Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Beljū Supersērijas pusfinālā Briedim paredz zaudējumu pret Usiku

Beljū Supersērijas pusfinālā Briedim paredz zaudējumu pret Usiku
Tonijs Beljū
Foto: AFP/Scanpix

Pasaules boksa Supersērijas pusfinālā šonakt iekļuva Murats Gasijevs, kurš Ņūdžersijā, ASV, trešajā raundā ar spēcīgu sitienu pa sāniem nokautēja poļu pieredzējušo bokseri Kšištofu Vlodarčiku. Gasijevs nosargājis savu IBF čempiona titulu un pusfinālā sacentīsies ar kubieti Juneru Dortikosu.

Murats Gasijevs: "Man pretī bija lielisks sāncensis. Biju sagatavojies smagai cīņai, bet tas ir bokss – notikt var jebkas. Daudz darba ieguldījām zālē, un es tikai raundu pēc raunda klausīju savu treneri. Viņš teica, kas man ir jādara, un man ar to pietika."

Gasijeva treneris Abels Sančess: "Domāju, ka Gasijevs sāka visai lēnīgi. Gribēju, lai viņš nedaudz ātrāk samazina distanci. Kolīdz viņš sāka to darīt, zināju, ka tas ir tikai laika jautājums, kad viņš izdarīs tādu sitienu, kas novedīs pie kaut kā lielāka. Viņš izdarīja vairākus sitienus no apakšas, tad sita ar kreiso roku, un viņš izslēdza Vlodarčikam gaismu. Daudz pie tā strādājām, un zinu, ka, ja Gasijevs šo sitienu izpildīs pareizi, pretinieks pēc tā vairs nepiecelsies."

Kšištofs Vlodarčiks: "Smagi strādājām, lai izvairītos no tāda veida sitiena, taču diemžēl viņš trāpīja ļoti spēcīgi, kas mani ievainoja. Zinājām, cik labs viņš ir, un ļoti smagi tam gatavojāmies. Gribēju izmantot pēc iespējas vairāk taisno sitienu. Mana stiprā puse ir cīņas otrā daļa, un bijām cerējuši tajā gūt priekšrocību."

Pusfinālā savā starpā spēkosies galvenais favorīts ukrainis Oleksandrs Usiks un latviešu cerība Mairis Briedis, kā arī kubietis Junjers Dortikoss un Gasijevs. Britu bokseris Tonijs Beljū, kurš atteicās no WBC jostas un neaizvadīja titulcīņu ar Briedi, tā vietā boksējoties pret smagsvaru Deividu Heju, savā Twitter profilā prognozēja, ka finālā cīnīsies Usiks un Gasijevs: "Šī bija izcila cīņa. Lieku uz Gasijevu, bet Dortikoss ir bīstams jebkura raunda jebkurā sekundē. Finālā būs Usiks un Gasijevs."

Izmantotie resursi:
Murat Gassiev KO's Krzysztof Wlodarczyk to keep...


, 2017-10-22 14:56, pirms 6 gadiem
Es paredzu tony bellew 17.decembrī zāgi un nestuves😀
, 2017-10-22 15:18, pirms 6 gadiem
Nez vai pats Belju saprot, ka šajā turnīrā viņš augstāk par 5-6 vietu netiktu?
, 2017-10-22 16:40, pirms 6 gadiem
jaunaisjaunais rakstīja: Nez vai pats Belju saprot, ka šajā turnīrā viņš augstāk par 5-6 vietu netiktu?
Varbūt, ka saprot. Bet tas jau neliedz braukt ar muti.
, 2017-10-22 17:19, pirms 6 gadiem
Ja godīgi Maira šobrīd sasniegtais Top4 jau ir fantastika! Vai vairāk varēs, tas atkarīgs no paša, no Usika gatavības, vietas kur noriks cīņa, tiesneša, tb zvaigznēm... Mairis var, bet Usiks arī! Mans personīgais uzskats, ka Mairim ir labākā izloze, izvēle. Otrs pāris ir apveltīts ar "necilvēcīgiem" sitieniem, ja kaut vai nejauši trāpa!
, 2017-10-22 19:42, pirms 6 gadiem
daudz prāta nevajag lai ko tādu teiktu
, 2017-10-22 20:33, pirms 6 gadiem
ta viss kartiba nau kocepties pirms cīņas,.. Mairis parādīs!!!
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing
1

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).