Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Zauerlands: "Rīgā katram būs iespēja kļūt par jauno karali"

Zauerlands: "Rīgā katram būs iespēja kļūt par jauno karali"
Naoja Inoue pēc uzvaras Supersērijas cīņā. Foto: EPA/Scanpix

Pasaules boksa Supersērijas (WBCC) pusfināla dueļos uzvarētāji nav paredzami - arī Maira Brieža un Kšištofa Glovacka cīņā, kas jau nākammēnes notiks Rīgā, intervijā paudis organizācijas vadītājs Kalle Zauerlads.

Supersērijā pilnā sparā rit otrā sezona, kas tiek aizvadītas trijās svara kategorijās. Pagājušajā nedēļas nogalē notika pusfināli visvieglākajā un otrā vieglā svara kategorijā, bet 15. jūnijā "Arēnā Rīga" tiks aizvadīti pusfināli pirmajā smagajā svarā.

"Kāda boksa nakts tā bija," Zauerlands izteicies par pagājušās sestdienas pusfināla cīņām. "Džošs Teilors jau ir Skotijas leģenda, pēc lieliskās cīņas pret vēl vienu īstenu karavīru. Finālā viņam un Redžisam Progreisam būs 50 pret 50 iespēja. Abi cīnītāji izskatās ļoti pārliecināti."

"Tikmēr Naoja Inoue parādīja atkal, kāpēc tiek saukts par Monstru. Viņa spēks ir kā no citas planētas. Viņa kopējais cīņas laiks turnīrā tagad ir piecas minūtes un 29 sekundes. Vai šis puisis uzvarēs turnīru desmit minūtēs?" par visvieglāko svara kategoriju spriež Zauerlands. "Inoue ir fenomens. Viņa fināls pret Nonito Donairi būs sensacionāls. Arī Donaire izskatās ļoti komfortabli un spēcīgi."

Rīgā notiks arī otrs pirmā smagā svara pusfināls, kurā Endrjū Tabiti cīnīsies ar Junieru Dortikosu. "Nevaram sagaidīt, kad noskaidrosim mūsu pēdējos finālistus. Tomēr ir neiespējami paredzēt uzvarētājus. Šīs svara kategorijas tronis ir brīvs un katram ir iespēja kļūt par jauno karali."

"Briedis acīmredzami ir par iespēju atgriezties pēc tam, kad pērn pēc punktiem pusfinālā zaudēja Usikam. Viņš cīnīsies pret stipri sitošu kareivi labā formā Glovacki, kurš apsolījis, ka Rīgā ringā gaidāms karš," pauž Zauerlands. "Tortikosam un Tabiti šobrīd notiek aizraujoša vārdu cīņa sociālajos medijos un viņi abi gribēs pierādīt, ka ir labākie pasaulē šajā kategorijā."

Izmantotie resursi:
https://worldboxingsuperseries.com/...


, 2019-05-22 17:47, pirms 5 gadiem
"Tortikosam un Tabiti šobrīd notiek aizraujoša vārdu cīņa sociālajos medijos un viņi abi gribēs pierādīt, ka ir labākie pasaulē šajā kategorijā."

Tortikoss Staburadzes reklāmas seja?
, 2019-05-22 19:23, pirms 5 gadiem
M rakstīja: "Tortikosam un Tabiti šobrīd notiek aizraujoša vārdu cīņa sociālajos medijos un viņi abi gribēs pierādīt, ka ir labākie pasaulē šajā kategorijā."

Tortikoss Staburadzes reklāmas seja?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Matvejs Prokudins finālā Kauņā. Foto: Lietuvas Boksa federācija

Prokudins dominē finālā un uzvar Šocika turnīrā Lietuvā

Latvijas jaunais bokseris un Latvijas izlases galvenā trenera Iļja Žiļinska audzēknis Matvejs Prokudins izcīnīja pirmo vietu Aļģirda Šocika vārdā nosauktajā turnīrā Kauņā svara kategorijā līdz 60kg.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.