Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Briedis: "Peress Rīgā redzēs un dzirdēs cita līmeņa fanošanu"

Briedis: "Peress Rīgā redzēs un dzirdēs cita līmeņa fanošanu"
Mairis Briedis savā iepriekšējā cīņā Rīgā
Foto: Kaspars Krafts/F64

Latvijas bokseris Mairis Briedis ļoti atzinīgi novērtējis skatītāju pieprasījumu pēc Supersērijas ceturtdaļfināla mača biļetēm, savukārt viņa pretinieks Maiks Peress vēlreiz apgalvoja, ka cīņas norise Rīgā viņam ne nieka netraucēs.

Biļešu pārdošana uz Maira Brieža un Maika Peresa cīņu, kurā latviešu labākais bokseris aizstāvēs savu WBC titulu, tika uzsākta pirma četrām dienām. Šodien Pasaules boksa Supersērijas (WBSS) vadība vēsta, ka jau izpirkti vairāki tūkstoši biļešu uz Arēnā Rīgā paredzēto cīņu.

„Lieliska sajūta zināt jau tagad, ka es 30. septembrī Arēnā Rīga varu sagaidīt milzīgu līdzjutēju pūli,” WBSS pārstāvjiem izteicās Briedis.

Viņa pretinieks Peress pirms pāris dienām savukārt paziņoja, ka nejūtas ne nieka satraukts par Latvijas līdzjutējiem. „Cīņas norise Latvijā man nav nekāda problēma. Man vienalga, kur es cīnos, esmu gatavs to darīt jebkur,” sacīja Peress.

„Dzirdēju, ka Peress teica, ka Latvijas līdzjutēju klātbūtne viņu neietekmēs,” WBSS šodien citē Briedi. „Taču viņš Rīgā redzēs un dzirdēs cita līmeņa fanošanu un emocijas.”

Arī Supersēriju organizējošās grupas „Comosa” vadītājs Kalle Sauerlands izteicis apmierinātību par līdzjutēju interesi par cīņu Rīgā: „Mēs jau iepriekš zinājām, ka Briedis ir vietējais varonis. Tā kā šī būs pirmā lielā titulcīņa Latvijā, esam ļoti priecīgi, ka tajā mums būs pilnas tribīnes cīņā starp diviem īstiem cīkstoņiem.”

Savukārt Peress vēlreiz atkārtoja savu pārliecību, ka ir labākais pirmā smagā svara kategorijas pārstāvis šobrīd un ir gatavs visam, ko vien Rīga piedāvās: „Zinu, ka Briedis ir aktīvs bokseris, kuram patīk doties uz priekšu un uzbrukt. Taču tāpat arī zinu, ka uzskatu sevi par labāko šajā svara kategorijā.”

Izmantotie resursi:
Mairis Briedis, Mike Perez heading for Riga...


, 2017-08-22 18:57, pirms 7 gadiem
Kubietis nomizisies kad izies ringā,bet apkart tik cilveku pret vinju
, 2017-08-22 19:12, pirms 7 gadiem
uhh, jūtu būs kārtējais boksa saldais ēdiens Maira izpildījumā
, 2017-08-22 20:49, pirms 7 gadiem
Peress rīgā dabūs pa ausi no Maira dūrēm un Maira vienotās tautas balsīm ))
Raiens Garsija

Garsija pret Heiniju: kā šāda boksa cīņa vispār tiek pieļauta?

Naktī uz svētdienu (pēc Latvijas laika) Ņujorkā norisināsies cīņa par WBC čempiona titulu vieglajā svarā starp čempionu Devinu Heiniju un izaicinātāju Raienu Garsiju. Garsija, par kura mentālo gatavību cīņai uzdoti daudzi jautājumi, par 1.3kg pārsniedza svara limitu, taču abas puses vienojušās, ka cīņa tāpat notiks, bet Garsijam nāksies samaksāt krietnu summu par pārsniegto svaru - pusmiljonu par katru mārciņu jeb 1.5 miljonus dolāru. Tā vismaz tiek stāstīts publiski, kamēr aizkulisēs tiek piesaukts, ka soda nauda būs mazāka (600 tūkstoši). Taču joprojām aktuāls ir jautājums, kā šāda cīņa, ņemot vērā Garsijas dīvaino izturēšanos un aizdomas par mentālās veselības problēmām, vispār tiek pieļauta?
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing
1

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.