Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

WBA un IBF čempions Džošua būtu gatavs mačam ar MMA cīkstoni

Rolands Eliņš

WBA un IBF čempions Džošua būtu gatavs mačam ar MMA cīkstoni
Entonijs Džošua
Foto: imago/PanoramiC/Scanpix

WBA un IBF organizāciju čempions smagsvariem Entonijs Džošua medijiem apliecinājis, ka būtu gatavs sekot Floida Meivezera paraugam un piedalīties cīņā ar MMA pārstāvi, turklāt nevis cīņā pēc boksa noteikumiem kā Meivezers, bet gan ar pielāgotiem noteikumiem.

„Man patīk cīnīties ringā, es būtu gatavs tādam variantam,” Entonijs Džošua atbildēja uz jautājumu, vai viņš piekristu oficiālā cīņā spēkoties ar MMA cīkstoni. „Es droši vien tiktu sakauts.”

Džošua izteikumi veikti nedēļu pirms ļoti lielu popularitāti ieguvušās cīņas starp savā boksera karjerā ne reizi nezaudējušo Floidu Meivezeru un UFC čempionu Konoru Makgregoru, šobrīd pārliecinoši skaļāko un apspriestāko MMA cīkstoni. Šī cīņa 27. augusta naktī notiks pēc boksa noteikumiem, un paredzams, ka tā kļūs par vienu no ienesīgākajām cīņu sporta vēsturē.

27 gadus vecais Džošua (19-0, 19KO) tāpat kā Meivezers nav zaudējis profesionālā boksa oficiālā cīņā. Savā iepriekšējā cīņā viņš pieveica slavenu ukraini Vladimiru Kļičko.

Lai piekristu cīņai ar MMA pārstāvi pēc MMA noteikumiem, Džošua gan izvirza vienu savu noteikumu – cīņā nedrīkstētu izmantot satvēriena paņēmienus. „Tas būtu vienīgais ierobežojums,” sacīja Džošua. „Taču mans pretinieks varētu izdarīt sitienus ar kāju, elkoni, kost – ko vien viņš vēlas.”

„Lieta tāda, ka es nevaru pieveikt pretinieku ar satvēriena paņēmienu,” paskaidroja Džošua. „Lai to apgūtu, nepieciešams iemācīties kustības un pašus paņēmienus, bet man nav laika tam. Taču, runājot par tīru agresiju un cīņas noteikumiem, es nešaubīgi varu cīnīties pretim, tā ka man nebūtu iebildumu pret to. MMA noteikumi man nebūtu problēma.”

Pirms ķerties pie MMA cīņas plānošanas, Džošua gan vispirms jātiek skaidrībā par WBA titula aizstāvēšanu. WBA vadība viņam devusi laiku līdz septembra sākumam, lai vienotos ar titula kandidātu Luisu Ortisu par cīņas datumu, bet IBF vēlas, lai Džošua aizvadītu titulcīņu pret Kubratu Puļevu līdz otrajam decembrim.

Izmantotie resursi:
Anthony Joshua open to fight with MMA opponent...

     [+] [-]

, 2017-08-21 17:03, pirms 7 gadiem
protams

  +3 [+] [-]

, 2017-08-21 17:13, pirms 7 gadiem
Moneeeeeey

     [+] [-]

, 2017-08-21 17:37, pirms 7 gadiem
Priekš sporta tas nav vajadziigs. Nu priekš kam.
Bet ja runa iet par naudu tad jaa. Tad protams.
tagad visi gribees iet Meivezera peedaas?

kaads veel MMA pretinieks? jaatiek galaa vispirms ar Ortizu un Wilderu un tad var domat par kaukaadu šovu

     [+] [-]

, 2017-08-21 18:36, pirms 7 gadiem
gribetu vinu redzet pret usyku,varetu but interesanti,usyks pats ari teica ka gribetu pret dzoshua bokset

  +2 [+] [-]

, 2017-08-21 19:07, pirms 7 gadiem
Nožēlojams tulkojums - ir domāta cīņa parterī un sāpju paņēmieni.
Bez tiem mmma pārvēršas par taiboksu - skarbi,bet ne tuvu tas pats.
Nu un pēc padsmit izlaistiem lovkikiem kāju atslēgtu bez variantiem,jābūt stulbam iet apmaiņā ar dūrēm pret čempi boksā.
Vēl jau paliek variants ar haikiku galvā,vai celi klinčā,kas uz ilgu laiku izslēgtu gaismu

     [+] [-]

, 2017-08-21 19:59, pirms 7 gadiem
endrju bernarskis-filma rintintins rakstīja: gribetu vinu redzet pret usyku,varetu but interesanti,usyks pats ari teica ka gribetu pret dzoshua bokset
Usikam nav nokautējošā sitiena. Džošua ir par lielu un par stipru

     [+] [-]

, 2017-08-21 20:08, pirms 7 gadiem
Usiks pret Dzosua heh. Es pat pielauju ka usiks no huka atraisies

     [+] [-]

, 2017-08-21 20:19, pirms 7 gadiem
Nu tīri skila ziņā Usiks ir baigi kruts. Footwork viņam ir nereāls,bet pret heavy bokseriem nepietiek gabarītu. + nav zināms kāda viņam ir deržalka,jo neviens pretinieks nav devis riktīgi iekšā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja