Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Aviācijas sfērā strādājošs uzņēmums kļūst par Brieža atbalstītāju

Aviācijas sfērā strādājošs uzņēmums kļūst par Brieža atbalstītāju
Mairis Briedis
Publicitātes foto

Ar šī gada decembri, aviācijas sfērā strādājošais Latvijas uzņēmums SIA ''Wings 4 Sky Group'' ir kļuvis par Latvijas labākā boksera Maira Brieža atbalstītāju.

Mairis Briedis nupat kā ir atgriezies no Pasaules Boksa padomes (WBC) kongresa, kurā tika lemts par pretinieku latviešu bokserim cīņā par pasaules čempiona jostu 1. smagajā svarā (līdz 90.7kg) noteikt Vāciju pārstāvošo bokseri Marko Huku, kurš šobrīd WBC rangā ieņem otro vietu, atrodoties uzreiz aiz Latvijas boksera.

Kā cīņas iespējamais norises laiks ir fiksēti divi datumi – 2017. gada 18. marts vai 1. aprīlis, kas būs atkarīgs no TV vajadzībām. Gatavošanās ciklu cīņai Briedis uzsāks janvārī.

Konstantīns Soloduha, Wings 4 Sky Group valdes loceklis: “Wings 4 Sky Group uzņēmumu grupa Latvijā darbojas jau vairāk kā 20 gadus un mums ir patiess prieks un lepnums, ka varam sniegt atbalstu tieši Latvijas talantam, kas droši pārstāv Latvijas vārdu pasaulē. Mums un Mairim Briedim ir daudz kā kopīga - patriotisms, neatlaidība, tiekšanās pēc augstākiem sasniegumiem un maksimālisms visā, ko uzņemamies. Esam lepni sadarboties ar Latvijas un drīz jau arī pasaules labāko bokseri, atbalstot viņu un kopīgiem spēkiem ar Mairi atbalstot labdarības kustību Latvijā.”

Abu pušu sadarbība paredz arī Maira Brieža iesaistīšanos uzņēmuma atbalstītajās labdarības akcijās, no kurām zināmākā ir “Wings 4 Sky Group” un saistīto uzņēmumu vairākus gadus atbalstītā biedrība “Sirds aicinājums”.

Bokseris Mairis Briedis: “Protams, esmu priecīgs, ka manam atbalstītāju pulkam ir pievienojusies vēl viena uzņēmumu grupa, bet vēl priecīgāks esmu par faktu, ka par uzņēmuma veiksmes stāstu vispār uzzināju. SIA “Wings 4 Sky Group” ir kārtējais Latvijā radītais uzņēmums, kurš jau ir pamanījies iekarot savu vietu pasaules tirgū un tikai turpina paplašināt savas darbības robežas, par ko man kā Latvijas patriotam ir liels prieks un, kas kārtējo reizi pierāda, ka arī esot Latvijā, mēs varam sasniegt virsotnes - SIA “Wings 4 Sky Group” gadījumā gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Uzņēmuma sniegtais atbalsts man lieliski palīdzēs sagatavoties 2017.gadā plānotajai Pasaules čempiona titulcīņai.”


, 2016-12-21 11:24, pirms 7 gadiem
Konstantīns Soloduha, iespējams ieroču kontrobandists, iespējams ļoti nelojāls kadrs Latvijai.
Uzskatu, ka cilvēku ar tik apšaubāmu reputāciju, īstam Latvijas patriotam nevajadzētu laist savas komandas tuvumā.
, 2016-12-21 11:31, pirms 7 gadiem
marisf rakstīja: Konstantīns Soloduha, iespējams ieroču kontrobandists, iespējams ļoti nelojāls kadrs Latvijai.
Uzskatu, ka cilvēku ar tik apšaubāmu reputāciju, īstam Latvijas patriotam nevajadzētu laist savas komandas tuvumā.
Mairis tomēr policists,un droši zin labāk.Pārāk daudz iespējams tev tiek lietos
, 2016-12-21 19:47, pirms 7 gadiem
Incanti kāds tieši ir tas atbalsts, ko piedāvā Virši-A un šis..?
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing
1

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).