Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Formens aicina Hopkinsu beigt karjeru

Jānis Pārums

Formens aicina Hopkinsu beigt karjeru
Džordžs Formens
Foto: worldboxingnews.net

Leģendārais bokseris Džordžs Formens ieteicis 49 gadus vecajam IBF un WBA pasaules čempionam svarā līdz 79.4 kilogramiem Bernardam Hopkinsam (55-6-2, 32KO) beigt karjeru.

"Es cīnījos līdz brīdim, kad nepietuvojos piecdesmit gadu vecumam (pēdējo cīņu Formens aizvadīja nepilnu 49 gadu vecumā – aut.). Kad man apritēja 56 gadi, nolēmu atgriezties. Redzēju ceļu līdz pasaules čempiona titulam, taču sieva man pateica: "Tu nevari to paveikt". Mums visiem ir vajadzīgs, kas līdzīgs, kā mana sieva. Tas bija labākais, kas ar mani ir noticis," sacīja Formens.

Viņš aicināja Hopkinsu, kurš ir boksa vēsturē vecākais pasaules čempions, pielikt punktu karjerai, jo arī bez boksa esot daudz lietu, kas sniedz dzīvē prieku.

"Aizej, kamēr vari. Kad priekškars nokritīs, tu negribēsi gulēt ringa vidū uz muguras," piebilda Formens. "Bernard, tu pēdējā cīņā izskatījies fantastiski. Tu izskatījies neuzvarams un tagad pienācis laiks aiziet. Domāju, ka to pašu pateiktu Muhameds Ali. Izkāp no mašīnas, pasmaržo rozes. Pēc boksa arī ir dzīve."

Izmantotie resursi:
Новости бокса и MMA. Все новости бокса, UFC,...

     [+] [-]

, 2014-04-24 09:41, pirms 10 gadiem
Google translate rules, tāda "līmeņa" žurnaļugas ir SC! Ibio ,kā nav kaunstkādu herņu , likt uz papīra.

     [+] [-]

, 2014-04-24 12:13, pirms 10 gadiem
Nākamā ziņa - Hopkinss nokautē Formenu un Kļičko vienlaicīgi.