Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Povetkins ātri sakauj augsta ranga kubieti

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Povetkins ātri sakauj augsta ranga kubieti
Aleksandrs Povetkins
Foto: ITAR-TASS / Scanpix

Krievijas galvaspilsētā Maskavā piektdien notika smagsvaru boksa mačs - 35 gadus vecais krievs Aleksandrs Povetkins (29-1-0, 21KO) ātri nokautēja 29 gadus veco kubieti Maiku Peresu (21-2-1, 13KO). "BoxRec" veidotajā smagsvaru pasaules rangā šie bokseri ieņem attiecīgi 2. un 11. vietu.

Pirms mača bija visai liela ažiotāža, un arēnā brīvu vietu nebija - Maskavas sportā tāda apmeklētība ir liels retums. Papildus intrigu radīja padomju un kubiešu boksa skolu pretstāve. Starp skatītājiem bija arī slavenības: hokeja superzvaigzne Jevgeņijs Malkins, panākumiem bagātais filmu režisors Ņikita Mihalkovs, pretrunīgi vērtētais dziedātājs Josifs Kobzons, Čečenijas Republikas prezidents Ramzans Kadirovs un citi. Speciālisti sprieda, ka Povetkinam būs ļoti smags mačs 12 raudu garumā.

Cīņas sākumā notika neliela izlūkošana, taču jau pirmais Povetkina sitiens lika Peresam sagrīļoties. Pēc dažām sekundēm krievs veica divus sitienus, un kubietis nokrita. Peress spēja saņemties un piecelties, taču jau pēc pāris sekundēm Povetkins sita vēlreiz, un tas jau bija nokauts. Mačs ilga vien minūti un 31 sekundi - gaidītā interesantā cīņa sanāca ļoti īsa. Kubietim tas bija tikai otrais zaudējums karjerā un pirmais ar nokautu. Kubietis jutās tik sarūgtināts, ka nesagaidīja uzvarētāja sumināšanas beigas un devās prom.

Aleksandrs Povetkins: "Biju noskaņojies ilgai cīņai. Pirmajā raundā man sanāca spēcīgs sitiens, gribēju pastrādāt vēl, taču, acīmredzot, tas sitiens bija pārāk spēcīgs."

Izmantotie resursi:
www.rsport.ru

  +2 [+] [-]

, 2015-05-23 12:11, pirms 9 gadiem
Povetkins vienkārši piesmēja kubieti ! Povetkins - Vailders būtu interesanti

  +2 [+] [-]

, 2015-05-23 15:03, pirms 9 gadiem
Skatītājiem gan bija interesanti, 2 minūšu šovs un vari iet mājās

  +2 [+] [-]

, 2015-05-23 16:19, pirms 9 gadiem
tukshums rakstīja: Skatītājiem gan bija interesanti, 2 minūšu šovs un vari iet mājās
pirms tam bija citas,interesantas cīņas

  +1 [+] [-]

, 2015-05-23 20:47, pirms 9 gadiem
Čalim lielākā uzvara karjerā (varbūt uzreiz aiz Čagajeva)