Haye 'HERO TOE...

     [+] [-]

, 2012-07-23 17:27, pirms 12 gadiem
kexx rakstīja: Celtics17,tu domā ka bokss ir pats,pats sporta veids,ka saki ka kādam būs bikses pilnas?Te varbūt ir MMA cīkstoņi,kuri ir bokserus sasies tikai tā.Neviens bokseris MMA nerādas,bet gan cīkstoņi,kas nedaudz apgūst sitiena tehniku.
Ray mercer - manuprāt diezgan normāls starts mma priekš veca vīra, James Toney - iedomīgi un reti sūdīgi. Principā jau diez gan daudzi no boksa vai biežāk kikboksa, piem. CroCop, pārgājuši uz mma, vieglāk izsisties, ja iemācās ground game. Par MMA cīkstoņiem, kas uz ringu pārgājuši uz palikšanu gan neesmu dzirdējis.

  +2 [+] [-]

, 2012-07-23 17:30, pirms 12 gadiem
Vispār ko viņš tur var kunkstēt par to cīņu ar Kļičko...Tas, ka viņš ir objektīvi spēcīgākais aiz Kļičko nenozīmē, ka viņam kādas dāvanas jāpasniedz. Ja gribi cīņu ar Kļičko, ej un ringā to nopelni. Ej sadaudzi dažus "maisus", kļūsti par obligāto titula pretendentu un skaties pāris gadu laikā būs viņam cīņa ar Kļičko. Bet nu tāds ceļš nozīmē, ka būs jātrenējas, jāstrādā un jācīnās publiku maz interesējošās cīņās, kas rezultējas salīdzinoši nelielā naudā ko var nopelnīt par tādu cīņu. Bet to jau Hejs negrib - tad viņš labāk iet pensijā un atpūšās Havaju salās nekā smagi pastrādā, lai nopelnītu cīņu ar Kļičko. Bet nu ļimonus savākt, protams, gatavs jebkurā laikā tapēc lec vai no biksēm ārā, lai dabūtu cīņu ar Kļičko Bija nopelnījis vienu iespēju, naudiņu savāca, cīņu pakāsa viss...Ja grib vēlvienu cīņu, lai strādā un nopelna to - nav viņš nekāda smagsvaru leģenda, ka viņam te kāds dāvanas dāvinās.

  +1 [+] [-]

, 2012-07-23 17:36, pirms 12 gadiem
killo2000 rakstīja: Jā it sevišķi respect Hejam, ka cīnījās ar tādu boksa leģendu kā Harisons http://www.youtube.com/watch?v=PShGzUCg3Ak
Nu labi, nevar jau karjeru sākt uzreiz ar cīņu pret čempionu. Viss notiek pamazām. A tagad, kad ar Kļičko cīņa ir notikusi, vairs zemu netēmē. Un Čisoru par sliktu pretinieku nenosauksi. A Kļičko nevar sarunāt beidzot cīņu ar Heju, cīnās tik ar kaut kādiem Čariem.

  +1 [+] [-]

, 2012-07-23 17:41, pirms 12 gadiem
esk8er rakstīja: Nu labi, nevar jau karjeru sākt uzreiz ar cīņu pret čempionu. Viss notiek pamazām. A tagad, kad ar Kļičko cīņa ir notikusi, vairs zemu netēmē. Un Čisoru par sliktu pretinieku nenosauksi. A Kļičko nevar sarunāt beidzot cīņu ar Heju, cīnās tik ar kaut kādiem Čariem.
atgādinu Hejs cīnijās un zaudēja...Tu nevari nevienās sacensībās tikt finālā,ja pusfinālā esi izkritis ne tā???

     [+] [-]

, 2012-07-23 17:42, pirms 12 gadiem
Vicious,par tādām MMA cīkstoņiem neesmu dzirdējis,bet tieši MMA dod atbildi uz mūžseno jautājumu,kurš cīņas veids ir stiprāks,jo cīnies kā proti,un cik zināms tad dominē džiu džitsu-džudo-sambo stilu cīkstoņi,ja nu vienīgi Alistārs Overīms ir normāli uzkačāts un spēcīgs kikbokseris,kuru ir grūti nogāzt zemē.

  +1 [+] [-]

, 2012-07-23 17:48, pirms 12 gadiem
Teikšu tā,bračkas cīnās ar prātu,paredzami,ekonomiski,un tas nav action priekš publikas,jo boksā nevajg doktora grādus ieguvušus sportistus,tur vajg tādus gaļas cirtējus,kas iziet ringā un mahājas līdz spēku izsīkumam.

  +2 [+] [-]

, 2012-07-23 17:58, pirms 12 gadiem
killo2000 rakstīja: Vispār ko viņš tur var kunkstēt par to cīņu ar Kļičko...Tas, ka viņš ir objektīvi spēcīgākais aiz Kļičko nenozīmē, ka viņam kādas dāvanas jāpasniedz. Ja gribi cīņu ar Kļičko, ej un ringā to nopelni. Ej sadaudzi dažus "maisus", kļūsti par obligāto titula pretendentu un skaties pāris gadu laikā būs viņam cīņa ar Kļičko. Bet nu tāds ceļš nozīmē, ka būs jātrenējas, jāstrādā un jācīnās publiku maz interesējošās cīņās, kas rezultējas salīdzinoši nelielā naudā ko var nopelnīt par tādu cīņu. Bet to jau Hejs negrib - tad viņš labāk iet pensijā un atpūšās Havaju salās nekā smagi pastrādā, lai nopelnītu cīņu ar Kļičko. Bet nu ļimonus savākt, protams, gatavs jebkurā laikā tapēc lec vai no biksēm ārā, lai dabūtu cīņu ar Kļičko Bija nopelnījis vienu iespēju, naudiņu savāca, cīņu pakāsa viss...Ja grib vēlvienu cīņu, lai strādā un nopelna to - nav viņš nekāda smagsvaru leģenda, ka viņam te kāds dāvanas dāvinās.
Zelta vārdi! Pilnīga taisnība!

     [+] [-]

, 2012-07-23 18:07, pirms 12 gadiem
esk8er rakstīja: Nu labi, nevar jau karjeru sākt uzreiz ar cīņu pret čempionu. Viss notiek pamazām. A tagad, kad ar Kļičko cīņa ir notikusi, vairs zemu netēmē. Un Čisoru par sliktu pretinieku nenosauksi. A Kļičko nevar sarunāt beidzot cīņu ar Heju, cīnās tik ar kaut kādiem Čariem.
Kāda karjeras sākšana ja viņš jau cīnījās ar Harisonu kā WBA čempions? Hejs vienkārši negrib vairs strādāt, jo skaidrs, ka cīnoties ar tiem pašiem čarveidīgajiem piedevām ja tā nav titula cīņa, ļoti liela nauda tur neapgrozās...bet sagatavošanās cikls tāpat jāiziet. Visa sāls ir naudā. Ja kāds Hejam par cīņu ar to pašu Čaru uzliktu galdā attiecīgu summu, tad tas pats Hejs sāktu dziedāt pavisam citu dziesmu un pēkšņi viņam cīņa ar Čaru būtu "mūža lielākais sapnis bezmazvai" utt

     [+] [-]

, 2012-07-23 23:26, pirms 12 gadiem
kexx rakstīja: Vicious,par tādām MMA cīkstoņiem neesmu dzirdējis,bet tieši MMA dod atbildi uz mūžseno jautājumu,kurš cīņas veids ir stiprāks,jo cīnies kā proti,un cik zināms tad dominē džiu džitsu-džudo-sambo stilu cīkstoņi,ja nu vienīgi Alistārs Overīms ir normāli uzkačāts un spēcīgs kikbokseris,kuru ir grūti nogāzt zemē.
Overīms ir nereāli uzkačājies.... Boksā ir daudz grūtāk izsisties kā MMA, tas nu gan ir skaidrs.

     [+] [-]

, 2012-07-24 00:43, pirms 12 gadiem
Kur tagad Overīms startē?K1 un/vai UFC(MMA)?Kad būs tās Overīma finālcīņas K1 ko gada sākumā reklamēja pa Eurosport?Tur tipa prezentēja ka tālāk tiek 8 sportisti,tai skaitā Overīms,Gokam Saki vai kā viņu tur sauca,Semi Šīlds un citi,kad būs tās cīņas? Nu kā jau teicu,MMA ir tā kaujas/cīņas disciplīna,kur var redzēt kurš cīņas stils ir uzvarošais,jo tur var piedalīties visi cīņas/boksa/kikboksa meistari.

     [+] [-]

, 2012-07-24 11:47, pirms 12 gadiem
kexx rakstīja: Kur tagad Overīms startē?K1 un/vai UFC(MMA)?Kad būs tās Overīma finālcīņas K1 ko gada sākumā reklamēja pa Eurosport?Tur tipa prezentēja ka tālāk tiek 8 sportisti,tai skaitā Overīms,Gokam Saki vai kā viņu tur sauca,Semi Šīlds un citi,kad būs tās cīņas? Nu kā jau teicu,MMA ir tā kaujas/cīņas disciplīna,kur var redzēt kurš cīņas stils ir uzvarošais,jo tur var piedalīties visi cīņas/boksa/kikboksa meistari.
pilniigs atsaldenis

     [+] [-]

, 2012-07-24 20:30, pirms 12 gadiem
Overims nenoravas par steroidiem? Jeb tas bij cits monstrs?

     [+] [-]

, 2012-07-25 17:46, pirms 12 gadiem
savadak de santosu overims nevareja vinet,ka tikai ar stereoidu palidzibu un uzcheraas

     [+] [-]

, 2012-08-16 09:14, pirms 12 gadiem
esk8er rakstīja: Nu viena lieta ir gan jāatzīst: Hejs tiešām necīnās ne ar kādiem Čariem vai citiem tāda tipa puišiem. Hejs cīnās ar labākajiem un par to respect.
viņš cīnās tikai, ja var neadekvāti labu kāpostu nopelnīt. ko tad viņš tādu ir sasniedzis? kaut kādu Valujevu knapi laimēja un tass arī viss. dabūja labu kāpostu par to, ka Kļičko viņam bietē iedeva un uzreiz notinās 30 gadu vecumā. tas nav cīnītājs.