Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Heja savainojuma dēļ atlikta revanša cīņa pret Beljū

Krišs Upenieks

Heja savainojuma dēļ atlikta revanša cīņa pret Beljū
Deivids Hejs un Tonijs Beljū
Foto: AP/Scanpix

Lielbritānijas boksera Deivida Heja rokas savainojuma dēļ atcelta decembrī paredzētā revanša cīņa pret Deivida tautieti Toniju Beljū. Cīņa notiks 2018. gadā - 24. martā vai 5. maijā.

''Neskatoties uz iepriekšējām baumām par savainojumu, es biju lieliskā formā. Aizvadīju iespaidīgu treniņnometni, svēru mazāk nekā jebkad pēdējo piecu gadu laikā. Nevaru sagaidīt, kad varēšu atgriezties ringā,'' stāsta Hejs.

''Diemžēl pēc neveiklas situācijas traumēju savas labās rokas bicepsu. Veicu trepju vingrinājumu, ko esmu darījis simtiem reižu, bet vienā brīdī paslīdēju, zaudēju līdzsvaru un kritu - atbalstījos pret zem ar roku un traumēju to. Manam ārstam un fizioterapeitam nav nekādu šaubu, ka es varēšu atgriezties. Tas notiks divu nedēļu laikā,'' piebilst Deivids.

''Vēlos atvainoties Tonijam un visai viņa komandai, kā arī līdzjutējiem, kuri tagad ir vīlušies. Biju maksimāli koncentrējies šai cīņai un esmu sarūgtināts, ka 2017. gadu nevarēšu noslēgt ar labu sniegumu ringā. Gatavojos, lai 2018. gada sākumā motivācijas pilns varu atgriezties ringā,'' pauž bokseris.

Savu komentāru sniedzis arī Tonijs Beljū: ''Esmu vīlies, ka cīņa ir pārcelta. Tā ir vilšanās gan man, gan skatītājiem. Aizvadīju grūtu treniņnometni, kuras laikā daudz kas notika manā dzīvē, bet es vienalga biju gatavs atkārtot iepriekšējās cīņas rezultātu. Šo sarūgtinājumu pārdzīvošu, pavadot Ziemassvētkus ar savu ģimeni. Pēc svētkiem būšu atpakaļ ringā.''

Izmantotie resursi:
Bellew vs Haye: Bicep injury forces David Haye...

  +1 [+] [-]

, 2017-11-21 15:29, pirms 6 gadiem
Būtu vismaz pats izlasījis rakstu pirms publicēšanas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja