Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Genādijs Golovkins nokautē arī Martinu Mureju

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Genādijs Golovkins nokautē arī Martinu Mureju
Genādijs Golovkins (no labās) cīņā ar Martinu Mureju
Foto: dailymail.co.uk

Vakarnakt Monako savus pagaidu WBC, WBA (Super) un IBO čempiona titulus vidējā svarā veiksmīgi nosargāja kazahs Genādijs Golovkins (32-0, 29 KO), kurš cīņas vienpadsmitajā raundā izcīnīja uzvaru ar tehnisko nokautu pār britu bokseri Martinu Mureju (29-2-1, 12 KO).

Cīņas gaitu jau no pirmās minūtes kontrolēja trīsdesmit divus gadus vecais WBA pasaules čempions Genādijs Golovkins, savu pārsvaru palielinot ar katru raundu.

Ceturtajā raundā titulu pretendents Martins Murejs divreiz pēc Golovkina sitieniem korpusā atradās uz ringa dēļiem, taču sportists ringa tiesneša skaitīto desmit sekunžu laikā spēja saņemties un atsākt cīņu.

Kazahs turpināja presingot un pēc punktiem uzvarēja katrā aizvadītajā raundā. Desmitajā trīsminūtē čempions vēlreiz nosūtīja Mureju nokdaunā, taču brits atkal bija spējīgs turpināt. Arī vienpadsmitajā raundā Golovkins turpināja fiziski spiest pretinieku, un raunda pirmajā minūtē izdarot vairākus spēcīgus, trāpīgus sitienus ringa tiesnesis apstādināja cīņu, pasargājot Martinu Mureju no smaga nokauta.

Līdz ar to kārtējo reizi savus titulus nosargāja un par uzvarētāju ar tehnisko nokautu tika pasludināts Genādijs Golovkins, kuram šī bija jau deviņpadsmitā izcīnītā uzvara ar nokautu/tehnisko nokautu pēc kārtas.

„Nākamo cīņu vēlos aizvadīt ar Migelu Koto, jo viņam pieder WBC čempiona tituls,” pēc cīņas ar Mureju savus nākotnes plānus atklāja Golovkins. „Bet pēc Koto esmu gatavs cīnīties arī ar citiem vidējā svara divīzijas bokseriem un savākt savā īpašumā visas vidējā svara čempiona jostas.”

Izmantotie resursi:
BoxRec Boxing Records

     [+] [-]

, 2015-02-22 08:41, pirms 9 gadiem
Golovkins tiessaam labs ,vinna sitieni pa korpusu vienkaarssi iespaidiigi !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-02-22 12:35, pirms 9 gadiem
Cīņas iznākums jau bija vairāk nekā paredzams, bet cepuri nost Murejam, ka izvilka tik tālu. Interesanti, ka tieši šajā cīņā parādījās GGG vājās vietas, gribētos redzēt, ko Golovkins darītu pret tādu pašu, uz uzbrukumu tendētu bokseri. Golovkins, pareizi izspēlējot kārtis, var tālu tikt, man pat viņš mazliet atgādina Marvinu Hagleru, redzēs, kādu ceļu GGG(viņa menedžments) izvēlēsies.

  -1 [+] [-]

, 2015-02-23 02:21, pirms 9 gadiem
Zigfrīds_V10 rakstīja: vajag kaut vienu cīņu pret topiem,kaut vai iesākumā pret Chavez Jr
Geils un Murejs ir mw topi, Kvillins jostu atdeva bez cīņas, Lī pret GGG mazas izredzes, Kotto vēl mazākas, Martinezs ir vecs, sašauts un ar vienu kāju. Čavess aizmuka uz SMw, kur par Veru lāgā uzvarēt nespēj. MW Golovkinam nav konkurences un pāŗis gadus nebūs. SMw Vards un Fročs, bet tā ir cita divīzija, bez tam Vards pats tiek kritizēts par to, ka nekāpj uz LHw