Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Rasels: "Sadošu Lomačenko pa pakaļu"

Rasels: "Sadošu Lomačenko pa pakaļu"
Gerijs Rasels juniors
Foto: Pat Lovell/ Hogan Photos

Par vakanto WBO titulu svarā līdz 57.2 kilogramiem cīnīsies obligātais titula pretendents Gerijs Rasels juniors (24-0, 14KO) un Vasīlijs Lomačenko (1-1, 1KO), kurš marta sākumā jau cīnījās par šo titulu, taču zaudēja Orlando Salido (41-12-2, 28KO), nespējot kļūt par bokseri, kam visātrāk izdevies tikt pie profesionālā titula. Rasels uzskata, ka Lomačenko izcīnīt titulu neizdosies arī trešajā cīņā.

"Bez šaubām – WBO tituls ir tas, pēc kā es tiecos. Taču tas, ka Lomačenko atkal cīnīsies par šo titulu ir necienīgi pret pārējiem puišiem. Bez šaubām, ka lielu lomu sportā spēlē politika," sacīja Rasels. "Necienīgi bija jau tas, ka viņam deva iespēju cīnīties par titulu jau pēc vienas profesionālās cīņas. Otrajā viņš zaudē un atkal iegūst iespēju. Viss ir vienkārši un skaidri. Ir kāds, kas viņu virza uz augšu, veic pārrunas "aiz krūmiem". Kā tad ar tiem puišiem, kas ar sviedriem un asinīm cīnās par savu reitinga vietu, aizcīnoties līdz TOP 10 vai TOP 5?"

"Neredzēju visu Lomačenko un Salido cīņu, jo sāku to skatīties no septītā raunda. Taču tas, ko ieraudzīju, liecina par to, ka Lomačenko joprojām boksējas kā amatieris. Pat ar to talantu, kas viņam ir, viņam ir nepieciešamas vēl vairāk cīņu, lai saprastu, kas ir profesionālais bokss," uzvēra Rasels. "Nedomāju, ka viņš man sagādās, ko īpašu. Spriežot pēc cīņas pret Salido, viņā nav nekā tāda, kas varētu viņam palīdzēt mani uzvarēt."

"Uzskatu, ka viņa komanda nav tālredzīga, ja atļāva cīnīties Vasīlijam pret Salido. Par vēl muļķīgāku lēmumu uzskatu to, ka viņš cīnīsies ar mani. Atradīšu visus trūkumus viņa aizsardzībā un sadošu viņam pa pakaļu. Izcīnīšu WBO titulu un pārvilkšu krustu viņa karjerai," piebilda Rasels.

Pagaidām gan Rasela un Lomačenko pārstāvji par cīņas datumu un vietu nav vienojušies.


, 2014-03-22 22:43, pirms 10 gadiem
Ļoti interesanta cīņa.
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.