Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Briedi atraidījušais Beljū oficiāli paziņo par karjeras beigām

Briedi atraidījušais Beljū oficiāli paziņo par karjeras beigām
Tonijs Beljū pēc zaudējuma Oleksandram Usikam. Foto: Reuters/Scanpix

Bijušais pasaules čempions boksā pirmajā smagajā svarā Tonijs Beljū ceturtdien video paziņojumā pavēstīja, ka oficiāli noslēdz karjeru. Tas noticis 12 dienas pēc brita zaudējuma šī brīža lielākajai boksa zvaigznei Oleksandram Usikam.

Nesenajā cīņā Usiks astotajā raundā nokautēja britu un jau tad Beljū pauda, ka viņa karjera ir beigusies, bet tagad viņš to pavēstījis vēlreiz. "Vairs man nebūs cīņu," izteicies 35 gadus vecais Beljū, kurš 2016. gadā ieguva WBC titulu pirmajā smagajā svarā, pieveicot Ilungu Makabu.

Beljū arī reizi aizstāvēja savu WBC čempiona titulu, bet pēc tam atteicās cīnīties pret obligāto pretendentu Mairi Briedi un zaudēja titulu. Turpinājumā viņš aizvadīja lielu naudu ienesošas cīņas smagsvaros pret tautieti Deividu Heju, kurās abās uzvarēja.

Profesionāļa karjerā, kas ilga kopš 2007. gada, Beljū uzvarēja 30 no 34 cīņām. "No šī brīža redzēsiet mani vienīgi, cenšoties rīkoties saprātīgi un būt man pašam. Man bija fantastiska karjera un esmu realizējis savus sapņus."

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/boxing/46...


, 2018-11-23 00:12, pirms 5 gadiem
Lielaka boksa zvaigzne joprojam ir Anthony Joshua smagsvaros,žurnalistinj Int Megni!
, 2018-11-23 00:22, pirms 5 gadiem
Beigsies nauda un atgriezīsies. Boksa klauns.
, 2018-11-23 00:40, pirms 5 gadiem
Piķi piekasījiis ilgākam laikam, nu domā, ka pietiks. Vai tā būs - gan redzēsim...
, 2018-11-23 06:49, pirms 5 gadiem
Beljū uzvarēja 33 no 34 cīņām?Autoram vajadzētu pārbaudīt ifno pareizāk ka Beljū bija 30 uzvaras 3 zaudējumi un 1 neizšķirts tākā 33 uzvaras nekādi nesanāk.
, 2018-11-23 10:45, pirms 5 gadiem
Man vienīgajam šis raksts no autora puses šķiet nedaudz cinisks?
Virsraksts jau vien šķiet negatīvs..
, 2018-11-23 19:15, pirms 5 gadiem
Te vispār švaki ar žurnālistiem kā tādiem
Visi raksta par visu un īsti nevienu sporta veidu nepārvalda, bieži piedzejo to, ko nezin
Rolands Eliņš viereiz bija uzrakstījis labu rakstu par boksu, neviena kļūda nebija, visi fakti par tituliem un cīņām precīzi, pat bokseru uzvārdi visi pareizi.
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).