Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Ozols

Briedis: "Ceru, ka pretinieks ir spēcīgs, nevis tikai balamute"

Briedis: "Ceru, ka pretinieks ir spēcīgs, nevis tikai balamute"
Mairis Briedis. Foto: Vladislavs Proškins/F64

Līdz Pasaules boksa Supersērijas finālam, kurā tiksies Mairis Briedis un kubietis Juniels Dortikoss, palikuši divi mēneši. Šodien abi bokseri aci pret aci tikās preses konferencē. Briedis aizrādīja sāncensim par izteikumiem pirms cīņas, kā arī pauda, ka fināla norise Rīgā viņam nāks par labu, taču reizē tas uzliek lielāku smagumu uz pleciem.

Pasaules boksa supersērijas fināls, kurā Mairis Briedis (26-1, 19 KO) cīnīsies pret kubieti Junielu Dortikosu (24-1, 22 KO), norisināsies 21. martā Rīgā.

"Pagājušā gada beigās redzējām vairākas vēsturiskas cīņas, par kurām runās arī nākamās paaudzes. Tagad redzēsim divus labākos "Cruiserweight" kategorijas cīkstoņus," paziņoja Pasaules boksa Supersērijas (WBSS) organizators Kalle Zauerlands. "21. martā jūs redzēsiet karu. Ceram visas biļetes pārdot ja ne dažās stundās, tad vismaz dažās dienās. Pirmo reizi, kad ierados Rīgā, teicu, ka pārvērtīsim šo vietu par Eiropas Lasvegasu."

Kas notiks, ja kāds no cīkstoņiem nevarēs piedalīties finālā? "WBSS vienmēr ir rezerves plāns. Šobrīd runājam ar potenciālajiem rezervistiem, kas varētu aizstāt finālistu, ja kaut kas notiks. Šis ir bokss, pirmajā sezonā visi četri finālisti bija savainoti. Pirmo reizi to redzēju," teica Zauerlands.

"Novērtēju iespēju būt šeit. Pateicos Supersērijai par šo iespēju un visiem, kas man palīdzējuši," sacīja Brieža pretinieks finālā Juniels Dortikoss. "Kopš pēdējās cīņas jūtos šeit kā mājās. Mana prognoze, ka cīņa nebūs viegla. Atnāciet 21. martā, redzēsiet lielisku dāvanu."

"Ceru, ka pretinieks ir spēcīgs, nevis tikai balamute," teica Mairis Briedis. "Gatavojamies cītīgi ar komandu. Ļoti nozīmīgi, ka cīņa būs Rīgā, bet tas man dod papildus smagumu uz pleciem." Dortikosa iesauka ir "Nokautu dakteris", bet Briedis uz to atcirta. "Kādreiz mana iesauka bija "Traumatologs". Sanāk, ka ringā tiksies divi dakteri. Kā arī ceru, ka viņš neaizmirsīs savu jostu."

"Latvijā tie būs lieli svētki. Lai uzvarētu, ļoti smagi jāstrādā un jātrenējas, jāiegulda liels darbs. Uzvarēs tas, kurš labāk būs izpildījis mājasdarbu," teica Briedis.

Kā ir mainījusies ikdiena, trenējoties Latvijā un pēc darba policijā pamešanas?. "Laikapstākļi Latvijā šobrīd ir ļoti pateicīgi sportam. Tagad boksam koncentrējamies tikai uz 100%," atzina Briedis. "Katra cīņa ir svarīga. Šī būs viena no svarīgākajām manā dzīvē. Atbildība ir liela, redzam, kādas trofejas ir liktas uz galda. Būtu muļķīgi , ja pret sagatavošanos pirms tādas cīņas attiektos vieglprātīgi."


, 2020-01-22 12:54, pirms 4 gadiem
Vai man tikai liekas, vai Mairis pēc aiziešanas no Valsts policijas ir krietni pielicis "trash talk". Tā turpināt
, 2020-01-22 13:28, pirms 4 gadiem
Kāvās divi mediķi. Apskatīties bija atnākuši desmit tūkstoši ziņkārīgo.
, 2020-01-22 14:10, pirms 4 gadiem
Jop, Jā, darbs policijā šausmīgi mainījis Maira dzīvi
, 2020-01-22 17:28, pirms 4 gadiem
parvisu rakstīja: Vai man tikai liekas, vai Mairis pēc aiziešanas no Valsts policijas ir krietni pielicis "trash talk". Tā turpināt
Bet galvenais nejau tā prasti, bet tiešām atjautīgi teksti, par kuriem nav kauns, bet kuri arī iedzeļ. Malacis!
, 2020-01-22 18:07, pirms 4 gadiem
M rakstīja: Kāvās divi mediķi. Apskatīties bija atnākuši desmit tūkstoši ziņkārīgo.
Apskatīties bija atnākuši desmit tūkstoši pacientu ;p
, 2020-01-23 09:41, pirms 4 gadiem
Traumatologs pret doktoru Skan jautri
Raiens Garsija
1

Garsija pret Heiniju: kā šāda boksa cīņa vispār tiek pieļauta?

Naktī uz svētdienu (pēc Latvijas laika) Ņujorkā norisināsies cīņa par WBC čempiona titulu vieglajā svarā starp čempionu Devinu Heiniju un izaicinātāju Raienu Garsiju. Garsija, par kura mentālo gatavību cīņai uzdoti daudzi jautājumi, par 1.3kg pārsniedza svara limitu, taču abas puses vienojušās, ka cīņa tāpat notiks, bet Garsijam nāksies samaksāt krietnu summu par pārsniegto svaru - pusmiljonu par katru mārciņu jeb 1.5 miljonus dolāru. Tā vismaz tiek stāstīts publiski, kamēr aizkulisēs tiek piesaukts, ka soda nauda būs mazāka (600 tūkstoši). Taču joprojām aktuāls ir jautājums, kā šāda cīņa, ņemot vērā Garsijas dīvaino izturēšanos un aizdomas par mentālās veselības problēmām, vispār tiek pieļauta?
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing
1

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.